Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω όλους τους συμφορουμίτες . Άνοιξα αυτό το θέμα - αν και δεν ξέρω αν το άνοιξα στο σωστό μέρος - γιατί αποσχολεί τους περισσότερους αν όχι τους πάντες να βγάζουν εύκολα χρήματα από το σπίτι τους και συγκεκριμένα από τον υπολογιστή τους χωρίς να κουνίσουν το μεσαίο δάχτυλό τους. Έψαχνα από την βαρεμάρα μου διάφορα και καταλήγω σε αυτό χωρίς να ξέρω τι παίζεται (δεν έχω κάνει ακόμη εγγραφή) .

https://www.hostgator.com/affiliates

yroo.com

https://klout.com/home

http://www.lifehack.org/articles/money/24-easy-ways-make-money-the-internet.html

Παρόμοια ιστοσελίδα είχα κοιτάξει πριν 2 χρόνια από την πιο δημοφιλή ελληνική ιστοσελίδα για how to hack - από έναν Πόντιο ή Κύπριο αν θυμάμαι καλά -που έλεγε μπαίνεις σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα κάνεις εγγραφή και για όσες ώρες έχεις ανοιχτό το υπολογιστή σου παίρνεις 1 δολλάριο δεν το πίστεψα και το άφησα ( αυτός είχε δείξει πολλά αξιόπιστα πράγματα όπως με το backtrack και αυτή την φόρα δεν το πίστεψα) 

Τελικά ρε παιδιά τι γίνεται αληθεύει ή μάπα το καρπούζι και γίνεται κάτι τέτοιο??

Δημοσ.

Πολυσυζητημένο...

Με pay to click sites / surveys κτλπ τα οποία απαιτούν χρόνια ενανσχόλησεις , όπου τελικά μπορείς να βγεις κερδισμένος ικανοποιητικά αλλά αμφιβάλλω αν έχει την υπομονή ένας άνα δέκα χιλιάδες να συνεχίσει , γιατί ειναι κάτι χρονοβορο και αρκετα απογοητευτικο κατα τα πρώτα βήματα.

Το πιο λογικό είναι μία καλή υλοποίηση ιδέας η οποία με σωστή διαφήμιση μπορεί να σου αποφέρει και ανάλογα κέρδη ..Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με το όλο θέμα και επειδή αδυνατό να αναπτύξω ένα μεγάλο κείμενο λόγω της ώρας που σου απαντώ θα πω μόνο δυο λογάκια .

Ότι μία ιδέα -ακόμα και ένα blog- που μπορεί να μην είναι και κάτι τρελά προτότυπο ή ξεχωριστό για να τραβήξει , με σωστή διαφήμιση μπορεί να γίνει τοπ και να σου αποφέρει κέρδη μαμούθ. Μιας και η προώθηση μέσω facebook και γενικότερα των social media μπορεί να σου κάνει την ζωή πολύ εύκολη . Για να συμβούν όλα τα παραπάνω , χρειάζεσαι ένα αρκετά δυνατό κεφάλαιο , προκειμένου να πάρεις στην κατοχή σου πολλές σελίδες , χορηγούμενες διαφημίσεις αλλά και με την μορφή εκδηλώσεων - διαγωνισμών με προυποθέσεις "like" . Γενικότερα η Ελλάδα είναι "μικρή" στο μέγεθος του ιντερνετ και αποτελεί αβανταζ για κάποιον που θα επωφεληθεί την δύναμη του.

Γι αυτό όταν κοιτάτε να χτύσετε κάτι μην σπαταλάτε τόσα λεφτα στην εικόνα και το στήσιμο , αλλά να προσπαθήσετε να τα ισσοροπήσετε . Η διαφήμιση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυσυζητημένο...

Με pay to click sites / surveys κτλπ τα οποία απαιτούν χρόνια ενανσχόλησεις , όπου τελικά μπορείς να βγεις κερδισμένος ικανοποιητικά αλλά αμφιβάλλω αν έχει την υπομονή ένας άνα δέκα χιλιάδες να συνεχίσει , γιατί ειναι κάτι χρονοβορο και αρκετα απογοητευτικο κατα τα πρώτα βήματα.

Το πιο λογικό είναι μία καλή υλοποίηση ιδέας η οποία με σωστή διαφήμιση μπορεί να σου αποφέρει και ανάλογα κέρδη ..Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με το όλο θέμα και επειδή αδυνατό να αναπτύξω ένα μεγάλο κείμενο λόγω της ώρας που σου απαντώ θα πω μόνο δυο λογάκια .

