gregluffy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Γιεα σας θελω να ρωτησω τι ακριβως ενεργειες ακολουθει καποιος οταν καποιος πιασει καποιον να τον κλεβει .Συγκεκριμενα εχω ενα οικοπεδο και μπηκε ο αλλος μεσα κ κοιτουσε ,αλλα παλαιοτερα μου ειχαν σπασει και την πορτα απο μια αποθηκη που ειχα εκει.Απο την στιγμη που τον καταγραψει η νκαμερα. 1)παω αστυνομια φυσικα λεω τι εγινε ,πρεπει ν πληρωσω και για μυνηση ? 2)απο τη στιγμη που καταγραφει η φατσα του και ξερω που μενει ,μπορουμε να παμε με καποια αστυνομικα οργανα να ψαξουμε στο σπιτι του? οποιος εχει την καλοσυνη ας με κατατοπισει!!!!!!!!
Gas74 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Πιαστον και δειξτου τα αφου εχεις παει και μια βολτα απο την αστυνομια για να ζητησεις την συμβουλη τους(δεν δαγκωνουν οι αστυνομικοι)......ι 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 οσο θυμαμε πρεπει να υπαρχει και πινακιδα που να λεει οτι ο χωρος λειτουργει με cctv αλλιως δεν ξερω κατα ποσο πιανεται το video.το εχω ακουσει δεν ξερω ποσο ισχυει αλλα απο τετοια κουφα αλλο τιποτα. 2
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 οσο θυμαμε πρεπει να υπαρχει και πινακιδα που να λεει οτι ο χωρος λειτουργει με cctv αλλιως δεν ξερω κατα ποσο πιανεται το video.το εχω ακουσει δεν ξερω ποσο ισχυει αλλα απο τετοια κουφα αλλο τιποτα. Ναι, ισχύει 1000%, δεν γίνεται αποδεκτό ως αποδεικτικό στοιχείο αν δεν υπάρχει προειδοποίηση!
paylidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 <p>Πρόσεχε μη βρεις το μπελά σου κ απο πάνω. Θελει σιγουρα ενημερωτική πινακίδα σε εμφανές μέρος κ δε ξέρω αν τυχόν θελει κ κάποια άδεια!!</p>
Oneos33 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Πάνε βάλε τώρα το ταμπελάκι σε καμιά γωνία, σιγά που θα το καταλάβει κανείς χαχαχα 29
parlapipas25 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Πάνε βάλε τώρα το ταμπελάκι σε καμιά γωνία, σιγά που θα το καταλάβει κανείς χαχαχα Oι Ελληνες στην λαμογια πρωτοι ε? 1
Oneos33 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Oι Ελληνες στην λαμογια πρωτοι ε? Το ότι τον έκλεψε και έχει στοιχεία και δεν μπορεί να τα παρουσιάσει, δεν είναι λαμογιά; Έλεος τι μαλακίες είναι αυτές..θα βάλουμε και ταμπέλα να το δει ο κλέφτης να κάνει και party στην τελική... 10
cosmos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Στα ερωτήματα που θέτεις 1) Πας αστυνομία και κάνεις μήνυση (και να δείξεις το βίντεο ..κλάιν μαιν αυτό είναι για το δικαστήριο).Σωστό βεβαίως αυτό που λένε τα παιδιά ότι χρειάζεται να έχεις πινακίδα ότι ο χώρος βιντεοσκοπείται κτλ κτλ. 2) Να πας εσύ με την αστυνομία για έρευνα στο σπίτι του άλλου πολύ απλά το ξεχνάς.Θέλει εισαγγελική διαταγή και άλλα ωραία γραφειοκρατικά... Άρα πας δια της νομικής οδού. Καλό είναι να συμβουλευτείς την αστυνομία ή κάποιον δικηγόρο για τις κινήσεις που θα κάνεις. Από περιέργεια,τί σου έκλεψε??
omghi2u Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 - Κύριοι ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΤΕ! - Γιατί? Τι έκανε? - Μπήκε μέσα και ΚΟΙΤΟΥΣΕ.
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 που ειδες να λεει οτι τον εχει καταγραψει να κλεβει?
Oneos33 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Και μόνο που μπήκε μέσα παραβιάζει τον νόμο περί καταπάτησης ξένης ιδιοκτησίας κάτι τέτοιο (Ότι και καλά μπήκε σε ιδιόκτητο χώρο) 1
Highlander Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Στην Ελλάδα είμαστε. Ο κλέφτης έχει περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες από τον ιδιοκτήτη. 9
WorldOfGlass Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 εγω απλα στην θεση σου θα επερνα ενα ομορφο σκυλακι, απο αυτα που αμα σε δαγκωσουν τους μενει το χερι σου στο στομα, θα περιμενα να ξαναμπει ο τυπος μεσα και θα το αμολαγα να παιξουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα