Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα τους δικους μου τηλ να δω αν ειχαμε κανενα καραφλο στο σοι, μονο ενας ξαδερφος του πατερα μου, γιος ενος απο τα 9 αδερφια του παππου μου, δεν παιζει κληρονομικο. Μου προτειναν καποια ατομα με παρομοια περιπτωση το Serioxyl της loreal, θα παω σε δερματολογο ομως να κανω δουλεια μου.

Δημοσ.

<p>

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηρα τους δικους μου τηλ να δω αν ειχαμε κανενα καραφλο στο σοι, μονο ενας ξαδερφος του πατερα μου, γιος ενος απο τα 9 αδερφια του παππου μου, δεν παιζει κληρονομικο. Μου προτειναν καποια ατομα με παρομοια περιπτωση το Serioxyl της loreal, θα παω σε δερματολογο ομως να κανω δουλεια μου.<br />

<br />

Μην μπερδευεις τα μαλλια στους κροταφους που μαζευουν προς τα πισω με το τελειως φαλακρο.<br />

Και εγω στο σοι δεν εχω κανεναν καραφλο γενικα αλλα τα μαλλια αρχιζουν και παιρνουν στα 21 μου το σχημα U οπως εχει ο πατερας μου και ο παππους μου.Παρολα αυτα δεν ειναι καραφλοι.</p>

Δημοσ.

Ο παππούς σου απο τη μεριά της μητέρας είχε full μαλλί; Αν και απο εκει είσαι ok τότε δεν έχεις θέμα κληρονομικότητας.

Ισχύει αυτό ή κάνεις πλάκα;

Δημοσ.

Ισχύει αυτό ή κάνεις πλάκα;

Ισχύει εν μέρει. Παίζουν περισσότερο ρόλο τα γονίδια απο τη μεριά της μητέρας σε σχέση με του πατέρα, σύμφωνα με κάποιες έρευνες. Υπέθεσα ότι όταν είπε ότι δεν έχει θέμα κληρονομικότητας μιλούσε μόνο για τη μεριά του πατέρα του, για αυτό και του είπα να δει και τη μεριά της μητέρας του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...