tzina_21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά πριν δυο μέρες άλλαξα κωδικό στο facebook μετά απο αρκετό καιρό,τον οποίο και ξέχασα μιας και το άφηνα αποθηκευμένο...Τωρα δεν μπορώ να μπω γιατί δεν θυμάμαι τον κωδικό μου και το χειρότερο είναι οτι το email που ειχα δηλώσει εχει διαγραφεί...έκανα τις σπαραίτητες διαδικασίες ταυτοποίησης κτλπ που μου ζητήθηκαν για να μου δώσουν νεο κωδικό κ οτι θα με ενημερώσουν γενικα κ αόριστα...Γνωρίζει κανείς αν ασχολούνται γενικά με αυτά ή τσάμπα περιμένω;;αν είναι φτιάξω απ την αρχη νέο προφιλ...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Σοβαρα τωρα; Πως γινεται να ξεχασεις τον κωδικο στο fb που εβαλες προσφατα κιολας;
tzina_21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Χαχαχα κι ομως γινεται γτ ειχα συνηθισει τον παλιο....
Kostas.karras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά πριν δυο μέρες άλλαξα κωδικό στο facebook μετά απο αρκετό καιρό,τον οποίο και ξέχασα μιας και το άφηνα αποθηκευμένο...Τωρα δεν μπορώ να μπω γιατί δεν θυμάμαι τον κωδικό μου και το χειρότερο είναι οτι το email που ειχα δηλώσει εχει διαγραφεί...έκανα τις σπαραίτητες διαδικασίες ταυτοποίησης κτλπ που μου ζητήθηκαν για να μου δώσουν νεο κωδικό κ οτι θα με ενημερώσουν γενικα κ αόριστα...Γνωρίζει κανείς αν ασχολούνται γενικά με αυτά ή τσάμπα περιμένω;;αν είναι φτιάξω απ την αρχη νέο προφιλ... Βρηκες λυση τελικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα