Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Δεν ηταν ακριβή. Εχω πολλα χρόνια να παρω. Νομιζω 8-9€ το λίτρο, το θέμα ειναι να βρεις... (Και δε θες λίτρο)</p>

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, repair stage 1 :

Αγόρασα 200ml αλκοόλης ισοπροπυλικής (φτάνει πιστεύω, 6€ πλήρωσα, φαρμακείο γαρ)
Παρήγγειλα μπαταρία, ακόμη και αυτή που έχω καλή να'ναι αν λειτουργήσει χρειαζόταν αλλαγή μπαταρίας, κρατούσε λίγο.

Το κινητό ας το λύσω εγώ, μέχρι τι στάδιο; τι δεν πρέπει να μπει στην αλκοόλη;
Να τα βάλω σε πλαστικό σακουλάκι (επειδή το κινητό δεν χωράει σε ποτήρι) σε μικρό ταπεράκι ή πρέπει να'ναι γυάλινο ας πούμε;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

απο οσο ξερω δεν κανει να βαλεις την οθονη και τη μπαταρία (μπορεις να καθαρίσεις τις επαφες με μπατονετα αν χρειάζεται), αλλα κατσε να σου πουν καλύτερα τα παιδιά που ξερουν καλύτερα τι πρεπει να μπει...

• Like 1
Δημοσ.

απο οσο ξερω δεν κανει να βαλεις την οθονη και τη μπαταρία (μπορεις να καθαρίσεις τις επαφες με μπατονετα αν χρειάζεται), αλλα κατσε να σου πουν καλύτερα τα παιδιά που ξερουν καλύτερα τι πρεπει να μπει...

για την οθόνη είναι σίγουρο; Γιατί προσπαθώ να βγάλω το μπροστά digitizer (απαραίτητο για να ξεκουμπώσω μόνο μητρική), το ράγισα (ενώ το πίσω καπάκι βγήκε κομπλέ) και φοβάμαι ότι σε λίγω θα το κάνω θρίψαλα. 

Ανταλλακτικά σκρουτζ πάει πακέτο οθόνη-digitizer 100€! ebay δεν γίνεται πλέον...

Να το βουτήξω ολόκληρο; Πόση ώρα;

Δημοσ.

δε γνωρίζω και δε θελω να σου πω βλακείες... περιμενε καποιον άλλο να απαντήσει καλύτερα 

ok έγινε.

Πάντως : το digitizer δεν βγαίνει χωρίς να σπάσει (σ'όλα τα repair videos σπάει)  και αν χρειαστεί αλλαγή αλλάζεται και η οθόνη μαζί.

οπότε ακόμη και να χαλάσει η οθόνη, θα χρειαστεί πάλι πακέτο να αλλαχτεί.

δεν το βουτάω έτσι κι ότι γίνει ας γίνει;

Τελικά βάσει του παραπάνω σκεπτικού το βούτηξα, κι ότι γίνει ας γίνει, αν δεν λειτουργεί παραγγέλνω z3 compact

Δημοσ.

Το έβγαλα το κινητό, έβαλα την νέα μπαταρία, πάπαλα :(

Για κάποιο λόγο ζεσταίνεται όταν το έχω πάνω στον φορτιστή, κι ας μην ανοίγει.

off-topic: παρήγγειλα sony z2 με την προσφορά του OTE :)

• Like 1
Δημοσ.

Το έβγαλα το κινητό, έβαλα την νέα μπαταρία, πάπαλα :(

Για κάποιο λόγο ζεσταίνεται όταν το έχω πάνω στον φορτιστή, κι ας μην ανοίγει.

off-topic: παρήγγειλα sony z2 με την προσφορά του OTE :)

Κάποιο βραχυκύκλωμα έχει για να ζεσταίνεται θέλει καθάρισμα ή και αλλαγή σε κάποιον πυκνωτή/αντίσταση ή και τσιπάκι που καταστράφηκε απο το βραχυκύκλωμα πήγαινε σε κάποιον τεχνικό ή repairshop να στο φτιάξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιο βραχυκύκλωμα έχει για να ζεσταίνεται θέλει καθάρισμα ή και αλλαγή σε κάποιον πυκνωτή/αντίσταση ή και τσιπάκι που καταστράφηκε απο το βραχυκύκλωμα πήγαινε σε κάποιον τεχνικό ή repairshop να στο φτιάξουν.

ή πολύ απλά : το βάζω ένα 100άρι (το πολύ) στις αγγελίες στο insomnia για ανταλλακτικά, μαζί με την καινούργια μπαταρία, και αυτός που θα το πάρει άμα θέλει ας το φτιάξει...

Δημοσ.

ή πολύ απλά : το βάζω ένα 100άρι (το πολύ) στις αγγελίες στο insomnia για ανταλλακτικά, μαζί με την καινούργια μπαταρία, και αυτός που θα το πάρει άμα θέλει ας το φτιάξει...

100; lol

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου μόνο την μπαταρία πούλα, το κινητό σε τέτοια κατάσταση δεν θα πιάσει λεφτά

αχα.. ε, αν το δώσω για λίγα λεφτά , ίσως κάτι να πιάσει...

Μπορεί και η οθόνη σε κανένα ebay αλλά νομίζω είπες την έσπασες;

έχει ραγίσει (φαίνεται σε φως μόνο) το digitiser, δλδ η lcd από κάτω είναι καλά. με ebay λέω καλύτερα να μην μπλέξω, θα βάλω μια αγγελία στο insomnia κι ότι είναι να γίνει ας γίνει...

Ίσως το χαρίσω σε συγγενή να το φτιάξει αυτός, παρήγγειλα Xperia Z2 από την προσφορά του Οτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...