Ότι μία ιδέα -ακόμα και ένα blog- που μπορεί να μην είναι και κάτι τρελά προτότυπο ή ξεχωριστό για να τραβήξει , με σωστή διαφήμιση μπορεί να γίνει τοπ και να σου αποφέρει κέρδη μαμούθ. Μιας και η προώθηση μέσω facebook και γενικότερα των social media μπορεί να σου κάνει την ζωή πολύ εύκολη . Για να συμβούν όλα τα παραπάνω , χρειάζεσαι ένα αρκετά δυνατό κεφάλαιο , προκειμένου να πάρεις στην κατοχή σου πολλές σελίδες , χορηγούμενες διαφημίσεις αλλά και με την μορφή εκδηλώσεων - διαγωνισμών με προυποθέσεις "like" . Γενικότερα η Ελλάδα είναι "μικρή" στο μέγεθος του ιντερνετ και αποτελεί αβανταζ για κάποιον που θα επωφεληθεί την δύναμη του.

Γι αυτό όταν κοιτάτε να χτύσετε κάτι μην σπαταλάτε τόσα λεφτα στην εικόνα και το στήσιμο , αλλά να προσπαθήσετε να τα ισσοροπήσετε . Η διαφήμιση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας.

Σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες όλα όσα είπες είναι αδιαμφισβήτητα τέλεια και σωστά για blog kai advertisment δεν το βλέπω για εμένα γιατί έχουν εξαντληθεί όλα τα θέματα και πέραν αυτού πρέπει να σχεδιάσω το μπλοκ και στο τέλος να φανεί πως δεν οδηγεί πουθενά . Άρα πάμε σε pay to click sites / surveys με υπομονή και άραγε υπάρχουν ορισμένα που να σου εξασφαλίζουν την χρηματοδότηση από τον υπολογιστή και γενικά από το σπίτι-διαδίκτυο και αν ναι ποια είναι αυτά (ρωτώ τους πάντες)??

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες όλα όσα είπες είναι αδιαμφισβήτητα τέλεια και σωστά για blog kai advertisment δεν το βλέπω για εμένα γιατί έχουν εξαντληθεί όλα τα θέματα και πέραν αυτού πρέπει να σχεδιάσω το μπλοκ και στο τέλος να φανεί πως δεν οδηγεί πουθενά . Άρα πάμε σε pay to click sites / surveys με υπομονή και άραγε υπάρχουν ορισμένα που να σου εξασφαλίζουν την χρηματοδότηση από τον υπολογιστή και γενικά από το σπίτι-διαδίκτυο και αν ναι ποια είναι αυτά (ρωτώ τους πάντες)??

Το neobux ειναι ενα απο τα δεκαδες-εκατονταδες paytoclick σαιτ .Θα σου αναφερθώ σε αυτό , γιατί μόνο με αυτο έχω ασχοληθεί στο παρελθόν. Ουσιαστικα πατας διαφημισεις και περνεις 0.001 ευρω , αλλα μπορεις να νοικιασεις και referral που περνεις ποσοστα απο τα δικα τους κλικ . Γενικότερα τα referrals κανουν την δουλειά και οχι το 0.001 που περνεις εσυ . Αν ψαχτεις θα βρεις πολλά στο google για να καταλαβεις πως δουλευει.

Ειχα ασχοληθεί ενεργά πριν απο δύο χρόνια για κάμποσο καιρό (περίπου 2-3 μήνες) , είχα μερικα referral (γυρω στα 18 αν δεν κανω λαθος) και έβγαζα κάποια λεπτα την ημερα (γύρω στα 10-20 (!?) δεν θυμαμαι) . Απλα όλα αυτα δίνονται προκειμένου να συντηρηθούν τα υπαρχοντα ref και να αποκτήσεις καινούρια . Για να φτάσεις στο σημείο να βγάζεις 10-20 ευρώ ανα μέρα Ή θέλει να επενδύσεις πολλά λεφτα Ή να κανεις πολύ υπομονή , ΠΑΡΑ πολύ. Αν σε απασχολεί το αν δίνει τα λεφτά του , μία ανάληψη μερικά ευρώ που έκανα όταν τελικά βαρέθηκα πιστώθηκαν κανονικά στο paypal μου.

Δουλεύει ? ΝΑΙ ... Αξίζει ? ΟΧΙ (κατ'εμε) ... 

Υ.Γ. Στο ιντερνετ θα δεις άτομα που θα έχουν τρελές αναλήψεις -μιλάμε για χιλιάδες ευρώ- , δεν ξέρω κατα πόσο είναι αλήθεια...

Υ.Γ.2 Όπως λένε και πάρα πολλοί , πουλώντας φυλλάδια στους δρόμους βγάζεις περισσότερα . Εντάξει δεν ειναι το ίδιο και αυτοί είναι μόνο άνθρωποι που το βλέπουν τελείως αρνητικά . Τους πρώτους μήνες απαιτεί κάποια ενασχόλησει μέχρι να καταλάβεις πως δουλεύει , να οργανώθεις κτλπ αλλά όταν όλα μπουν σε ένα πρόγραμμα μπορείς να ξεμπερδεύεις και με 5 λεπτά την ημέρα .

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την γενική όψη που μου έδωσες να σχηματίσω για να καταλάβεις υπάρχει ένα φόρουμ το BiTHACER(S) εκεί που έκανα μια έρευνα τι βρήκα ότι τα κεφάλια του φόρουμ έχουν υποτίθεται βρει τρόπο να πάρεις εώς και 10 δολάρια το λεπτό ( αν και δεν το πίστεψα). Το μόνο που με κάνει διστακτικό είναι ότι όσα μέλη του φόρουμ αυτού ήθελαν να μάθουν τον τρόπο και γενικά τους διάφορους τρόπους για να βγάλεις και περισσότερα ή 500 δολάρια τον μήνα μήνα και πάει λέγοντας το ζητάγανε και περιμένανε  πολύ μα πολύ καιρό για να τους σταλθεί ο τρόπος και εάν

Δημοσ.

Αν εισαι καλος σε κατι κανε μια εγγραφη στο Fiverr και θα βγαζεις ενα σιγουρο εισοδημα αλλα δουλευοντας αρκετα

Δημοσ.

Αν εισαι καλος σε κατι κανε μια εγγραφη στο Fiverr και θα βγαζεις ενα σιγουρο εισοδημα αλλα δουλευοντας αρκετα

Τι είναι αυτό φίλε μου εάν επιτρέπεις?

Δημοσ.

Δες εδω https://www.fiverr.com

Αναλαβανεις να κανεις καποιες δουλειες με αρχικη τιμη τα 5$

πχ μια μεταφραση, ενα βιντεο, ενα σποτ κλπ

Αν ο αγοραστης θελει κατι πιο συνθετο η τιμη ανεβαινει

Πληρωνεσαι στο paypal

Αν εισαι καλος και παρεις καλες κριτικες θα εχεις παρα πολλους πελατες και κερδη

Δημοσ.

Δες εδω https://www.fiverr.com

Αναλαβανεις να κανεις καποιες δουλειες με αρχικη τιμη τα 5$

πχ μια μεταφραση, ενα βιντεο, ενα σποτ κλπ

Αν ο αγοραστης θελει κατι πιο συνθετο η τιμη ανεβαινει

Πληρωνεσαι στο paypal

Αν εισαι καλος και παρεις καλες κριτικες θα εχεις παρα πολλους πελατες και κερδη

Υπάρχουν παρόμοια τέτοια διότι δεν εχω PAYPAL και αυτό είναι απαραίτητο για το συγκεκριμένο

Δημοσ.

Υπάρχουν παρόμοια τέτοια διότι δεν εχω PAYPAL και αυτό είναι απαραίτητο για το συγκεκριμένο

Αν είσαι >18 δεν είναι κόπος να κάνεις ένα λογαριασμό paypal. Είναι ενα απο τα must για τους χρήστες του ιντερνετ . Και απο τι στιγμή που αναφέρεσαι για λεφτά μέσω του διαδικτύου είναι αναγκάιο καλό.

Δημοσ.

Αν είσαι >18 δεν είναι κόπος να κάνεις ένα λογαριασμό paypal. Είναι ενα απο τα must για τους χρήστες του ιντερνετ . Και απο τι στιγμή που αναφέρεσαι για λεφτά μέσω του διαδικτύου είναι αναγκάιο καλό.

Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά να φανταστείς τα απεχθάνομαι αυτά αφού δύσκολα έχω μία χρεωστική κάρτα και τίποτε άλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...