Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εχω το εξης προβλημα. Ειχα παρει απο ενα μελος ενα ασπρο back housing για το iPhone 5. Πηρα εργαλεια και στρωθηκα να κανω την δουλεια. Ολα καλα ειχα και υο YouTube να με βοηθα. Μεχρι που εφτασα στην μητρικη....... Να τι παθαμε. Στο πανω μερος πλαγια που ειναι η κεραιες, που βιδονουν εκει μια βιδα δεν εβγαινε. Οποτε σταματησα αφου παλευα μια ωρα. Τζιφως. Εβαλα ολα τα βιδακια στην θεση αλλα δεν σταματα εκει το κακο. Οταν λοιπον παω να βαλω το βιδακι που ειναι διπλα στην σιμ (διπλα στο συρταρακι, λιγο πιο κατω απο τον βοηθητικο μοχλο εξαγωγης) ασκησα μαλλον πολυ δυναμη και τωρα δεν βγαινει. Και το παραμωρφωσα τοσες φορες που προσπαθησα ναα το βγαλω για μα αλλαξω την βιδα. Και ναι αυτα. Το κινηυο ειναι ενταξει αλλα δεν σταματαμε εκςι. Επειδη οταν βγαλεις την μητρικη, πρεπει να την αναποδογυρισεις ωστε να βγαλλεις την κεραια WiFi, την εβγαλα και αυτην πριν σιγουρευτω οτι βγαινουν τα βιδακια. Φοβομουν μην τι σπασω. Την εβαλα με δυσκολια αλλα ειχε χαμηλο σημα. Το ανοιξα και την κουνησα λιγο και τα εκανα χειροτερα. Λλοιπον τελιωσα. Πειτε μου τωρα τι να κανω γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Να φανταστω Iphone 5 και εσυ προβλημα με κεραια;

Ολοι τα 5αρια τα πουλανε λες και ειναι τσιχλες.Μετα παιδευεστε να τα φτιαξετε...αχχ...εν πασει.

Με λιγα λογια χαλασες τα πασα βιδας και οχι μονο.

Εαν δεν θελεις τελειωτικα να το πας για τον καδο πηγαινε το σε εναν ηλεκτρονικο να σου αλλαξει αυτος εκεινο που θελεις αν δεν θελεις να κανεις και καμια ζημια ακομη περισσοτερο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...