Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην περιοχή μου πάντως έχει ακόμα πολλούς λιγδο-γιο-γιο μαν:

1. Καπελάκι baseball στραβα (που είναι και μεγάλο για το κεφάλι τους)

2. Φαρδιά ρούχα καραγυφταριό από νάιλον που βρωμανε πλαστικο-ιδρωτίλα

3. Παπούτσια φωσφοριζέ

4. Περπάτημα λες και έχουν χαλαρώσει όλοι τους οι σύνδεσμοι και πάνε να λιώσουν

5. Οσοι ξέχασαν το καπέλο, κούρεμα αυτοσχέδια μοϊκάνα

6. Λένε συνέχεια "έλλα ρρε φίλλλε" με αλβανική προφορά

Μόνο δυτικά είναι αυτοί, ή έχει παντού?

Που μενεις;Κανα μενιδι;
Δημοσ.

Στην περιοχή μου πάντως έχει ακόμα πολλούς λιγδο-γιο-γιο μαν:

1. Καπελάκι baseball στραβα (που είναι και μεγάλο για το κεφάλι τους)

2. Φαρδιά ρούχα καραγυφταριό από νάιλον που βρωμανε πλαστικο-ιδρωτίλα

3. Παπούτσια φωσφοριζέ

4. Περπάτημα λες και έχουν χαλαρώσει όλοι τους οι σύνδεσμοι και πάνε να λιώσουν

5. Οσοι ξέχασαν το καπέλο, κούρεμα αυτοσχέδια μοϊκάνα

6. Λένε συνέχεια "έλλα ρρε φίλλλε" με αλβανική προφορά

Μόνο δυτικά είναι αυτοί, ή έχει παντού?

Τί χάλι που είναι αυτοί ρε παιδί μου. Το παίζουν και μάγκες ένω είναι αποτυχημένα ρεμάλια.

Ένας συμμαθητής μου ήταν έτσι. Σε όλο το δημοτικό αδιάφορος, πιο πολλές μέρες έλλειπε πάρα ερχόταν. Στο γυμνάσιο μετά πήγαινε κάνα μήνα και μετά το παράταγε. Στη συνέχια βρήκε κάτι άλλα ρεμάλια και υιοθέτησε αυτό το στυλάκι που γράφεις.  Τώρα το έχει σταματήσει αλλά συνεχίζει να είναι ένα ανεπρόκοπο ρεμάλι που δεν θέλει να κάνει τίποτα στη ζωή του.

• Like 1
Δημοσ.

Τους emo τους θυμάμαι, αυτό που δε θυμάμαι είναι πώς ακριβώς ήταν οι trendy και γενικά δεν έχω καταλάβει τη φάση της κατηγοριοποίησης με βάση το ντύσιμο ή το στύλ .

Δημοσ.

αράχτε στην πέτσα σας γιατι και αυτοί(οι όποιοι) μπορούν να γυρίσουν να πουν για αρκετούς απο εδω μέσα "κοίτα ο nerd" "κοίτα ο φλώρος" etc κρίνοντας απο αυτό που βλέπουν σαν στυλ και ενασχόληση καθαρά  και μόνο στερεοτυπικά.

δεν ειναι ωραίο να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων αυστηρά , πόσο μάλλον όταν δεν μας αφορούν και ιδικά αν δεν κρίνουμε αντικειμενικά πρώτα τον εαυτό μας..

Και αυτό πάει για πολλούς εδω μέσα που βλέπω κατα καιρούς να κράζουν διάφορα αλλα guess what, μπορεί να θεωρούμε τον άλλο αποτυχία της φύσης και τον εαυτό μας "spicial" (<--- ακριβώς έτσι ήθελα να το γράψω ) αλλα αυτό που θα πρέπει να κάνουμε πριν τον κράξουμε για τις καθαρά προσωπικές επιλογές του ειναι να ρίξουμε αρκετές ματιές στον καθρέφτη και στον "καθρέφτη"

αν δεν βρούμε αδυναμίες απλά repeat , μέχρι να βρούμε :-)

Aυτο που λες ειναι δικη σου φιλοσοφια,η πηγες σε καποιο ψυχολογο?

Δημοσ.

μια κοινωνια που πανω στον αρρωστημενο πυρετο του χρηματος απετυχε να θεσει οραματα για τους νεους,οι οποιοι κανουν την επανασταση τους με "αντισυμβατικο" ντυσιμο φτυνοντας την καταμουτρα.

αραγε εχουν το προβλημα οι εκαστοτε τρεντυ/μεταλ/χιπστερ η η ιδια η σαπιοκοινωνια που καθρεφτιζεται πανω τους?

σαν αντιμετρο συνιστω την αισθητικη.ειναι παντα σχετικη με τη γενικοτερη νοοτροπια του ατομου.οσο σφαιρικοτερα ενημερωνεται τοσο ασφαλες ειναι  για τον ιδιο.

Δημοσ.

μια κοινωνια που πανω στον αρρωστημενο πυρετο του χρηματος απετυχε να θεσει οραματα για τους νεους,οι οποιοι κανουν την επανασταση τους με "αντισυμβατικο" ντυσιμο φτυνοντας την καταμουτρα.

αραγε εχουν το προβλημα οι εκαστοτε τρεντυ/μεταλ/χιπστερ η η ιδια η σαπιοκοινωνια που καθρεφτιζεται πανω τους?

σαν αντιμετρο συνιστω την αισθητικη.ειναι παντα σχετικη με τη γενικοτερη νοοτροπια του ατομου.οσο σφαιρικοτερα ενημερωνεται τοσο ασφαλες ειναι  για τον ιδιο.

Τον εαυτό τους φτύνουν κατάμουτρα γιατί καταστρέφουν τη ζωή τους και μετά είναι δύσκολο να ξαναστρωθούν.

Δημοσ.

Aυτο που λες ειναι δικη σου φιλοσοφια,η πηγες σε καποιο ψυχολογο?

μα είμαι ψυχολόγος με πτυχίο insomnia αναγνωρισμένο απο το κράτος. 

• Like 6
Δημοσ.

Τους θυμάστε αυτούς; Έχει μείνει κανείς από αυτούς σαν στυλ κάπου στον κόσμο; Γιατί από την Ελλάδα σίγουρα έχουν εξαφανιστεί. Ακόμα και συγκροτήματα που είχαν τέτοιον προσανατολισμό διαλύθηκαν. Τώρα νομίζω δεν έχει μείνει κάποια τάση.. μάλλον το κλαρινογαμπρός είναι το σημερινό που μπορώ να το θεωρήσω ότι είναι η σύγχρονη μορφή των trendy. Τι έχετε να πείτε;

Άλλαξε η μόδα. Τώρα έχουμε τους πρωτηφορααριστερα

• Like 2
Δημοσ.

Είχαμε αρκετούς emo στο σχολείο.Μάλιστα ένας από αυτούς αυτοκτόνησε μες στο σχολείο μας αλλά αυτός είχε και άλλα θέματα.

Γενικά τους απεχθάνομαι όλους και πρώτους από όλους τους hipsters...

Δημοσ.

Είχαμε αρκετούς emo στο σχολείο.Μάλιστα ένας από αυτούς αυτοκτόνησε μες στο σχολείο μας αλλά αυτός είχε και άλλα θέματα.

Γενικά τους απεχθάνομαι όλους και πρώτους από όλους τους hipsters...

Είμαι hipster σε συνδυασμό με hip-hop-α :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...