Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην εισαι needy και περιμενεις πανω απο το κινητο, εσυ απαντα της και να συνοψιζεις ο,τι ειναι να πεις σε 1 μηνυμα, μη στελνεις 10 απανωτα :P

Take your time και κανε κατι αλλο κ εσυ! (φανταζομαι τι σεναρια φτιαχνεις στο μυαλο σου αφου ειπες το παρακατω) :P

αμα γουσταρει ρε παιδια γιατι δε μιλαει πιο πολυ και να ρωτησει κατι για μενα; Μπορει να εστειλε γιατι δε θελει να ειναι awkward αν ξαναπαω και δεν εχει στειλει..

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τη στιγμή που σου έστειλε, σημαίνει ότι δέχτηκε την πρόσκληση για το ματσάκι. Τώρα στο χέρι σου είναι, παίξε σωστή μπαλίτσα. Αν κλειστεί στην άμυνα και περιμένει εσένα, κανένα πρόβλημα, θα έχεις την κατοχή και θα κάνεις το παιχνίδι σου. Μην παίξεις ανορθόδοξα με σέντρες και αν πιάσεις την κεφαλιά την έπιασες. Παίξε με πολλές και σίγουρες πάσες, από τον άξονα και μόλις βρεις ρήγμα χτυπάς. Αν περνάει η ώρα και δε σκοράρεις, μην απογοητευτείς. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σκοράρεις στις καθυστερήσεις, εκεί που θα σφυροκοπάς ανελέητα και θα έχει μαζευτεί πίσω έχοντας άγχος. 

Ενημέρωνε πως πάει το ματσάκι και ό,τι θες εδώ είμαι. 

• Like 7
Δημοσ.

Μην εισαι needy και περιμενεις πανω απο το κινητο, εσυ απαντα της και να συνοψιζεις ο,τι ειναι να πεις σε 1 μηνυμα, μη στελνεις 10 απανωτα :P

Take your time και κανε κατι αλλο κ εσυ! (φανταζομαι τι σεναρια φτιαχνεις στο μυαλο σου αφου ειπες το παρακατω) :P

καμια σχεση

Waiting-for-the-call-back.jpg

σοβαρα τωρα το προσεχω αυτο, δε νομιζω φανηκα needy καθολου

Από τη στιγμή που σου έστειλε, σημαίνει ότι δέχτηκε την πρόσκληση για το ματσάκι. Τώρα στο χέρι σου είναι, παίξε σωστή μπαλίτσα. Αν κλειστεί στην άμυνα και περιμένει εσένα, κανένα πρόβλημα, θα έχεις την κατοχή και θα κάνεις το παιχνίδι σου. Μην παίξεις ανορθόδοξα με σέντρες και αν πιάσεις την κεφαλιά την έπιασες. Παίξε με πολλές και σίγουρες πάσες, από τον άξονα και μόλις βρεις ρήγμα χτυπάς. Αν περνάει η ώρα και δε σκοράρεις, μην απογοητευτείς. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σκοράρεις στις καθυστερήσεις, εκεί που θα σφυροκοπάς ανελέητα και θα έχει μαζευτεί πίσω έχοντας άγχος. 

Ενημέρωνε πως πάει το ματσάκι και ό,τι θες εδώ είμαι. 

2cy0js9.jpg

οκ το χω :lol:

δε τρεχει τιποτα.  Οτι γινει θα γινει απο κοντα και θα της στειλω αυριο μεθαυριο να ρωτησω ποια μερα δε δουλευει να κανονισουμε κατι.  Οτι εστειλε εστο και κρυα ειναι καλο.i'm happy

• Like 1
Δημοσ.

εχω ενα καλο και ενα κακο.  Το καλο ειναι οτι εστειλε το πρωι, ενα σκετο γεια. Ρωταω ποιος ειναι και μου ειπε. Τις λεω γεια τι κανεις κτλ. και απαντησε μετα απο πολυ ωρα.  Μετα απο ακομα πιο πολυ ωρα με ρωταει ποσο ειμαι, τις ειπα, και λεει οτι φενομαι μεγαλυτερος.  Τις λεω ειναι το μαλλι και το που μαι αξυριστος, αν κουρευτω και ξυριστω με σταματαει η αστυνομια και ρωταει αν ειμαι old enough to drive. Λεει haha και smiley face.

