Pap_Lam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει έναν θόρυβο ( συνεχόμενο ζζζζζζζζζζζζζζζζ ) στην τηλεόρασή μου αλλά και στον iMac που έχω συνδέσει την κεραία. Συμβαίνει μόνο στη Nova και στις τηλεοράσεις όλου του σπιτιού. Πάει κάπου το μυαλό σας ; Καμιά λύση υπάρχει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
David20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει έναν θόρυβο ( συνεχόμενο ζζζζζζζζζζζζζζζζ ) στην τηλεόρασή μου αλλά και στον iMac που έχω συνδέσει την κεραία. Συμβαίνει μόνο στη Nova και στις τηλεοράσεις όλου του σπιτιού. Πάει κάπου το μυαλό σας ; Καμιά λύση υπάρχει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χωρις να ειμαι ειδκος νομιζω οτι ειναι θεμα γειωσης,καλο ειναι να κοιταξει καποιος τεχνικος τα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα σου. 1
Pap_Lam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Έβαλα, μέσα από τις ρυθμίσεις της Nova την επιλογή HDMI και στην κεντρική τηλεόραση του σαλονιού μου (δίπλα είναι ο αποκωδικοποιητής) δεν έχει καθόλου θόρυβο η τηλεόραση. Οι άλλες έχουν θόρυβο κανονικά. Πάντως το κάνει μόνο στη Nova, η ΕΡΤ για παράδειγμα παίζει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα