Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑλησπερα..Λοιπον ψαχνω  κινητο 5αρα οθονη σιγουρα,2GB μνημη σιγουρα και SD card .

ΟΧι κινεζικο σιγουρα δηλαδη να το παραγγειλω απο κινα.

Δεκτη προταση απο καλο μαγαζι Skroutz που να το ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗ,οποτε μεγαλη προσοχη σε αυτο το κριτηριο που θετω!

Τα 180 ευρω να ειναι ολα μαζι με τα μεταφορικα κλπ δηλαδη καθαρα ευρω για την συσκευη 170.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

<p>ΚΑλησπερα..Λοιπον ψαχνω  κινητο 5αρα οθονη σιγουρα,2GB μνημη σιγουρα και SD card .</p>

<p> </p>

<p>ΟΧι κινεζικο σιγουρα δηλαδη να το παραγγειλω απο κινα.</p>

<p> </p>

<p>Δεκτη προταση απο καλο μαγαζι Skroutz που να το ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗ,οποτε μεγαλη προσοχη σε αυτο το κριτηριο που θετω!</p>

<p> </p>

<p>Τα 180 ευρω να ειναι ολα μαζι με τα μεταφορικα κλπ δηλαδη καθαρα ευρω για την συσκευη 170.</p>

<p> </p>

<p> </p>

Για εμενα πολυ καλο κινητο σε αυτο το ευρος ειναι το lumia 640. Μετα ειναι επισης και το lg g3s αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει 170 ευρω...

<p>ΚΑλησπερα..Λοιπον ψαχνω  κινητο 5αρα οθονη σιγουρα,2GB μνημη σιγουρα και SD card .</p>

<p> </p>

<p>ΟΧι κινεζικο σιγουρα δηλαδη να το παραγγειλω απο κινα.</p>

<p> </p>

<p>Δεκτη προταση απο καλο μαγαζι Skroutz που να το ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗ,οποτε μεγαλη προσοχη σε αυτο το κριτηριο που θετω!</p>

<p> </p>

<p>Τα 180 ευρω να ειναι ολα μαζι με τα μεταφορικα κλπ δηλαδη καθαρα ευρω για την συσκευη 170.</p>

<p> </p>

<p> </p>

Και ξεχασα να σου πω οτι κινητο με 2gb ram σε αυτη την τιμη δεν βρισκεις. Εκτος αν παρεις κατι απο κινα ή μεταχειρισμενο

Δημοσ.

Ποια εχεις βρει;

δεν ανοιξα θεμα για να κανω προταση εγω...περιμενω προτασεις.

Αν δνε μου αρεσουν θα γραψω τι εχω βρει

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_LENOVO-S60-5-LTE-White,99452,397537,2101005.html?langId=-18&utm_medium=DynRemar&utm_source=PTR&utm_campaign=PTR

οριστε ενα δειγμα

2GB μνημη  + καρτα μνημης +++ φοβερο κινητο.

περιμενω κατι αναλογο σε προτασεις.

Δημοσ.

ααα συγγνωμη δεν τ ειδα,τοτε χτυπα το με την μια

ΛΕς; ΚΑνα αλλο σε αυτα τα χρηματα ;

Με τρομαζει λιγο η μπαταρια του.

Δημοσ.

φιλε ΜΟΝΟ ANDROID

ΚΑΙ ΜΕ 2 ΓΙΓΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΕΤΑ

ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ..

Το ανετα μαρεσει που γραφεις...

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/516988/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-2-GB.html?keyphrase=android+

Μονο το Lenovo εχει 2gb ram στα χρηματα που διαθετεις και αυτο παλι καλα που το φερνει και γνωστη αλυσιδα αλλιως δεν υπηρχε κατι αλλο.

Δημοσ.

Το ανετα μαρεσει που γραφεις...

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/516988/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-2-GB.html?keyphrase=android+

Μονο το Lenovo εχει 2gb ram στα χρηματα που διαθετεις και αυτο παλι καλα που το φερνει και γνωστη αλυσιδα αλλιως δεν υπηρχε κατι αλλο.

Lenovo...cubot...και αρκετα ακομα στα 190 !!!

Δημοσ.

Lenovo...cubot...και αρκετα ακομα στα 190 !!!

Αν γνωριζεις και εμπιστευεσαι τις αλλες εταιριες που βλεπεις τοτε go for it...

Δημοσ.

Αν γνωριζεις και εμπιστευεσαι τις αλλες εταιριες που βλεπεις τοτε go for it...

Σωστο...θα το σκεφτω. Ας περιμενουμε καμια αλλη προταση !

Δημοσ.

Τι άλλη πρόταση περιμένεις δηλαδή που να μην είναι κινέζικο; Ό,τι υπάρχει μπορείς να το δεις στο Skroutz στο link που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω. Δηλαδή τα εξής τρία: iNew, Blackview και Cubot.

Δημοσ.

Τι άλλη πρόταση περιμένεις δηλαδή που να μην είναι κινέζικο; Ό,τι υπάρχει μπορείς να το δεις στο Skroutz στο link που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω. Δηλαδή τα εξής τρία: iNew, Blackview και Cubot.

αμα ηξερα την προταση δεν θα ανοιγα θεμα :) Εκτος των τριων αυτων εννοω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...