akpe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν είναι/είναι τρολλοπόστ, απλά μου γεννήθηκε η απορία. Γιατί κάθε Παρασκευή και όχι ξέρω γω το Σάββατο βράδυ, να έχουμε δουλειά τις Κυριακές ρε παιδάκι μου που είμαστε και πιο χαλαροί και ξεκούραστοι; Εκτός αυτού, το ποστάρισμα τρολλοπόστ κάθε Παρασκευή είναι λίγο οξύμωρο. Η σωστή τρολλιά επιβάλλεται να γίνεται οποιαδήποτε άλλη μέρα, αφού θεωρητικά, δεν την περιμένεις τότε. Αντιθέτως, τις Παρασκευές όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Και θέλω και εγώ ο άνθρωπος να ανοίξω σοβαρή συζήτηση για τις αναπαραγωγικές συνήθειες των των μη ανθρώπινων πρωτευόντων και θα κάνουν ντου τα τρολλιά και δεν θα με αφήσουν να πάρω γνώμες... άδικο δεν είναι;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Κυριως επειδη Σαββατο βραδυ την κοπανανε ολοι για εξοδους ενω Παρασκευη ειναι πιο πολλοι μεσα
johnbond Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Έτσι ορίζει η παράδοση... δεν εχει γιατί.. Είναι σα να ρωτας γιατί τα χριστούγεννα είναι στις 25-12
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εκτός αυτού, το ποστάρισμα τρολλοπόστ κάθε Παρασκευή είναι λίγο οξύμωρο. Η σωστή τρολλιά επιβάλλεται να γίνεται οποιαδήποτε άλλη μέρα, αφού θεωρητικά, δεν την περιμένεις τότε. Αντιθέτως, τις Παρασκευές όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Ποιος ειπε οτι στο χαος δεν υπαρχει ταξη ?
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δεν είναι/είναι τρολλοπόστ, απλά μου γεννήθηκε η απορία. Γιατί κάθε Παρασκευή και όχι ξέρω γω το Σάββατο βράδυ, να έχουμε δουλειά τις Κυριακές ρε παιδάκι μου που είμαστε και πιο χαλαροί και ξεκούραστοι; Εκτός αυτού, το ποστάρισμα τρολλοπόστ κάθε Παρασκευή είναι λίγο οξύμωρο. Η σωστή τρολλιά επιβάλλεται να γίνεται οποιαδήποτε άλλη μέρα, αφού θεωρητικά, δεν την περιμένεις τότε. Αντιθέτως, τις Παρασκευές όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Και θέλω και εγώ ο άνθρωπος να ανοίξω σοβαρή συζήτηση για τις αναπαραγωγικές συνήθειες των των μη ανθρώπινων πρωτευόντων και θα κάνουν ντου τα τρολλιά και δεν θα με αφήσουν να πάρω γνώμες... άδικο δεν είναι; Aπλο γιατι ολοι θα θελαμε να ειμασταν ΔΥ και να καθομαστε το ΣΚ 1
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Αυτό το να ανοίγονται τα τρολοτοπικ την παρασκευή, είναι σχετικά καινούριο κόλπο. Παλιά δεν ήταν έτσι, ήταν πιο ελεύθερα τα πράγματα γα όλη την εβδομάδα, παρόλο που υπήρχε μια μικρή προτίμηση για σάββατο βράδυ. Το χειρότερο όμως είναι ότι πλέον δεν υπάρχει πολλή φαντασία και βλέπουμε όλο ξενέρωτα πράγματα. Παλιά το καλό τρολάρισμα ήταν αυτό που δεν καταλάβαινες αμέσως αν ο άλλος τρολάρει ή αν το εννοεί, ενώ τώρα τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά επιτηδευμένα από κάτι "καινούρια account" που ανοίγουν τοπικ δευτερόλεπτα μετά την εγγραφή 2
xristos97 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 επειδη την παρασκευη εχουν γινει τα πιο λαμπρα τρολοποστ, ξερω γω;
mathsrule Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Γιατί κάθε ΠΣΚ έχουμε τρολλοθρέντ; Γιατί πρέπει μόνο καινούρια μέλη να τρολλάρουν; Πού είναι ο andreas2; Γιατί η γειτόνισσα κλείνει τα παντζούρια; Γιατί τόσο μένος για το τρόλλινγκ; Πώς φτιάχνουμε υγρό πυρ;Τελικά πρέπει να φτιάξουμε ένα FAQ στο Insomnia. 2
AntiCambeR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Γιατί κάθε ΠΣΚ έχουμε τρολλοθρέντ; Γιατί πρέπει μόνο καινούρια μέλη να τρολλάρουν; Πού είναι ο andreas2; Γιατί η γειτόνισσα κλείνει τα παντζούρια; Γιατί τόσο μένος για το τρόλλινγκ; Πώς φτιάχνουμε υγρό πυρ; Τελικά πρέπει να φτιάξουμε ένα FAQ στο Insomnia. Γιατί τόσο μένος για την Παρασκευή?
NinjaMan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Πού είναι ο andreas2; Είναι banned απ'ότι γράφει στο εικονίδιό του. Ξέρουμε τον λόγο; Μήπως κάποιος ευγενικός mod θα μπορούσε να μας πει; Σκοτώνω την ώρα μου κάθοντας και διαβάζοντας μερικά από τα θέματά του. Πάντως και αυτός που τα'φτιαξε με την αδερφή του φίλου του και άνοιξε θέμα με χαροποίησε ιδιαίτερα. Επίσης πολύ καλή ήταν και η υπόθεση στύση για όλους εμάς που έχουμε στυτική δυσλειτουργία. Γενικά πρέπει να κάτσει κάποιος να φτιάξει ένα hall of fame με τα πιο διάσημα-άκυρα threads που έχουν δημιουργηθεί. Ξέχασες το NAL Ποιο θέμα είναι αυτό; Link;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα