Apoll Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 εσυ φιλε εισαι αρρωστος! σ'αυτη την ηλικια you should know better. Ξεκολλα μαν δε τη κοβω να με παιρνει η ουκρανεζα. Ελα απο δω να ακουσουμε καρρα και να πιουμε ουισκακι παρεα Ρε troll, πρώτη σελίδα το παίζεις μαμούχαλος που μπλοκάρει να μιλήσει, και τώρα το παίζεις άνετος με ουκρανέζες; Τράβα στην σπηλιά σου ρεεεεε 6
vsl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μιας και έχετε σοκολατένια σοκολατοσχέση, σου σοκολατοπροτείνω να σοκολατοπροχωρήσεις, να πας στο επόμενο σοκολατοεπίπεδο και να της σοκολατοδώσεις αυτά τα σοκολατοσοκολατάκια: 4
g_alkis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Потім він говорить грецькою і дає мені цукерки. І він думає, що я його люблю. У мене неприємності, моє нещастя означає. 2
vsl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ^ Κάτι για τον Shevchenko είπες εσύ. Τον πονάει ακόμα ο Χαριστέας. 4
mclein Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 всякую хуйню несете может вам врача или уже поздно ?
techm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τι έγινε ρε μαν τελικά;Το κουτούπωσες το Ουκρανάκι ή πάλι η χείρα με τα πέντε ορφανά θα κάνει τη δουλειά; 3
vsl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τι έγινε ρε μαν τελικά;Το κουτούπωσες το Ουκρανάκι ή πάλι η χείρα με τα πέντε ορφανά θα κάνει τη δουλειά; 4
Hellaslover Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εχω ενα καλο και ενα κακο. Το καλο ειναι οτι εστειλε το πρωι, ενα σκετο γεια. Ρωταω ποιος ειναι και μου ειπε. Τις λεω γεια τι κανεις κτλ. και απαντησε μετα απο πολυ ωρα. Μετα απο ακομα πιο πολυ ωρα με ρωταει ποσο ειμαι, τις ειπα, και λεει οτι φενομαι μεγαλυτερος. Τις λεω ειναι το μαλλι και το που μαι αξυριστος, αν κουρευτω και ξυριστω με σταματαει η αστυνομια και ρωταει αν ειμαι old enough to drive. Λεει haha και smiley face. Μου τη σπαει που δε μιλαει πολυ και κανει μια ωρα να στειλει. Τα κλασσικα με τις γυναικες. Αλλα μπορει να ειναι και δουλεια. Θα περιμενω να μου στειλει αργοτερα
hliastsek Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μαγκες εμεις κοροϊδεύαμε...αλλα το γκομενακι απαντησε! Ορμα ρε Hellaslover... 5
skipperas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Κομπλέ το γκομενέτο.. φαίνεται να γουστάρει. Παίξε τη μπαλίτσα σου τώρα..
Hellaslover Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 αμα γουσταρει ρε παιδια γιατι δε μιλαει πιο πολυ και να ρωτησει κατι για μενα; Μπορει να εστειλε γιατι δε θελει να ειναι awkward αν ξαναπαω και δεν εχει στειλει.. Ελπιζω αργοτερα να κανουμε κουβεντα γιατι ετσι με μια λεξη καθε μια ωρα δε τραβαει..
hliastsek Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ε και εσυ.... δεν μπορεις να τα εχεις ολα Αλλα ειναι αληθεια με μηνυματα και σοκολατες δεν γινεται δουλεια!! Τετ α τετ γινονται αυτα. Λογικα θα εχει δουλεια για να μην απανταει
Στεφανος123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 αμα γουσταρει ρε παιδια γιατι δε μιλαει πιο πολυ και να ρωτησει κατι για μενα; Μπορει να εστειλε γιατι δε θελει να ειναι awkward αν ξαναπαω και δεν εχει στειλει.. Ελπιζω αργοτερα να κανουμε κουβεντα γιατι ετσι με μια λεξη καθε μια ωρα δε τραβαει.. H δουλευει,ή ειναι πραγματικα πολυ ντροπαλη,ή ειναι "αβγαλτη",ή περιμενει τα παντα απο εσενα,ή ολα τα υπολοιπα.
Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εχω ενα καλο και ενα κακο. Το καλο ειναι οτι εστειλε το πρωι, ενα σκετο γεια. Ρωταω ποιος ειναι και μου ειπε. Τις λεω γεια τι κανεις κτλ. και απαντησε μετα απο πολυ ωρα. Μετα απο ακομα πιο πολυ ωρα με ρωταει ποσο ειμαι, τις ειπα, και λεει οτι φενομαι μεγαλυτερος. Τις λεω ειναι το μαλλι και το που μαι αξυριστος, αν κουρευτω και ξυριστω με σταματαει η αστυνομια και ρωταει αν ειμαι old enough to drive. Λεει haha και smiley face. Μου τη σπαει που δε μιλαει πολυ και κανει μια ωρα να στειλει. Τα κλασσικα με τις γυναικες. Αλλα μπορει να ειναι και δουλεια. Θα περιμενω να μου στειλει αργοτερα αυτό έλειπε να μην σου απαντούσε ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμυριο δεν υπήρχε ! σε καμιά βδομάδα θα την έχεις πηδήξει δεν χρειάζεται να το γράψεις , πες οτι έγινε ήδη .. 4
Hellaslover Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 αυτό έλειπε να μην σου απαντούσε ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμυριο δεν υπήρχε ! σε καμιά βδομάδα θα την έχεις πηδήξει δεν χρειάζεται να το γράψεις , πες οτι έγινε ήδη .. και να τη πηδηξω δε προκειτε να το πω, γιατι θα βγει ο αλλος να λεει στα λεγα ειναι πουτανες οι ουκρανεζες H δουλευει,ή ειναι πραγματικα πολυ ντροπαλη,ή ειναι "αβγαλτη",ή περιμενει τα παντα απο εσενα,ή ολα τα υπολοιπα. αμα περιμενει τα παντα απο μενα θα ξενερωσω. Αλλα νομιζω δουλευει πεμπτη, δε θελω να τη ρωτησω γιατι σα να λεω γιατι δε μου στελνεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα