gweir Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Έχω έναν laptop παλιό που είχε σπασμένα windows 7 και εφτιαξα ένα φλασακι με τα ubuntu για να τα βάλω και να ανοιξω ως δοκιμή για να πάρω κάτι αρχεία που έχω μέσα.Από τα windows δεν γίνεται κολλάνε.. Όταν παταω usb bootable για να βάλω τα ubuntu βγαινει αυτό το μήνυμα: Syslinux 4.07 edd2013-07-25 copyright © 1994-2013 hipeter anvin eta/ Could not find kernel image :/Null Boot:_ Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;; Άλλος τροπος να πάρω τα αρχεία υπάρχει;; Ευχαριστώ!!
Apple fanboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Σε τι λειτουργικό το έφτιαξες,ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες,και από που κατέβασες το .iso; 1
gweir Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Σε windows 8 το εφτιαξα το κατέβασα από την επίσημη σελίδα του ubuntu με τον usb installer. Το χιούμορ με τις φωτό δεν το κατάλαβα ! Δεν γίνεται να είμαστε όλοι εξπερ στα λειτουργικά! Αν θες να βοηθησεις καλώς εξάλλου μια βοήθεια ζήτησα !!
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω έναν αμαξι παλιό γυρναω το κλειδι και αναβει το check engine,χωρίς να παίρνει μπροστά. Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;; Ευχαριστώ!! Κανείς δε σου ζήτησε να είσαι διπλωματούχος μηχανικός,αλλά η κοινή λογική; θα απαιτούσε να παρέχεις τουλάχιστον τη μάρκα του αυτοκινήτου και τις συνθήκες του προβλήματος. Το λοιπόν,άνοιξε το στικάκι,και ψάξε για boot/syslinux ή /syslinux. Εάν βρεις αρχείο με όνομα isolinux.cfg και όχι syslinux.cfg μετονόμασε το isolinux.cfg σε syslinux.cfg Αλλιώς,κατέβασε το unetbootin,ξανακατέβασε το αρχείο των ubuntu γιατί φαίνεται να είναι corrupt,και δημιούργησε εκ νέου το bootable στικάκι.ΑΝ και αφού απλά θες να τραβήξεις τα αρχεία,κατέβασε το lxle,που είναι σαφώς μικρότερο αρχείο. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2015 από Apple fanboy
Apple fanboy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πετυχημενο. Aφιερωμενο λοιπον.. :-D Λέω να ζητήσω να γίνει pinned,για εύκολη αναφορά από όλους. Ας μας πει και ο φίλος αν ήταν αυτό,και να κλείσει.
k_antoni Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το Unetbootin δημιουργεί συχνά πυκνά προβλήματα και η debian όταν δει ότι πας να κάνεις εγκατάσταση από στικάκι προειδοποιεί ότι θα χεις θέματα... αφού είσαι στα windows καλύτερα το USB Universall installer! K. 1
gweir Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Κανείς δε σου ζήτησε να είσαι διπλωματούχος μηχανικός,αλλά η κοινή λογική; θα απαιτούσε να παρέχεις τουλάχιστον τη μάρκα του αυτοκινήτου και τις συνθήκες του προβλήματος. Το λοιπόν,άνοιξε το στικάκι,και ψάξε για boot/syslinux ή /syslinux. Εάν βρεις αρχείο με όνομα isolinux.cfg και όχι syslinux.cfg μετονόμασε το isolinux.cfg σε syslinux.cfg Αλλιώς,κατέβασε το unetbootin,ξανακατέβασε το αρχείο των ubuntu γιατί φαίνεται να είναι corrupt,και δημιούργησε εκ νέου το bootable στικάκι.ΑΝ και αφού απλά θες να τραβήξεις τα αρχεία,κατέβασε το lxle,που είναι σαφώς μικρότερο αρχείο. Αν ήθελες περισσότερες πληροφορίες μπορούσες απλά να ρωτήσεις και όχι να ειρωνευτεις κατευθείαν...Το αρχείο το κατέβασα από την σελίδα της Ubuntu απλά έκανα λάθος και το κατέβασα μέσω torrent που το έχει μπορεί να φταίει κι αυτό;; Θα το δοκιμασω αυτό που λες !! Το Ixle τι ειναι;; Αν γίνεται θέλω να τον φτιαξω αλλιώς κυρίως να πάρω τα αρχεία !!κάποιος μου είπε να κατεβασω και τα windows 7 ,λειτουργικό που εχει ο υπολογιστής μέσα, και να κάνω επιδιόρθωση ! Να το κάνω ή να προσπάθησω πάλι με τα Ubuntu??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα