AKHD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Κανάλι τεχνολογίας και κυρίως tutorials, ξεκινώντας απ΄τα βασικά και προχωρόντας σταθερά. Αγγλικός ήχος με αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους. Στα πρώτα βήματα ακόμη. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά.Όποια επικοδομητική κριτική και βοήθεια επιθυμητή! https://www.youtube.com/channel/UC-HjX8w-K73GsCLgJL6sJXA?&ab_channel=AthinodorosKonstantinou
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Θα ελεγα να μαζεψεις περιεχομενο για ενα μηνα περιπου για να μπορεις να τηρεις το χρονοδιαγραμμα που εχεις θεσει και να μην εχεις απροοπτες καθυστερησεις. Εγω εχω γραψει ηδη 10 βιντεο και μεχρι το τελος του μηνα θα αρχισω να ανεβαζω. Βελτιωσε λιγο την προφορα σου, με το ζορι σε καταλαβαινω, προσπαθησε να την κανεις λιγο πιο "Αμερικανικη" για να σε καταλαβαινει καλυτερα ο κοσμος. Μου θυμησες εναν ινδο απο το XDA Tv. Το AKHD ειναι φαση MKBHD ή ιδεα μου; Καλη αρχη σου ευχομαι
AKHD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Έχω ήδη στα σκαριά κάποια θέματα. Όσο για την προφορά όντως θέλει βελτίωση, γ΄αυτό έβαλα και τους υπότιτλους στα αγγλικά μηπως και βοηθήσουν. Ελπίζω να βελτιωθεί με τον χρόνο. Ναί λίγο έκλεψα στο όνομα, απλά ταίριαζε κουτί με τα αρχικά μου. Ευχαριστώ πολύ. Και όταν ανεβάσεις τα δικά σου βάλε ένα λινκ σαν response εδώ για να σε τσεκάρω ή pm. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα