Teo1993 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Είναι να αποφασίσω φέτος σε ποια σχολή θα πάω.Δυστυχώς δεν είμαι καλός μαθητής και δεν έχω καταφέρει να μαζέψω αρκετά μόρια για να πάω σε κάποιο ΤΕΙ.Πάντως,σκέφτομαι ή σε νυχτερινό ΕΠΑΛ (στον Ευκλείδη - http://6epal-esp-thess.thess.sch.gr/- ) ή σε κάποιο Δ.ΙΕΚ.Τώρα,σκετικά με αυτό η βλακεία της υπόθεσης είναι πως συνήθως(επειδή και πέρσυ είχα πάει αλλά επειδή έτυχε να πάω κάπου μακρυά -στο Λαγκαδά ενώ μένω θεσσαλονίκη- το παράτησα) αργούνε να βγούνε τα αποτελέσματα(πέρσυ βγήκανε τέλη Οκτωβρίου)Όσον αφορά το νυχτερινό επαλ το δήλωσα ήδη,έκανα αίτηση.Θέλω με τουριστικά να ασχοληθώ.Τον Οκτώβριο θα κάνω αίτηση και στο ΔΙΕΚ για το ίδιο επάγγελμα.Ήθελα οπότε να μάθω μεταξύ νυχτερινό ΕΠΑΛ και ΔΙΕΚ ποιο είναι ανώτερης κλάσης σα σχολή και σε ποιο μαθαίνεις περισσότερα οσον αφορά τ επάγγελμα που θα ακολουθήσεις; Επίσης,μεταξύ νυχτερινο τμήμα και πρωϊνό,εσείς ποιο θα επιλέγατε; Το νυχτερινό είναι 1 χρόνο περισσότερο απότι ξέρω(3 χρόνια αντί για 2 που είναι το πρωϊνο)αλλά δεν έχει σχολικά μαθήματα(μαθηματικά,ιστορία,γλώσσα κτλπ)ενώ το Πρωϊνο έχει.Επίσης,στο απογευματινό πηγαίνουνε μεγάλοι σε ηλικία (απο 18 και πάνω δηλαδή)ενω στο πρωϊνο είναι όπως στα κανονικά επαγγελματικά λύκεια(ηλικιών από 16 μέχρι 18).Δε με πειράζει να είμαι με τα παιδάκια απλά επειδή έχει τα ενδοσχολικά μαθήματα στα οποία δεν είμαι και τόσο καλός(μαθηματικά ειδηκά)οπότε τι με προτείνετε; επίσης,έχω σκοπό να βρω δουλειά(άμα καταφέρω να βρω βέβαια) μερικής απασχόλησης.Αν κατάφερνα να περάσω ΔΙΕΚ θα είχα ήδη κάνει 2,5 με 3 μήνες στο ΕΠΑΛ.Οπότε,άμα περάσω ΔΙΕΚ αξίζει (μπορεί να είναι μακρυά)εχει δηλαδή περισσότερα να μάθεις απτο ΕΠΑΛ ή είναι ίδιου επιπέδου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα