Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα μπλοκαρισμένος είσαι ρε φίλε τι τρέχει δεν ειναι και καμιά επιστήμη.... κλείσε ραντεβού be your self και άστα τα υπόλοιπα να τσουλήσουν μόνα τους... τα ωραία εξάλλου ειναι στα απρόοπτα κατα την διαδρομή :P

https://www.youtube.com/watch?v=fFnMy9LfmwI

• Like 1
  • Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανα facebook να ανταλλαξετε δεν παιζει? Επισης αφου εχεις τον αριθμο της μπορειτε να μιλησετε και μεσα απο viber κιολας, μπορεις να της πεις οταν σχολασεις στειλε μου αν θες να μιλησουμε..Αλλα πολυ ζαλουρα..Κανονικα θα πρεπε να βγειτε για ενα καφε να τα πειτε εκει..

φβ και τετοια δε θελω να ανακατεψω.  Αν δεν ειχα αλλο τροπο επικοινωνιας τοτε οκ αλλα απο τη στιγμη που εχω το τηλ προτιμω ετσι. Ειμαι λιγο old fashion.

Μιλησαμε παλι λιγο σημερα, τις εστειλα εγω πρωτα αλλα απαντησε σχετικα γρηγορα. Με ρωτησε αν ξερω για ενα ελληνικο εστιατοριο στο ταδε μερος και αν εχω φαει εκει-το οποιο δεν ειναι καν ελληνικο και εχω παει κ ειναι χαλια (αντι για τζατζικι εχουν γιαουρτι ενα πραμα).  Τις ειπα για ενα αλλο που ξερω και μια μερα που μπορουμε και οι 2 αν θελει να παμε εκει.  Μου λεει δουλευει ολη τη βδομαδα, και την αλλη βδομαδα δε ξερει ακομα ποια μερα εχει ρεπο αλλα τις δινουν το προγραμμα τη δευτερα.  Της λεω οκ θα σε παρω δευτερα βραδυ να κανονισουμε και να τα πουμε και απο το τηλ. Μου λεει οκ. Αυτα.

• Like 5
Δημοσ.

Χαρά στο κουράγιο σου αν είναι να περιμένεις μιάμιση βδομάδα ακόμα.Τώρα από κει και πέρα χωρίς να θέλω να σε αγχώσω φαίνεται ότι αν βγείτε θα είναι  one shot only έτσι όπως έχει πάει το πράγμα οπότε just be your self man και αν γουστάρει αυτό που θα της παρουσιάσεις έχει καλώς.Μην προσποιηθείς με τίποτα γιατί ακόμα και αν την ξεγελάσεις στην αρχή  όλα θα αποκαλυφθούν πολύ γρήγορα.Αυτά που λέω φυσικά ισχύουν μόνο με το αξίωμα ότι την βλέπεις σοβαρά όπως έγραψες πιο πάνω.Αν είναι μόνο για one night stand εντάξει μπορείς και να βάλεις λίιιιγο σάλτσα σε αυτό που θα της δείξεις για τον εαυτό σου!

Δημοσ.

τουλάχιστον είναι έλληνας κ ο άλλος ή έστω προσπαθούν να μυηθούν στην ελληνική κουζίνα...

Δημοσ.

Ωραία πάει το πράμα, αργά και σταθερά αλλά τουλάχιστον τσουλαει :)

(Επίσης, η κοπέλα εκτός από ντροπαλή σκεφτείτε και το ότι μπορεί να μην είναι καλή στον γραπτό λόγο στ'Αγγλικά κ γι'αυτό να στέλνει σύντομα κοφτά μηνύματα που φαίνονται ψυχρά κ ξενερωτα.)

• Like 3
Δημοσ.

Χαρά στο κουράγιο σου αν είναι να περιμένεις μιάμιση βδομάδα ακόμα.Τώρα από κει και πέρα χωρίς να θέλω να σε αγχώσω φαίνεται ότι αν βγείτε θα είναι  one shot only έτσι όπως έχει πάει το πράγμα οπότε just be your self man και αν γουστάρει αυτό που θα της παρουσιάσεις έχει καλώς.Μην προσποιηθείς με τίποτα γιατί ακόμα και αν την ξεγελάσεις στην αρχή  όλα θα αποκαλυφθούν πολύ γρήγορα.Αυτά που λέω φυσικά ισχύουν μόνο με το αξίωμα ότι την βλέπεις σοβαρά όπως έγραψες πιο πάνω.Αν είναι μόνο για one night stand εντάξει μπορείς και να βάλεις λίιιιγο σάλτσα σε αυτό που θα της δείξεις για τον εαυτό σου!

εφαγα ολο το γαιδαρο, στην ουρα θα κολλησω; χαλαλι η μιαμιση βδομαδα (βασικα ειναι 2 απο σημερα).  Σαλτσες δε βαζω, αλλο να θελω να κανω καλο first impression

τουλάχιστον είναι έλληνας κ ο άλλος ή έστω προσπαθούν να μυηθούν στην ελληνική κουζίνα...

δε γνωρισα τον ιδιωκτητη και δε ξερω αν ειναι ελληνας. Υπαρχουν πολλα τετοιου τυπου και καλα με greek/mediterranean cuisine αλλα δεν ειναι αυθεντικα

Ωραία πάει το πράμα, αργά και σταθερά αλλά τουλάχιστον τσουλαει :)

(Επίσης, η κοπέλα εκτός από ντροπαλή σκεφτείτε και το ότι μπορεί να μην είναι καλή στον γραπτό λόγο στ'Αγγλικά κ γι'αυτό να στέλνει σύντομα κοφτά μηνύματα που φαίνονται ψυχρά κ ξενερωτα.)

Απο τη μια ειναι καλο, οσες ειναι σχετικα ευκολες συνηθος δεν ειναι για κατι σοβαρο, απο την αλλη μη το παρακανει κιολας. Αυτο με τα Αγγλικα που λες ειναι σωστο δε το χα σκεφτει ετσι.

Δημοσ.
θα πω και γω τη γνωμη μου.συνηθως ειναι μικρα πραματα σε μια κοπελα που δειχνουν να τις αρεσεις και ενδιαφερεται για κατι με σενα.Δηλ ο τροπος που θα σου μιλησει, ποσο ενδειχτηκη θα ναι, και το πιο σημαντικο αν δε τη βλεπεις να ψιλοεκνευριζεται καθε φορα που θα τη μιλας .για  λιγο σε πιο προσωπικο επιπεδο.

αν συμβαινει εστω και 2 απ αυτα που ανεφερα τοτε και εστω και να μη  την εχεις ζητησει ραντεβου θα φας απορριψη αν τελικα εκδηλωθεις περισσοτερο.ζητησεις ραντεβου και τετια

αν η κοπελα ειναι θελκτικη προς σε σενα σε οτιδηποτε και συζητησημη και παντα γελαστη η φιλικη τοτε αξιζει σιγουρα να προσπαθησεις μαζι της.

αν σε αρχιζει τιποτα δικαιολογιες για να βγειτε,δε μπορω τωρα η ουτε την αλλη βδομαδα δειχνει οτι απλα δεν ενδιαφερεται για κατι παραπανω απο μια μονο φιλικη κουβεντα μαζι σου ,απλα προσπαθει να μη σε πληγωσει.

Οτι και να ναι δυστηχως παντα με τις γυναικες υπαρχει ενα ρισκο.Μπορει να δειχνει οτι ενδιαφερεται και τελικα να το πιστευεις μονο εσυ αυτο.

Προσπαθησε απλα εαν η ολη ιστορια δεν εχει θετικο αποτελεσμα που<πραματικα ευχομαι να εχει> μη σε αφησει να σε παρει απο κατω.Συνηθως στη ζωη τα παντα γινονται για ενα λογο ακομα και οταν αυτο ειναι μια απορριψη απο καπια   

• Like 1
Δημοσ.

θα πω και γω τη γνωμη μου.συνηθως ειναι μικρα πραματα σε μια κοπελα που δειχνουν να τις αρεσεις και ενδιαφερεται για κατι με σενα.Δηλ ο τροπος που θα σου μιλησει, ποσο ενδειχτηκη θα ναι, και το πιο σημαντικο αν δε τη βλεπεις να ψιλοεκνευριζεται καθε φορα που θα τη μιλας .για  λιγο σε πιο προσωπικο επιπεδο.
αν συμβαινει εστω και 2 απ αυτα που ανεφερα τοτε και εστω και να μη  την εχεις ζητησει ραντεβου θα φας απορριψη αν τελικα εκδηλωθεις περισσοτερο.ζητησεις ραντεβου και τετια
αν η κοπελα ειναι θελκτικη προς σε σενα σε οτιδηποτε και συζητησημη και παντα γελαστη η φιλικη τοτε αξιζει σιγουρα να προσπαθησεις μαζι της.
αν σε αρχιζει τιποτα δικαιολογιες για να βγειτε,δε μπορω τωρα η ουτε την αλλη βδομαδα δειχνει οτι απλα δεν ενδιαφερεται για κατι παραπανω απο μια μονο φιλικη κουβεντα μαζι σου ,απλα προσπαθει να μη σε πληγωσει.
Οτι και να ναι δυστηχως παντα με τις γυναικες υπαρχει ενα ρισκο.Μπορει να δειχνει οτι ενδιαφερεται και τελικα να το πιστευεις μονο εσυ αυτο.
Προσπαθησε απλα εαν η ολη ιστορια δεν εχει θετικο αποτελεσμα που<πραματικα ευχομαι να εχει> μη σε αφησει να σε παρει απο κατω.Συνηθως στη ζωη τα παντα γινονται για ενα λογο ακομα και οταν αυτο ειναι μια απορριψη απο καπια   

καλα τα λες.  Δε θελω να πω οτι κανω δοκιμασιες (και κανω, ισως να μην ειναι σωστο αλλα προστατευω τον εαυτο μου) αλλα ειναι κατι πραγματα που περιμενω να κανει η κοπελα, οσο ασημαντα και να ειναι, που αποδεικνυουν πολλα.  Πχ υπαρχει μια ταινια, και δε θυμαμαι πως λεγεται, που δινει συμβουλη ενας και λεει οταν ανοιξεις τη πορτα στη γυναικα να μπει και μετα πας απο γυρω να μπεις και συ, αν δε κανει κινηση να σου ξεκλειδωσει τη πορτα απο μεσα she's not the one.  Τωρα τα αμαξια ξεκλειδωνουν με ενα κουμπι αλλα υπαρχουν κ αλλοι τροπο, παρα πολλοι, που μπορεις να καταλαβεις.  Για παραδειγμα στο φαγητο της δεινεις να δοκιμασει απο το φαγητο σου η με το δικο της πιρουνι η με το δικο σου χωρις να το χεις χρησιμοποιησει, αν κανει το ιδιο τοτε ολα οκ γιατι και νοιαζεται και δε "σιχαινεται" και ξερεις αν κανεις κινηση για φιλη μετα μαλλον δε θα κανει πισω.

Μεχρη στιγμης εχει δειξει καλα σημαδια.  Εχω ρωτησει ψιλοπροσωπικα πραγματα και μου χει απαντηση με ανεση, γενικα φαινεται ανετη αν και ντροπαλη, και το κυριοτερο που ειπε οτι θα μου βρει εκεινη ελληνικη σοκολατα σημαινει παρα πολλα, και ας μη το κανει.   Ειμαι ανθρωπος που αν ο αλλος (η η αλλη) ειναι ευγνωμων δινω και νεφρο.

Αν δω και δε παει καλα το ραντεβου η οτι δε γουσταρει τοτε δε τρεχει τιποτα.  Δε μου χρωσταει και τιποτα στο κατω κατω και αν δε με θελει δε τη θελω ουτε εγω.  Δε το λεω απο εγωισμο αυτο, προτιμω να θελω μια που να θελει, και τα υπολοιπα πανε στον καδο με τις εμπειριες.

Δημοσ.

Σίγουρα είσαι 28?

Ακούγεται πιο έμπειρος? Τον κάνεις πιο μεγάλο, τι εννοείς?
Δημοσ.

18 με 23, έμπειρος όσο ο θάνατος !!!  :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Αφού οι εμπειρίες που μας ανέλυσε στο τελευταίο ποστ βασίζονται σε ταινία με άνοιγμα πόρτας...πιρούνια στο αν σιχαίνεται η κοπέλα πριν φιλήσει...και κουβέντες ατελείωτες για ελληνικές σοκολάτες....και ένα αγχος ως προς τα τζατζίκια και την αυθεντικότητα των εστιατορίων.....μου τα χάλασε ο ts ολίγον....τουλάχιστον εγώ στα 28 μου δεν σκεφτόμουν έτσι..

Αν κοιτούσα μόνο το τελευταίο ποστ του χωρίς να έβλεπα όνομα θα έλεγα το γράφει 16χρονη κοπέλα...

Μάλλον θα πρέπει να ετοιμάσει αρκετά θέματα προς συζήτηση όταν βρεθούν μαζί....

Με το καλό όμως το παλικάρι ας γνωριστεί καλύτερα με την κοπελιά και να καταλήξει όπως επιθυμεί ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μου λεει δουλευει ολη τη βδομαδα, και την αλλη βδομαδα δε ξερει ακομα ποια μερα εχει ρεπο αλλα τις δινουν το προγραμμα τη δευτερα. 

Συγγνώμη εγώ δεν κατάλαβα. Πόσες ώρες δουλεύει δηλαδή τι μέρα που πρέπει να πάρει ρεπό για να πάει κάπου για φαγητό;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...