GabrielConnor Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Έχω μια κιθάρα στο σπίτι, ξέρω να παίζω βιολοντσέλο επίσης. Γίνεται να μάθω να παίζω κιθάρα από μαθήματα στο ίντερνετ; Να βγάζω κανένα τραγουδάκι δηλαδλη θέλω.. Ναι γίνεται. /endthread & lock
ChimairaX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Επισης στην αρχη ειναι και ο μεγαλυτερος κινδυνος να μαθεις καποια βασικα πραγματα στραβα (πχ το πως πιανουν την πενα) τα οποια μετα θα πρεπει να ξεμαθεις. Αρκετα πιο δυσκολο οταν εισαι μονος, οχι μονο λογω πειθαρχιας αλλα γιατι πολλες φορες δεν μπορεις να το καταλαβεις οτι κανεις λαθος. Μη το λες, ο JB Brubaker των August Burns Red, πιάνει την πένα με αντίχειρα - μέσο (κι όχι δείκτη) και είναι τρομερή παιχτάρα.
Prozac Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 @Κεραυνούλη δες το link που σου έστειλε ο johnbond και είσαι καλυμμένος. Κουράγιο με τον μετρονομο. @Νικο σε τι σε μπερδεύει η ηλεκτρικη;
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 @Κεραυνούλη δες το link που σου έστειλε ο johnbond και είσαι καλυμμένος. Κουράγιο με τον μετρονομο. @Νικο σε τι σε μπερδεύει η ηλεκτρικη; στο οτι δεν ξέρω να παίζω και ο ήχος που βγάζω προκαλεί σε εμένα και στους γύρω μου πονοκέφαλο
Bspus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μη το λες, ο JB Brubaker των August Burns Red, πιάνει την πένα με αντίχειρα - μέσο (κι όχι δείκτη) και είναι τρομερή παιχτάρα. Δεν τον ηξερα! Θα τον ακουσω απο περιεργεια Φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα νομιζω ο κανονας ειναι πιο κοντα σε αυτο που ειπα. Εγω για παραδειγμα οταν ειχα αγορασει κιθαρα εκανα κανα τριμηνο να αρχισω μαθηματα και επαιζα μονος μου η με βοηθουσαν αλλοι φιλοι μου αυτοδιδακτοι. Ολοι πιαναμε την πενα με 3 δακτυλα (αντιχειρα, δεικτη και μεσαιο). Ηταν το πρωτο πραγμα που μου διορθωσε ο δασκαλος. Τωρα θα μου πεις ο Hetfield ετσι την πιανει και ειναι φοβερος στο ειδος του... ΟΚ!
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Αυτός ηταν και ένας απο τους λόγους που δεν πήγα να μάθω καποιο όργανο σε ωδείο ( έτσι την πένα αλλιώς τα ταστα ) έβλεπα και φίλους που πήγαιναν και ασχολιόντουσαν με τέτοια θέματα παραπανω απο όσο έβρισκα εγω λογικό.. Με υπομονή και πολυ όρεξη μια χαρά θα μάθει ο φιλος.. Απο ενα σημείο και μετα βρίσκεις μόνος σου τον δρόμο και τα πατήματα σου .. Εγω για παραδειγμα έχω μεγάλο θεμα με την ηλεκτρική μου .. Με άλλη δε μου κανει κέφι να παίξω και έχω συνηθησει τόσο την αίσθηση και τον ήχο της που την ακούω να μου μιλάει :P
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αλλά το rocksmith μπορεί να βοηθήσει (κάπως)
efo355 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 εγω εχω ενα αλλο ερωτημα φιλοι μου.. Γινεται καποιος με κοντα δαχτυλα (παραμεσος, δαχτυλακι) να μαθει καλη κιθαρα οσο καποιος με μακρια δαχτυλα; Εχω ηδη μια κλασσικη κιθαρα σπιτι μου, και δυσκολευομαι αρκετα να πιασω την ταστιερα με τα τελευταια δαχτυλα. Αναρωτιομουν καιρο το παραπανω ερωτημα. Ισως καποιοι ανθρωποι να μην ταιριαζουν απολυτα να παιξουν ολα τα μουσικα οργανα. Σίγουρα μακρια δάχτυλα βοηθάνε αλλά δεν λεει και τίποτε. Οπως και να είναι τα δάχτυλα σου μια χαρά μπορείς να μάθεις να παίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα