fidolos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Θέλω ένα πρόγραμμα για τον υπολογιστή (άν εκτός του υπολογιστή υπάρχει και για ipad, κινητό, ακόμα καλύτερα), στο οποίο να περάσω ΟΛΑ τα email μου και να τα βλέπω μαζίκά. Όπως δηλαδή το thunderbird. ΑΛΛΑ..... Αυτό που θέλω είναι να φτιάχνω ένα λογαριασμό στο πρόγραμμα και να αποθηκεύονται όλα τα στοιχεία των emails accounts (όχι τα μηνύματα). Δηλαδή έστω οτί έχω περάσει 15 λογαριασμούς email. Να μπορώ δηλαδή να φορμάρω το δίσκο και μετά όταν περάσω το πρόγραμμα και βάλω τον κωδικό μου, με την μια να περάσει όλους τους λογαριασμούς.
Kris_Lyn Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Και ο thunderbird θα έχει λογικά επιλογή αποθήκευσης των προσωπικών σου ρυθμίσεων. Περνάς όλα σου τα e-mail μια φορά, παίρνεις backup και μπορείς να τα περάσεις μετά οπουδήποτε.
fidolos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει mailbird, thunderbird και outlook και κανένα δεν κάνει αυτό που θέλω. ¨Εχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο ή απλά δεν υπάρχει ?(αν και μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα