Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Αθήνα υπάρχουν και λεωφορεία του δήμου. Είναι σχεδόν ίδια με του ΟΑΣΘ - ΟΑΣΑ, λίγο πιο μικρά, που πραγματοποιούν τοπικά δρομολόγια. Χαρακτηριστικά είναι τα λεωφορεία του δήμου Πειραιά που φεύγουν από το σταθμό του ηλεκτρικού ή το λεωφορείο του δήμου Καισαριανής που πάει στον Ευαγγελισμό.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορεί να έχει δίπλωμα αλλά να μην το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ επαγγελματικά (?)

Μακάρι να είναι αυτό.

Πιθανόν να είναι αυτό.. όλοι από κάπου αρχίζουν. Καλό θα ήταν να έκανε κάποια δοκιμαστικά στο Δήμο χωρίς επιβάτες, για να μάθει τις στάσεις και τους δρόμους. 

Δημοσ.

Στον ΟΑΣΘ αν δεν κάνω λάθος ισχύει αυτό. Τα 99 που είναι με δύο άτομα μέσα πρέπει να κάνουν δοκιμαστικό της διαδρομής.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ φίλε μου ένα έχω να σε πω μην αγχώνεσαι βασικά όλα θα πάνε καλά, να είσαι χαρούμενος και χαμογελαστός με τον κόσμο, και να είσαι ήρεμος το βασικότερο. Θα σου πω ότι τα λεωφορεία που έχουμε στην Θεσσαλονίκη οι οδηγοί αυτοί αν έχουνε δίπλωμα το έχουνε πάρει με το φακελάκι το γνωστό, χιλιάδες φορές κοντέψαμε να σκοτωθούμε, με τα πόδια βέβαια είμαστε πιο ασφαλής, και όσο πάει γίνονται και χειρότεροι, έχουμε τους χειρότερους οδηγούς εδώ, και κανένας δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα.

Σε εσένα που ξεκινάς αυτή την δουλειά πάνω από όλα να είσαι ήρεμος και αν τύχει να μιλάς και με τον κόσμο, αν και πιστεύω θα γίνεις καλός οδηγός εφόσον έχεις κάνει μαθήματα σε σχέση με τους δικούς μας που δεν έχουν κάνει ούτε ένα και οδηγούν λεωφορεία

Δημοσ.

καλησπερα φιλε.Καταρχας σε ολους αποτι καταλαβαινω ο φιλος εχει κανονικα διπλωματα απλα δεν τα εχει χρησιμοποιησει σε εργασια να οδηγησει φορτηγο-λεωφορειο οποτε ολα οκ ειναι καθολα νομιμος.Ολοι απο καπου ξεκινησαν και για ολα υπαρχει η πρωτη φορα κανεις δεν ξεκινησε με προυπηρεσια σε τιποτα.Τωρα στο θεμα φιλε εγω που δουλεψα περσι σε δημο εχουν ενα λεωφορειο λιγο πιο μικρο απο τα κανονικα το οποιο κανει δρομολογια συγκεκριμενα.Οταν θα πιασεις δουλεια με το καλο για καποιες μερες εχεις συνοδεια απο τον προηγουμενο οδηγο η καποιον παλιο η προισταμενο ωστε να σε τεσταρει πως οδηγεις αλλα και να μαθεις τις στασεις-δρομολογιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...