Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Θελω μια βοηθεια με το Paypal γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο θελει...

Βαζω ολα τα στοιχεια μου και μου βγαζει αυτο:

We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. Your card billing address needs to match your PayPal street address.,

Τι στο καλο να κανω?

Δημοσ.

Μαλλον εισαι 33χρονων και μαλλον ζεις στην Ελλαδα? Εχεις ακουσει κατι για capital controls και απαγόρευση συναλλαγών με το εξωτερικό? 

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Θελω μια βοηθεια με το Paypal γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο θελει...

Βαζω ολα τα στοιχεια μου και μου βγαζει αυτο:

We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. Your card billing address needs to match your PayPal street address.,

Τι στο καλο να κανω?

Όπως είπε και ο απο πάνω έχουν σταματήσει οι συναλλαγές με το εξωτερικό λόγω των τραπεζών . Για τον λόγο αυτό το paypal αποφάσισε να μην δεχθεί κάρτες απο Έλληνες χρήστες μέχρι νεωτέρας . Περίμενε μέχρι να φτιάξουν και ξαναδοκίμασε. Έτσι και αλλιώς και εμείς που τις έχουμε περασμένες αδυνατούμε να κάνουμε οποιαδήποτε συναλλαγή . Όλα έχουν παγώσει.

Δημοσ.

Μαλλον εισαι 33χρονων και μαλλον ζεις στην Ελλαδα? Εχεις ακουσει κατι για capital controls και απαγόρευση συναλλαγών με το εξωτερικό?

Εγώ θα έλεγα πως έχει άλλη δηλωμένη διεύθυνση στην τράπεζα ,και άλλη βάζει στα στοιχεία που σου ζητάει το paypal.

Δημοσ.

Μα δεν θα μου ελεγε οτι απλα δεν την δεχεται για αυτο τον λογο? Τα στοιχεια που βαζω σωστα ειναι! Η τραπεζα  με αγγλικους χαρακτηρες τα βαζει η με ελληνικους? Γιατι αλλαξα την διευθυνση μου και στα ελληνικα και στα αγγλικα και παλι τα ιδια...

Δημοσ.

Για να γίνει verify η κάρτα θα πρέπει το paypal να σου τραβήξει 1,50 ευρώ και να σου το επιστρέψει πάλι. Αυτή είναι η διαδικασία. Λόγω capital control όμως δεν μπορεί να τραβήξει τίποτα. Το μήνυμα που σου βγάζει είναι προφανώς το τυπικό αυτοματοποιημένο και γι'αυτό δεν λέει τι φταίει συγκεκριμένα στην περίπτωση σου.

Τα στοιχεία σου πάντως πρέπει να είναι στα αγγλικά.

• Like 2
Δημοσ.

αυτο το μηνυμα εβγαινε παλια οταν δεν ειχα χρηματα στον λογαριασμο μου και συνεπώς η τραπεζχα δεν εδινε εγκριση για το 1.50. Πλέον όμως ηρθαν τα capital controls και σου πεταει αυτο το μήνυμα γιατί δεν διενεργούνται συναλλαγές στο εξωτερικό, δεν δίνει έγκριση η τράπεζα.

So Simple.

• Like 1
Δημοσ.

και να ανοίξουν ξανά, δεν είναι σίγουρο ότι θα επιτρέπουν συναλλαγές στο εξωτερικό. Οπότε υπομονή :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...