Προς το περιεχόμενο

iPhone 5S Touch ID

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

μια γνωστη μου αγορασε απο τον Γερμανο ενα iPhone 5S. Δεν δοκιμασε ποτε να ενεργοποιησει το δαχτυλικο αποτυπωμα ωσπου της ειπα εγω να το κανει. Αφου δοκιμασαμε αρκετες φορες καταλαβαμε οτι δεν γινεται.

Παραθετω δυο εικονες που δειχνουν οτι το iPhone κατεγραφε παντα το ιδιο pattern απο το δαχτυλικο αποτυπωμα που φαινεται στην εικονα παρακατω.

Δοκιμασα με ενα αλλο iPhone 5S και η εικονα εναρξης καθως και η εγγραφη δαχτυλικου αποτυπωματος ηταν ολοκληρη και οχι παντα το ιδιο κομματι.

Ελπιζω να μπορειτε να βοηθησετε και να μην χρειαστει να το στειλουμε πισω.

<p>Δεν γινεται να κανω επεξεργασια απο το κινητο γι αυτο τις ανεβαζω ξανα!</p>
Δημοσ.

Κατι κανετε λαθος μαλλον.Στο 1ο βημα κανεις την εγγραφη σηκωνοντας καθε φορα το δαχτυλο και αλλαζοντας λιγο την θεση του.Οταν θα συμπληρωθει το σχεδιο του αποτυπωματος τοτε θα σου βγαλει κουμπι για συνεχεια.Εκει θα συνεχισετε την εγγραφη βαζοντας το δαχτυλο λοξα, με κλιση αριστερα, δεξια, κλπ για να καταγραψει ολο το αποτυπωμα.Μολις συμπληρωθει και παλι ολο το σχεδιο ειστε ΟΚ.

Το αποτυπωμα που φαινεται φανταζομαι οτι εχετε καταλαβει οτι δεν ειναι το πραγματικο της, ετσι??

Ειναι απλα ενα σχεδιο το οποιο οταν γινονται τα βηματα σωστα γεμιζει και γινεται κοκκινο...

Δημοσ.

Ναι το ξερω αυτο προσπαθησα να σας εξηγησω οτι καθε φορα εδειχνε τις ιδιες κοκκινες γραμμες...το αποτυπωμα δεν γεμιζει ποτε ολο με κοκκινο παρα μονο σε 5 σημεια που ηταν παντα τα ιδια!

Ξερω πολυ καλα πως γινεται η διαδικασια.

Δημοσ.

1.Βεβαιωθειτε οτι εχετε καθαρισει καλα το δαχτυλο που χρησιμοποιειτε καθως και τον αισθητηρα με ενα μαλακο πανακι.(να μην ειναι βρωμικο το δαχτυλο και λιπαρο).

2.Εχετε τελευταια αναβαθμιση;

Εαν τιποτε δεν βοηθησει αποψη μου το πατε να το δουνε απο εκει που το πηρατε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...