Προς το περιεχόμενο

Έως έξι Lumia smartphones κάθε χρόνο για την Microsoft που "συμμαζεύεται"


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περίοδο μεγάλων αλλαγών περνάει η Microsoft, όπως είδαμε πρόσφατα από την συμφωνία της με την AOL αλλά και την απόφαση της να απολύσει 7800 εργαζόμενους.

Στην αναδιάρθρωση της εταιρείας, περιλαμβάνεται επίσης μία διοικητική αλλαγή, με τον Executive Vice President του Windows και Devices Group, Terry Myerson, να αναλαμβάνει ολόκληρο το τμήμα Microsoft Devices. Αυτό σημαίνει ότι η Microsoft ενοποιεί τα τμήματα Windows, Phone (Lumia), Tablet (Surface), Console (Xbox), Hololens και Band σε ένα, με την ονομασία Devices. Αυτό θα επιτρέψει στους προγραμματιστές και τους μηχανικούς της Microsoft να εργάζονται πιο στενά και αρμονικά μεταξύ τους πάνω στα μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας.

 

Αν και ο CEO της Microsoft, Satya Nadella δεν έριξε φως πάνω στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας σχετικά με τις συσκευές Lumia, εντούτοις το Bloomberg έμαθε ότι η Microsoft σκέφτεται να ακολουθήσει μία πορεία, που έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτή της Apple και επομένως αναμένεται μελλοντικά να μειώσει τον αριθμό των συσκευών που θα παρουσιάζει κάθε χρόνο. Έτσι, η Microsoft διακρίνει τις μελλοντικές συσκευές της σε τρεις κατηγορίες, τις Value, Business και Flagship με την τελευταία κατηγορία να απευθύνεται σε ενθουσιώδεις με τα Windows χρήστες.

 

Κάθε χρόνο, η εταιρεία θα ανακοινώνει μία ή δύο συσκευές ανά κατηγορία, και αυτό σημαίνει το πολύ έξι συσκευές κάθε χρόνο. Οι αλλαγές αυτές δεν θα γίνουν αμέσως, αλλά θα εφαρμοστούν από του χρόνου. Κατά πάσα πιθανότητα, μέσα στην χρονιά, η εταιρεία θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Lumia 930, ο οποίος θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile και θα διαθέτει unibody μεταλλική κατασκευή.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και ο CEO της Microsoft, Satya Nadella δεν έριξε φως πάνω στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας σχετικά με τις συσκευές Lumia, εντούτοις το Bloomberg έμαθε ότι η Microsoft σκέφτεται να ακολουθήσει μία πορεία, που έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτή της Apple και επομένως

Μου φαίνεται ότι όλες οι εταιρίες θέλουν να μοιάσουν στην Apple :devil:

πέρα από την πλάκα στην MS δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την πορεία των windows phone.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα έπαιζα λίγο περισσότερο με τα μεγέθη.  να υπήρχαν ας πούμε και μικρότερα κινητά παραμένοντας και πάλι σε μικρό αριθμό νέων συσκευών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Όταν λέει έξι συσκευές μήπως εννοεί συνολικά; Δηλαδή αν βγάλει 1xbox, 2 laptop και 3 κινητά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από που το συμπερανες αυτό;

Έχεις δει καθόλου τα W10 και το τι θα φέρουν στα WP?

Δυστυχώς αυτο δειχνουν οι κινησεις της. Ενδεικτικά, 7800 απολυσεις κυριως απο το phone business...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...