maniac89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλημέρα παιδιά! Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω πάνω μου μια κάρτα ΕΘΝΟCASH PLUS Maestro. Ο 16 ψήφιος κωδικός που έχει πάνω της η κάρτα είναι ο αριθμός λογαριασμού μου; Δηλαδή αν θέλω κάποιος να μου βάλει μερικά λεφτά πρέπει να του δώσω αυτόν τον 16ψήφιο κωδικό; Ευχαριστώ πολύ.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Οχι δεν ειναι ο λογαριασμος σου Για να σου βαλουν χρηματα πρεπει να δωσεις τον αριθμο του τραπεζικου σου λογαριασμου
maniac89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Αχα, λογικά αυτον θα βρίσκεται στο βιβλιάριο του λογαριασμού. Αν είμαι στο εξωτερικό και θέλω κάποιος πάλι από το εξωτερικό να μου κάνει κατάθεση σε αυτόν τον λογαριασμό της εθνικής του δίνω μόνο αυτόν τον αριθμό και είμαι ok? (δηλαδή από τον αριθμό αυτό καταλαβαίνει κανεις ότι η τράπεζα βρίσκεται στην ελλάδα) ή θέλει τίποτα άλλα στοιχεία; ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ο διεθνης τραπεζικός αριθμος λεγετε ΙΒΑΝ αυτον πρεπει να δωσεις στο εξωτερικο 1
Silverage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μπορεί να θέλει και το SWIFT/BIC. Της Εθνικής είναι ETHNGRAA . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα