kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 καλησπερα. ειχα αφησει περιπου 50 λιτρα νερο στασιμα εδω και 1 μηνα. προηγουμενως ειχε μεσα κατι χρυσοψαρα. λοιπον προσφατα παρατηρησα οτι υπαρχει ζωη μεσα σε αυτο το νερο, ενα σωρο οντα σα μικροσκοπικοι γυρινοι (παρα πολλα). τι θα μπορουσε να ειναι? αν το αφησω αλλους 5 μηνες παιζει να αναπτυχθει περισσοτερη ζωη? δηλαδη η ζωη δημιουργειται απο το νερο η ερχεται απο καπου? να προσθεσω οτι το μονο λογικο που θα μπορουσαν να ειναι αυτα ειναι "προνυμφες" εντομων, αφου μονο μικρα εντομα κ αερας μπρουν να φτασουν εκει που ειναι
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 επειδη δε την εχω προχειρη μπορεις να μου πεις την περιληψη? σκεφτομαι να τα αφησω να δω αν μεγαλωσουν κ μετα να τα δινω σαν σοκολατακια στα ψαρακια μου
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κατά 90% είναι κουνούπια. Τόχα πάθει και εγώ σε ένα μπολ νερού που είχα. Πρώτα έκαναν αβγά, μετά έγιναν σαν γυρίνοι και μετά κανονικά κουνούπια. 1
king2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Βασικά χρειάζονται τα 3 βασικά συστατικά για να υπάρξει ζωή. Νερό οξυγόνο και ήλιος. Εφόσον το νερό που έχεις το βλέπει ήλιος τοτε ήταν επόμενο κάποια στιγμή να δημιουργηθουν διαφορα ζωντανά όντα μέσα του.
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 θα το σκεπασω με ενα τουλι να δουμε τι θα βγει απο εκει μεσα... με το μπαιγκον ανα χειρας 5
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 θα το σκεπασω με ενα τουλι να δουμε τι θα βγει απο εκει μεσα... με το μπαιγκον ανα χειρας 14
Soopercharged Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 να προσθεσω οτι το μονο λογικο που θα μπορουσαν να ειναι αυτα ειναι "προνυμφες" εντομων, αφου μονο μικρα εντομα κ αερας μπρουν να φτασουν εκει που ειναιΠαρε καμια φιαλη αιματος καλου κακου... Και καμια κουτα αντικνησμικα. 1
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κουνούπια είναι αυτο πρεπει να ειναι.. πως τα εξολθρευω χωρις να χυσω το νερο? (δε μπορει να μετακινηθει το δοχειο ευκολα, θα σπασει)
BlackDarkFlag Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Βασικά χρειάζονται τα 3 βασικά συστατικά για να υπάρξει ζωή. Νερό οξυγόνο και ήλιος. Εφόσον το νερό που έχεις το βλέπει ήλιος τοτε ήταν επόμενο κάποια στιγμή να δημιουργηθουν διαφορα ζωντανά όντα μέσα του. Η θεωρία σου είναι πολύ μπροστά... προτείνεις την αβιογένεση .. φοβερός 2
king2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Η θεωρία σου είναι πολύ μπροστά... προτείνεις την αβιογένεση .. φοβερός Δεν το κατέχω ρε φιλε το θέμα. Αυτά που έμαθα στο σχολείο λέω από επιστημονικής άποψης δεν ξέρω.
4saken Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Βασικά χρειάζονται τα 3 βασικά συστατικά για να υπάρξει ζωή. Νερό οξυγόνο και ήλιος. Για να μην ειμαι απολυτος οτι δεν χρειαζεται κανενα απο τα παραπανω, ας πω οτι τουλαχιστον 2 δεν ειναι απαραιτητα. 1
Speculoos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Tα χρυσόψαρα είχαν πεθάνει μέσα σε αυτό το νερο;
johnkal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Το νερό από που προέρχεται; Καμία φωτογραφία από τα χρυσόψαρα παίζει να μας δείξεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα