Προς το περιεχόμενο

lg g2 mini - lg g3 mini - άλλο ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

g3s 137.7 x 69.6 x 10.3 mm  g2 138.5 x 70.9 x 8.9 mm πιο λεπτό είναι το g2 

τελικά g3 & g2 (mini) είναι παραπλήσια στο πάχος...απλώς το g3 απλώνει κ την πάτησα..

λογικά το Z1C θα πάρω αν κ είμαι επιφυλακτικός ως προς το ονομα sony.

ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

τελικά g3 & g2 (mini) είναι παραπλήσια στο πάχος...απλώς το g3 απλώνει κ την πάτησα..

λογικά το Z1C θα πάρω αν κ είμαι επιφυλακτικός ως προς το ονομα sony.

ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Ούτε εγώ συμπαθώ την συγκεκριμένη εταιρία, αλλά με βάση τα όσα ζητάς σε λογική τιμή η συγκεκριμένη συσκευή είναι μονόδρομος για σένα.

Δημοσ.

σε παράλογη τιμή, τι υπάρχει ;

Z3c, δυστυχώς οι επιλογές σου σε μικρές οθόνες είναι πολύ λίγες. Μετά κοιτάς κάτι σε μηλοτηλέφωνο.

Δημοσ.

Z3c, δυστυχώς οι επιλογές σου σε μικρές οθόνες είναι πολύ λίγες. Μετά κοιτάς κάτι σε μηλοτηλέφωνο.

σκεφτηκα να ξαναπαρω το 4s αλλα θεωρω κοροιδια τα 200ε στην καλυτερη για τοσο παλιο + μετριο τηλεφωνο.

οι διαστασεις του ομως ειναι τελειες !

Δημοσ.

σκεφτηκα να ξαναπαρω το 4s αλλα θεωρω κοροιδια τα 200ε στην καλυτερη για τοσο παλιο + μετριο τηλεφωνο.

οι διαστασεις του ομως ειναι τελειες !

Με τα σημερινά δεδομένα είναι άθλιο τηλ, μην το συζητάς. Το Ζ1c, Ζ3c, Alpha όλα καλύτερα. Δες πόσα μπορείς να δώσεις και αποφάσισε. Για πιο οικονομική λύση υπάρχει και το Moto G 1st gen που αξίζει, όπως και το Moto E, με τον 410. (αυτά κάτω από 150)

Δημοσ.

Μιας και απαντήθηκε το ερώτημα,

σε 5αρα οθόνη και σε αυτά τα λεφτά (άντε βία 300) έχουμε κάτι? Το Ζ1 είναι εκπληκτικό (δεν έχω άποψη για τη Sony), αλλά μικρό για τις ανάγκες μ

Δημοσ.

Με τα σημερινά δεδομένα είναι άθλιο τηλ, μην το συζητάς. Το Ζ1c, Ζ3c, Alpha όλα καλύτερα. Δες πόσα μπορείς να δώσεις και αποφάσισε. Για πιο οικονομική λύση υπάρχει και το Moto G 1st gen που αξίζει, όπως και το Moto E, με τον 410. (αυτά κάτω από 150)

όσο κατάφερα να τα κρατήσω στα χέρια μου, το Αλφα ήταν το πιο γρήγορο. ισχύει ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά ;

επίσης, είχα γράψει πως δεν με απασχολει το οικονομικό μόνο να μην κολλάει το κινητό γιατί δεν έχω μεγάλη υπομονή μετά την εργασία :P

Δημοσ.

όσο κατάφερα να τα κρατήσω στα χέρια μου, το Αλφα ήταν το πιο γρήγορο. ισχύει ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά ;

επίσης, είχα γράψει πως δεν με απασχολει το οικονομικό μόνο να μην κολλάει το κινητό γιατί δεν έχω μεγάλη υπομονή μετά την εργασία :P

Τότε είσαι μεταξύ του Z3c και του Alpha. Το καθένα έχει τα καλά του και τα κακά του, εύκολα μπορείς να τα δεις με ένα google search.

Δημοσ.

Aφου ησουν apple και οπως λες ησουν ευχαριστημενος γιατι δεν παιρνεις παλι I phone  μεταχηρισμενο προφανως... Το I phone 5 νομιζω μπορεις να το βρεις σε καλη τιμη και σε αριστη κατασταση εδω σε αγγελιες. Και το μεγεθος απο οτι καταλαβα ειναι μια χαρα για εσενα

Δημοσ.

Aφου ησουν apple και οπως λες ησουν ευχαριστημενος γιατι δεν παιρνεις παλι I phone  μεταχηρισμενο προφανως... Το I phone 5 νομιζω μπορεις να το βρεις σε καλη τιμη και σε αριστη κατασταση εδω σε αγγελιες. Και το μεγεθος απο οτι καταλαβα ειναι μια χαρα για εσενα

δύσκολα θα έπαιρνα μεταχ κινητό για τον εαυτο μου. ευτυχως 2 που εχω αγορασει για αλλους ηταν οκ.

οτι εχω δει εδω μεσα σε σφραγισμενο δεν με ικανοποιεί η τιμή, γιατι δε βλεπω λογο να τσιγκουνευτω 50ε απο μαγαζι.

Δημοσ.

Μιας και απαντήθηκε το ερώτημα,

σε 5αρα οθόνη και σε αυτά τα λεφτά (άντε βία 300) έχουμε κάτι? Το Ζ1 είναι εκπληκτικό (δεν έχω άποψη για τη Sony), αλλά μικρό για τις ανάγκες μ

Δες το G2 σε αυτά τα λεφτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...