LG_15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ΚΑλησπερα..Λοιπον ψαχνω κινητο 5αρα οθονη σιγουρα,2GB μνημη σιγουρα και SD card . ΟΧι κινεζικο σιγουρα δηλαδη να το παραγγειλω απο κινα. Δεκτη προταση απο καλο μαγαζι Skroutz που να το ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗ,οποτε μεγαλη προσοχη σε αυτο το κριτηριο που θετω! Τα 180 ευρω να ειναι ολα μαζι με τα μεταφορικα κλπ δηλαδη καθαρα ευρω για την συσκευη 170.
BinkSake Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 <p>ΚΑλησπερα..Λοιπον ψαχνω κινητο 5αρα οθονη σιγουρα,2GB μνημη σιγουρα και SD card .</p> <p> </p> <p>ΟΧι κινεζικο σιγουρα δηλαδη να το παραγγειλω απο κινα.</p> <p> </p> <p>Δεκτη προταση απο καλο μαγαζι Skroutz που να το ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗ,οποτε μεγαλη προσοχη σε αυτο το κριτηριο που θετω!</p> <p> </p> <p>Τα 180 ευρω να ειναι ολα μαζι με τα μεταφορικα κλπ δηλαδη καθαρα ευρω για την συσκευη 170.</p> <p> </p> <p> </p> Για εμενα πολυ καλο κινητο σε αυτο το ευρος ειναι το lumia 640. Μετα ειναι επισης και το lg g3s αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει 170 ευρω... <p>ΚΑλησπερα..Λοιπον ψαχνω κινητο 5αρα οθονη σιγουρα,2GB μνημη σιγουρα και SD card .</p> <p> </p> <p>ΟΧι κινεζικο σιγουρα δηλαδη να το παραγγειλω απο κινα.</p> <p> </p> <p>Δεκτη προταση απο καλο μαγαζι Skroutz που να το ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗ,οποτε μεγαλη προσοχη σε αυτο το κριτηριο που θετω!</p> <p> </p> <p>Τα 180 ευρω να ειναι ολα μαζι με τα μεταφορικα κλπ δηλαδη καθαρα ευρω για την συσκευη 170.</p> <p> </p> <p> </p> Και ξεχασα να σου πω οτι κινητο με 2gb ram σε αυτη την τιμη δεν βρισκεις. Εκτος αν παρεις κατι απο κινα ή μεταχειρισμενο
LG_15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 φιλε ΜΟΝΟ ANDROID ΚΑΙ ΜΕ 2 ΓΙΓΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ..
BinkSake Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 <p>φιλε ΜΟΝΟ ANDROID</p> <p> </p> <p>ΚΑΙ ΜΕ 2 ΓΙΓΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΕΤΑ</p> <p> </p> <p>ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ..</p> Ποια εχεις βρει;
LG_15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ποια εχεις βρει; δεν ανοιξα θεμα για να κανω προταση εγω...περιμενω προτασεις. Αν δνε μου αρεσουν θα γραψω τι εχω βρει http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_LENOVO-S60-5-LTE-White,99452,397537,2101005.html?langId=-18&utm_medium=DynRemar&utm_source=PTR&utm_campaign=PTR οριστε ενα δειγμα 2GB μνημη + καρτα μνημης +++ φοβερο κινητο. περιμενω κατι αναλογο σε προτασεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/6743716/Lenovo-S60-8GB.html οτι καλυτερο!
LG_15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/6743716/Lenovo-S60-8GB.html οτι καλυτερο! ναι το εβαλα πιο πανω αν ειδες...το εχει το media market σε τιμη τσιγγουνη !
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ααα συγγνωμη δεν τ ειδα,τοτε χτυπα το με την μια
LG_15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ααα συγγνωμη δεν τ ειδα,τοτε χτυπα το με την μια ΛΕς; ΚΑνα αλλο σε αυτα τα χρηματα ; Με τρομαζει λιγο η μπαταρια του.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 φιλε ΜΟΝΟ ANDROID ΚΑΙ ΜΕ 2 ΓΙΓΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ.. Το ανετα μαρεσει που γραφεις... http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/516988/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-2-GB.html?keyphrase=android+ Μονο το Lenovo εχει 2gb ram στα χρηματα που διαθετεις και αυτο παλι καλα που το φερνει και γνωστη αλυσιδα αλλιως δεν υπηρχε κατι αλλο.
LG_15 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Το ανετα μαρεσει που γραφεις... http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/516988/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-2-GB.html?keyphrase=android+ Μονο το Lenovo εχει 2gb ram στα χρηματα που διαθετεις και αυτο παλι καλα που το φερνει και γνωστη αλυσιδα αλλιως δεν υπηρχε κατι αλλο. Lenovo...cubot...και αρκετα ακομα στα 190 !!!
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Lenovo...cubot...και αρκετα ακομα στα 190 !!! Αν γνωριζεις και εμπιστευεσαι τις αλλες εταιριες που βλεπεις τοτε go for it...
LG_15 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αν γνωριζεις και εμπιστευεσαι τις αλλες εταιριες που βλεπεις τοτε go for it... Σωστο...θα το σκεφτω. Ας περιμενουμε καμια αλλη προταση !
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι άλλη πρόταση περιμένεις δηλαδή που να μην είναι κινέζικο; Ό,τι υπάρχει μπορείς να το δεις στο Skroutz στο link που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω. Δηλαδή τα εξής τρία: iNew, Blackview και Cubot.
LG_15 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι άλλη πρόταση περιμένεις δηλαδή που να μην είναι κινέζικο; Ό,τι υπάρχει μπορείς να το δεις στο Skroutz στο link που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω. Δηλαδή τα εξής τρία: iNew, Blackview και Cubot. αμα ηξερα την προταση δεν θα ανοιγα θεμα Εκτος των τριων αυτων εννοω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα