Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το z1 compact, αδιάβροχο. Έ μετά από κατάδυση, όντας σίγουρος πως όλα τα καπάκια είναι κλειστά βούτηξα και έβγαλα φωτο κλπ.

Λειτουργούσε οκ για κάνα 5λεπτο αφού βγήκα και μετά όταν πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε.

Το άφησα, και ξαναπροσπαθησα λίγο αργότερα. Έκανε δόνηση (κανονικά πάντα κάνει όταν ανοίγει) έβγαλε άσπρο καπνό από τα volume buttons και το παράτησα.

Έχει περάσει 5ωρο από τότε, και το έχω αφήσει με ανοικτά καπάκια. Από τις θύρες βρωμάει σαν γκαζ, υγραέριο, σαν αναπτήρα.

Τι να κάνω τώρα; εγγύηση δεν έχει γιατί τα αυτοκολλητακια υγρασίας εγιναν από άσπρα κόκκινα και έχω περασει cyanogenmod.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να κάνω τώρα; εγγύηση δεν έχει γιατί τα αυτοκολλητακια υγρασίας εγιναν από άσπρα κόκκινα και έχω περασει cyanogenmod.

Βάλτω μέσα σε μια σακούλα με ρύζι αποροφά την υγρασία και ξαναδοκίμασε 

Δημοσ.

Eφοσον εγιναν κοκκινοι οι δεικτες υγρασιας..... κλαφτα.....

Για service χλωμο να στο δεχτουν.....

Για αρχη δοκιμασε καμια πατεντα απο αυτες που λενε με το ρυζι κλπ... και αν δουλεψει.... εισαι τυχερος.....

Δημοσ.

Βάλτω μέσα σε μια σακούλα με ρύζι αποροφά την υγρασία και ξαναδοκίμασε

Χαχα :D γνωστό bug του στο κινητό μου όμως ήταν ότι για κάποιο λόγο μαύριζε η οθόνη και άνοιγε πιο μετά και δοκίμασα να το ανοιξω..

Θα το δοκιμάσω αύριο που γυρνάω σπίτι γιατί τώρα είμαι διακοπές..

Και φτου γαμωτο έχουν ακριβύνει πολύ τα κινητά τις τελευταίες μέρες

Eφοσον εγιναν κοκκινοι οι δεικτες υγρασιας..... κλαφτα.....

Για service χλωμο να στο δεχτουν.....

Για αρχη δοκιμασε καμια πατεντα απο αυτες που λενε με το ρυζι κλπ... και αν δουλεψει.... εισαι τυχερος.....

Άρα καλύτερα ας μην το στείλω...

θα το δοκιμάσω!

Όμως με φοβίζει η μυρωδιά + καπνός

Δημοσ.

ενα λεπτό ρε παιχτη, αδιαβροχο κινητό τον ήπιε στο 1 μετρο ; γιατι να μη το στείλεις για εγγυηση;

αν χαλασε σημαίνει ότι δεν είναι αδιαβροχο - παραπληροφορουν κατα την πώληση... (εκτός εαν ειναι spillproof και όχι waterproof)

• Like 4
Δημοσ.

ενα λεπτό ρε παιχτη, αδιαβροχο κινητό τον ήπιε στο 1 μετρο ; γιατι να μη το στείλεις για εγγυηση;

αν χαλασε σημαίνει ότι δεν είναι αδιαβροχο - παραπληροφορουν κατα την πώληση... (εκτός εαν ειναι spillproof και όχι waterproof)

Σωστη η παρατηρηση σου, αλλα τα specs αναφερουν μεχρι 1.5 μετρο, water resistant.....

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1_compact-5753.php

http://www.carryology.com/liking/industry/waterproof-vs-water-resistant/

και οχι waterproof.... οποτε ανετα παταει το service πανω σε αυτο + oτι το service δεν μπορει να γνωριζει αν το εβαλες σε 1 μετρο ή σε 5 μετρα....

Επισης κατα 99.99999% θα του πουν οτι αφησε καποιο καπακι ανοιχτο και πηρε νερο.  :-)

• Like 1
Δημοσ.

οντως βλεπω τώρα οτι "ήταν" ΙΡ58...

οχι και πολυ σοφή κινηση παντως το να το βουτήξεις, ανεξαρτητως τι γράφει ότι είναι...

περαστικά!  :-(

• Like 1
Δημοσ.

οντως βλεπω τώρα οτι "ήταν" ΙΡ58...

οχι και πολυ σοφή κινηση παντως το να το βουτήξεις, ανεξαρτητως τι γράφει ότι είναι...

περαστικά! :-(

Ευχαριστώ! Απλά το έχω ξανακάνει στο παρελθόν με επιτυχία και...καταλαβαίνεις

Δεν ξέρω αλλά λέω τώρα, αν υπήρχε καμιά ρωγμή σε κάποιο μέρος και εισήλθε νερό μέσα....

Γενικώς τα καπάκια που προστατεύουν τις θύρες πρέπει να είναι προβληματικά, ακόμη κι όταν το είχα βουτήξει και όλα οκ εκείνα έγιναν κόκκινα!

Νομίζω ότι η μπαταρία μύρισε...είναι αποσπώμενη η μπαταρία σε αυτό το μοντέλο;

Δυστυχώς κι εγώ αυτό νομίζω ότι είναι. Και φοβάμαι τα πολλά πειράματα μην σκάσει καμία ιόντων λιθίου στα μούτρα μου :D

Το τηλέφωνο είναι όλο ένα κομμάτι σαν iPhone η HTC one, θα πρέπει να το ανοίξω, με ότι συνέπειες έχει αυτό (μετά να μην εφαρμόζει καλά, να μην είναι καν spill proof, να σπάσω το τζαμί-back cover κλπ..)

Δημοσ.

-αυτο με το ρυζι δεν ειναι μυθος ισχυει αλλα δεν πιστευω να εχεις θεμα με την υγρασια

-αν μυριζει καμμενο και αν εβγαλε καπνο σημαινει βραχυκυκλωμα

-δεν υπαρχει περιπτωση να το δεχθουν σε σερβις-πας εξω και ελπιζεις αυτο που καηκε να μην ειναι ακριβο ανταλλακτικο

-το waterproof dustproof των z και του s5 δεν ειναι παραπληροφορηση,αλλα ρε παιδια προς θεου δεν σημαινει οτι θα βουτηξεις κιολας και μαλιστα στην θαλασσα-ειναι απλα ενα μετρο προστασιας σε πιο απλες συνθηκες / κυριως για ατυχηματα και το βασικοτερο για την υγρασια(που ειναι και ο συχνοτερος λογος βλαβης συμφωνα με τους υπαλληλους στα σερβις)

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια,ακομα κ τα ρολογια water resistant στα ταδε μετρα λενε.δεν εχω δει κανενα water proof.

λοιπον περα απτην παραπληροφορηση.ο φιλος ειπε ενα βασικο.τοχε ξαναβαλει στο νερο κ τα οι δεικτες γιναν κοκκινοι.

αν το πηγαινες απο τοτε στην αντιπροσωπεια.θα σου αλλαζαν η καπακια που ειναι ελλατωματικα εξ αρχης σε σενα,η θα σου διναν ολοκληρη συσκευη.

δε χανεις τπτ να πας ακομα κ τωρα.βεβαια το αλμυρο νερο ειναι το ενα φαουλ κ το δευτερο ειναι η καταδυση.σιγουρα το 1μιση μετρο το περασες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...