Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και αυξήθηκαν τόσο πολύ.

Παλιά δεν θυμάμαι να είχε τόσες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και αυξήθηκαν τόσο πολύ.

Παλιά δεν θυμάμαι να είχε τόσες.

Μήπως καθαρίζεις λιγότερο? :P

Εμείς πάντως βλέπουμε 1-2 το χρόνο το πολύ πλέον γιατι κάνουμε απολύμανση 2 φορές το χρόνο στους κοινοχρηστους της πολυκατοικίας. Αν κάναμε και μεσα στο σπίτι, δεν θα βλέπαμε καμία.

Δημοσ.

Δεν λέω τόσο για το σπίτι ρε συ εκεί άντε να δω μια το καλοκαίρι

Αλλά έξω χαμός! !!

Οκ,είμαι σε νησί, αλλά χαμός! !!

Δημοσ.

Εμείς ούτε έξω έχω προσέξει να έχουμε...μάλλον φταίνε τα εργοστάσια της περιοχής και τις απωθούν.

Δημοσ.

25-30 ευρω θα σου παρει ενας επαγγελματιας. Δεν πρεπει να ανοιξεις βρυσες για 24 ωρες. Δεν σφουγγαριζεις για μερικες ημερες και μετα απλα εισαι ΟΚ. Εμεις εχουμε μωρα και εννοειται οτι κανουμε παντου εκτος απο τα δωματια των παιδιων. Την ωρα που θα το ριχνει, θα δεις να τρεχουν απο παντου, ειδικα απο τα εξωτερικα φρεατια. Οταν καθαρισεις το σπιτι δεν θα εχεις προβλημα. Μεινετε καπου αλλου για 2-3 μερες ή ασε το σκυλακι καπου, μεχρι να μπορεις να σφουγγαρισεις. Ειδικα για τις αλλεργιες οι κατσαριδες ειναι ο,τι χειροτερο. Εμεις κανουμε την απολυμανση με ανοιχτα παραθυρα και το βραδυ κοιμομαστε κανονικα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου φαίνεται να δουλεύει κάτι τέτοιο... Αντε πες και όντως σκάει η κατσαρίδα, οι άλλες που θα φάνε το τπώμα πως θα σκάσουν? Η σόδα δεν έκανε ήδη αντίδραση θεωρητικά? Σίγουρα αυτό έκανε δουλειά ή βάλατε και κανένα φάρμακο?

Βρήκα και εδώ που το έχει ως old wives tale.Link.png Site: roach control

Το baking powder with sugar είναι από τα πρώτα πράγματα που θα βρείς με ένα googlarisma για μή τοξικούς τρόπους για να γλιτώσεις από τις κατσαρίδες, όπως είναι και η διατομική γή.

Από κεί και πέρα ήμουν αναλυτικότατος στο τί κάναμε. Μιά χαρά ρουφήξαμε τα κατσαριδοκτόνα πρίν να αρχίσουμε να αναζητούμε άλλες λύσεις. Το αν σου φαίνεται αν δουλεύει ή όχι δεν με απασχολεί και δεν πρόκειται να μπώ σε debate.

Εμείς από τις κατσαρίδες ησυχάσαμε. Από τότε και μέχρι σήμερα. Μόνο αυτό έχει σημασία για μένα.

Αν ο δημιουργός του τόπικ θέλει να δοκιμάσει αυτόν το τρόπο καλώς, αν δεν θέλει πάλι καλώς.

Κάπου εδώ τελειώνει η συνεισφορά μου στο παρών τόπικ.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν άνοιξα αυτό το topic για να τσακωθείτε.. Ήρεμα!!

Είπα πως δεν υπάρχουν λεφτά, το να φωνάξω ειδικό το ήξερα από την αρχή απλά είπα μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση. Οι παλιοί δεν είχαν ειδικούς. Δεν αμφισβητώ την δουλειά τους αλλά δεν το κάνουν και τζάμπα. Όταν βλέπεις ένα σπίτι χωρίς σωλήνες, ρεύμα και χωρίς έπιπλα δεν θα κάτσεις να χαλάσεις +50€(γιατι δεν ειναι μονο η κουζινα, εκει ειπα ειναι η πυγη) επειδή έχεις κατσαρίδες. Οπότε μην μου αρχίζετε με τους ειδικούς! 

Κάπου αναφέρθηκε κάτι για Maxforce, έχω δει κάτι τέτοια παρόμοια στην αγορά, τι ακριβώς τα κάνεις αυτά?

Panther γέλασα λίγο έτσι όπως το έγραψες :P θα το δοκιμάσω! κάτι είδα και για αλεύρι αντί για άχνη.

Valerie_ ίσως να μην κάνει απολύμανση ο δήμος ή να μην έγιναν αεροψεκασμοί. Σε εμένα μειώθηκαν γενικά (Αθήνα) για φέτος δεν έχω βρει καμία σπίτι μου.

Δημοσ.

Παραλίγο φαγητά ;

Ήταν από τότε που παράτησαν το σπίτι.

Αφού δε βρέθηκες απέναντι σε τίποτε άλλο και την έβγαλες τόσο καθαρή, μόνο με κατσαρίδες, το τζόκερ έπιασες...

Δημοσ.

Αφού δε βρέθηκες απέναντι σε τίποτε άλλο και την έβγαλες τόσο καθαρή, μόνο με κατσαρίδες, το τζόκερ έπιασες...

Να βρεθει απεναντι στο Νational Geographic Kids ? :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα στην Ελλάδα και εντός Αθήνας? δύσκολο :P

Πανέμορφο ζώο btw...

Δημοσ.

Χαχαχα στην Ελλάδα και εντός Αθήνας? δύσκολο :P

Πανέμορφο ζώο btw...

photoshop είναι.

Το έχουν κάνει όμορφο εκεί, μην το βλέπεις έτσι.

• Like 1
Δημοσ.
Κάπου αναφέρθηκε κάτι για Maxforce, έχω δει κάτι τέτοια παρόμοια στην αγορά, τι ακριβώς τα κάνεις αυτά?

Κρεμούλα μπεμπελάκ για τις Μάκη-Τάκη-Σούλα... τροφή σε σωληνάριο είναι υπό μορφή ζελέ. Αφήνεις σταγονίτσες σε όσα -εμφανή ή μη- σημεία θεωρείς περάσματα, πέφτουν με τα μούτρα στη μάσα και άμεσος ψόφος. Βάλε να δεις βίντεο σε YT.

Δημοσ.

Κρεμούλα μπεμπελάκ για τις Μάκη-Τάκη-Σούλα... τροφή σε σωληνάριο είναι υπό μορφή ζελέ. Αφήνεις σταγονίτσες σε όσα -εμφανή ή μη- σημεία θεωρείς περάσματα, πέφτουν με τα μούτρα στη μάσα και άμεσος ψόφος. Βάλε να δεις βίντεο σε YT.

Όχι εντάξει σε πιστεύω! δεν θα κάτσω να δω βραδιάτικα βίντεο με ψόφο κατσαρίδων :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...