geia_sou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Εχω το compaq presario 2560ea . το πρόβλημα είναι ότι όταν ανεβάζω την ένταση βγαίνει φυσιολογικά στην οθόνη η μπάρα αλλα με κάτι τρελά σύμβολα.το ιδιο εμφανίζει και σε κάποιες άλλες ενδείξεις της οθονης.εκει δηλ που έπρεπε να γράφει ένταση η volume μου βγάζει ιερογλυφικά.μου εχουν πει οτι δεν εχει να κανει με την οθόνη.εψαξα αλλα δεν βρήκα κατι σε επιλογη γλώσσας οθονης.δεν μπορω να καταλαβω..κατεβασα και τους καινουργιους drivers της κάρτας γραφικών μήπως και αλλα παλι τα ίδια...εχω τα windows xp greek edition...αλλα και παλι μου είπαν οτι δεν εχει να κανει το λογισμικο.... έχετε καμια ιδέα Plz.(σημειοτέον το πρόβλημα ειναι απο την πρώτη στιγμη που πήαρ το notebook)
giannis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 File mou ego eixa ena paromio problima me ena monitor sony tft evgaze ta menu tis asta na pane. Pige stin sony gia ena mina mexri na tin ftiaksoun. allaksane kati plaketes leei. Pistevo apo oti katalava oti exeis kai esy kati tetio. kai to lap einai kainourio giati den to pas ston pouliadi.
ipso33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα και το ιδιο laptop. Δεν εχω βρει λυση αλλα το λαθος εντοπιστηκε στο οτι το προγραμμα της μπαρας ηχου δεν εχει τις καταληλες γραμματοσειρες οστε να αποικονισει σωστα την ενδειξη. Αν βρω καποιο νεο driver για την καρτα ηχου (γιατι εκει ειναι το προβλημα) θα το ποσταρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.