Μου τη σπαει που δε μιλαει πολυ και κανει μια ωρα να στειλει. Τα κλασσικα με τις γυναικες.  Αλλα μπορει να ειναι και δουλεια. Θα περιμενω να μου στειλει αργοτερα

Χθεσινός είσαι;Προφανώς είναι ντροπαλή/άβγαλτη. Δε σημαίνει ότι δε γουστάρει, αλλά βέβαια εξαρτάται από σένα τώρα και πώς θα το χειριστείς.Πάντως ή από άγχος θα πας ή από σάκχαρο. B)

Άραξε και όποτε σου στείλει σου 'στειλε και ο,τι γίνει έγινε γενικότερα.

My 5cents στο bold.

Δημοσ.

το ξερω φιλε οτι ειναι ντροπλη, αυτο ελεγα απο την αρχη.  Τωρα περιμενω να ανοιχτει λιγο οσο μιλαμε, αν συνεχεια πρεπει να στελνω εγω, και αν βγουμε να μιλαω μονο εγω,  και να κανω κινηση μονο εγω, θα ξενερωσω.  Αν γουσταρει δε μπορει να ναι τοσο ντροπαλη αλλιως δε προκειτε να παιξουμε ευρωπαικο ματσακι που να κανει τον ολυμπιακο και εγω τη Juve

το πλαν β ειναι:tumblr_ndl6mhOMQ41tp5565o1_400.gif

Δημοσ.

αν συνεχεια πρεπει να στελνω εγω, και αν βγουμε να μιλαω μονο εγω

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά έτσι ακριβώς θα είναι. Τουλάχιστον στο β' σκέλος, 80% εσύ 20% εκείνη,η κατοχή μπάλας μιας και μιλάμε και με ποδοσφαιρικούς όρους.Οπότε ή το παίζεις μπάρτσα και μετά από πολλές πάσες φτάνεις στο πολυπόθητο γκολάκι ή δεν πας εξ' αρχης στο ματς και το χάνεις στα χαρτιά.Προτείνω να παίξεις μπαλίτσα αλλά μετά το 3-0 να κάτσεις πάγκο.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε φίλε, ακόμα δεν κατάλαβες τι τρέχει? Η κοπέλα θέλει πρώτα να πας κάνεις τεστ HIV αλλά φοβάται να στο πει γιατί δεν θέλει να σε βάλει σε δύσκολη θέση.

Αυτό είναι ρε παιδιά, τι το αναλυουμε τωρ να ουμ.

• Like 6
Δημοσ.

Ρε φίλε, ακόμα δεν κατάλαβες τι τρέχει? Η κοπέλα θέλει πρώτα να πας κάνεις τεστ HIV αλλά φοβάται να στο πει γιατί δεν θέλει να σε βάλει σε δύσκολη θέση.

Αυτό είναι ρε παιδιά, τι το αναλυουμε τωρ να ουμ.

Απο αλλο thread δεν ειναι αυτο?  :-D

Δημοσ.

το ξερω φιλε οτι ειναι ντροπλη, αυτο ελεγα απο την αρχη.  Τωρα περιμενω να ανοιχτει λιγο οσο μιλαμε, αν συνεχεια πρεπει να στελνω εγω, και αν βγουμε να μιλαω μονο εγω,  και να κανω κινηση μονο εγω, θα ξενερωσω.  Αν γουσταρει δε μπορει να ναι τοσο ντροπαλη αλλιως δε προκειτε να παιξουμε ευρωπαικο ματσακι που να κανει τον ολυμπιακο και εγω τη Juve

articleGal_43095_47740.w_hr.jpg

Δημοσ.

Απο αλλο thread δεν ειναι αυτο? :-D

Λέω να αρχίσουμε τα συνδιαστικα thread. Μπορεί να ανακαλύψουμε νέα πράγματα και μορφή ζωής στον Άρη :D
  • Like 1
Δημοσ.

το πλαν β ειναι:tumblr_ndl6mhOMQ41tp5565o1_400.gif

Κανα facebook να ανταλλαξετε δεν παιζει? Επισης αφου εχεις τον αριθμο της μπορειτε να μιλησετε και μεσα απο viber κιολας, μπορεις να της πεις οταν σχολασεις στειλε μου αν θες να μιλησουμε..Αλλα πολυ ζαλουρα..Κανονικα θα πρεπε να βγειτε για ενα καφε να τα πειτε εκει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...