mclein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, έσπασε το παλιό μου κινητό κ θέλω να πάρω ένα νέο. (iphone 4s) Δεν με απασχολεί η μάρκα, η γκλαμουρια κ τα συναφή μόνο να μην κολλάει 100%. Το θέλω για σερφάρισμα + κανενα παιχνιδι χαλαρο (λέξεων πχ) μετά την 12ωρη εργασία μου. (2ο κινητο, το πρωτο ειναι στρατιωτικου τυπου ) Βασικό χαρακτηριστικό να μην είναι μεγάλο σε μέγεθος - το ιδανικό μέγεθος είναι σαν το g2/g3 mini. Δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη τους απλως τα ειδα για 5' στο ενδιαμεσο τρεξιματος οποτε αν υπαρχει γνωμη παρακαλω ενημερωστε. Το χρηματικό δεν με περιορίζει οπότε όλες οι επιλογές που έχετε δοκιμάσει με ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ !
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 γτ κοιτας τις μινι εκδοσεις και οχι τις "κανονικες"? g2 πάντως απο μενα. edit: τωρα ειδα οτι λες για διαστασεις.
GianniSM Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 To G3 δεν είναι κακή επιλογή, έχει καλούτσικη κάμερα και μπαταρία, ίσως λίγα κολληματάκια, το 2 το ξεχνάμε. Θα μπορούσες να κοιτάξεις και το Moto G 2nd gen που δεν έχει κολλήματα, ανθεκτικό, αλλά μέτρια μπαταρία, αλλά στέρεο ηχεία.
leo06 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 γτ κοιτας τις μινι εκδοσεις και οχι τις "κανονικες"? g2 πάντως απο μενα. edit: τωρα ειδα οτι λες για διαστασεις. και για διαστάσεις να λέει το g3s είναι ίδιο με το κανονικό g2
GianniSM Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Το 2 έχει μεγαλύτερη αυτονομία απ το 3 Βασικά δεν έχει, 2540 mAh με 2440 mAh, σαφώς χειρότερο τηλ, άλλωστε είπε πως δεν θέλει να κολλάει, για αυτό το απέκλεισα, και μιλάμε για τα μίνι όχι τις κανονικές εκδόσεις.
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 μιλάμε για τα μίνι όχι τις κανονικές εκδόσεις. My bad
mclein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 και για διαστάσεις να λέει το g3s είναι ίδιο με το κανονικό g2 πιο πολυ απ το g3s μου αρεσε το ποσο λεπτο ηταν..το μηκος ειναι αρκετα αβολο :-\
GianniSM Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 πιο πολυ απ το g3s μου αρεσε το ποσο λεπτο ηταν..το μηκος ειναι αρκετα αβολο :-\ Τότε δες το Samsung Alpha, και το Moto G 1st gen για πιο μικρές οθόνες.
mclein Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Z1c τότε. θα παω να το δω απο κοντα αυριο ή μεθαυριο. καλο φαινεται. αν υπαρχουν αλλες προτασεις δεκτες, να δουμε κ 2-3 ακομη αν υπαρχουν !
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Lumia 735 ή Iphone 5c ή Sony Xperia Z1compact θα ελεγα οι προτασεις σε κατω των 5 ιντσων. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2015 από Fulgore 1
GianniSM Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 θα παω να το δω απο κοντα αυριο ή μεθαυριο. καλο φαινεται. αν υπαρχουν αλλες προτασεις δεκτες, να δουμε κ 2-3 ακομη αν υπαρχουν ! Από android δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, στις είπαμε όλες (για Ελλάδα τουλάχιστον).
leo06 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 πιο πολυ απ το g3s μου αρεσε το ποσο λεπτο ηταν..το μηκος ειναι αρκετα αβολο :-\ g3s 137.7 x 69.6 x 10.3 mm g2 138.5 x 70.9 x 8.9 mm πιο λεπτό είναι το g2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα