Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον δεν έχεις να κάνεις με Ελληνίδα προχώρα άφοβα.

Αν συναντήσεις ποτέ Ελληνίδα τρέχα να σωθείς.

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην τα πετάς έτσι αυτά γιατί διαβάζουν και Ελληνίδες γυναίκες το Insomnia και θα πέσει παντοφλα μετά.

Δημοσ.

Γιατι ετσι? Πες μας τον πονο σου!
  • Like 1
Δημοσ.

dimitra_m3 : Κανένας πόνος.Είμαι αρκετά έξυπνος και ώριμος για να μη φθάσω εκεί.

Επίσης έχω και επιλογές μιας και δουλεύω εξωτερικό.

Αν θέλεις να αρχίσουμε συγκρίσεις οι Ελληνίδες δεν έχουν στοιχειώδη αγωγή και παιδεία.

Η χρεοκοπία τι νομίζεις ότι είναι;

Κάτι που ήρθε ουρανοκατέβατο;

Προήλθε από τη χρεοκοπία των χαρακτήρων.

Δημοσ.

dimitra_m3 : Κανένας πόνος.Είμαι αρκετά έξυπνος και ώριμος για να μη φθάσω εκεί.

Αν θέλεις να αρχίσουμε συγκρίσεις οι Ελληνίδες δεν έχουν στοιχειώδη αγωγή και παιδεία.

So, η μέση Ελληνίδα, δεν έχει ούτε καν στοιχειώδη αγωγή και παιδεία, είναι χρεωκοπημένος χαρακτήρας και γι' αυτό έχουμε οικονομική κρίση.

Ο μέσος Έλληνας να φανταστώ είναι σαν εσένα, με αγωγή, παιδεία και εξαίρετο χαρακτήρα και υπομένει την οικονομική κρίση που προέκυψε λόγω της μέσης Ελληνίδας ή εσύ είσαι η φωτεινή εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα των άθλιων Ελλήνων; 

• Like 7
Δημοσ.

Silky : Ας επικεντρωθούμε στις Ελληνίδες στο τρέχων thread.

Οι μετανάστες είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

Στο λέω γιατί δεν προσέχεις τι γράφω και με τσουβάλιασες με αυτούς που κάνανε τη χοντρή μ*λάκία και δεν επενδύσαν σε δεξιότητες ώστε να μπορούν να αλλάξουν χώρα αν χρειαστεί και οι οποίοι θα φτύσουν αίμα τώρα.

Δημοσ.

και για τη χρεοκοπία φταίνε οι Ελληνίδες;;;;; :blink:  :wacko:  :unsure:  :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Silky : Ας επικεντρωθούμε στις Ελληνίδες στο τρέχων thread.

Οι μετανάστες είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

Στο λέω γιατί δεν προσέχεις τι γράφω και με τσουβάλιασες με αυτούς που κάνανε τη χοντρή μ*λάκία και δεν επενδύσαν σε δεξιότητες ώστε να μπορούν να αλλάξουν χώρα αν χρειαστεί και οι οποίοι θα φτύσουν αίμα τώρα.

Οι μετανάστριες δεν είναι διαφορετικές περιπτώσεις όμως, ε; Μόνο οι μετανάστες έχουν άλλο status.

Τέλος, δε θέλω να σκάσω τη φούσκα σου, αλλά όλοι όσοι είμαστε Ελλάδα δεν είμαστε αμόρφωτοι και χωρίς δεξιότητες. Οι περισσότεροι σήμερα και πτυχία έχουν και ξένες γλώσσες γνωρίζουν και μια χαρά φεύγουν όποτε θέλουν. Το ότι πολλοί γουστάρουμε να ζούμε στην Ελλάδα, παρόλα τα στραβά της, μέχρι όσο πάει, δε παίζει καν σαν πιθανότητα στο μυαλό σου, έτσι;

Υ.Γ.: Δεν νομίζω πως εγώ τσουβαλιάζω.

The more you know... 

• Like 4
Δημοσ.

:blink:  κι εγώ από δω τό'μαθα!

Οι γυναίκες φταίμε για όλα τα κακά και τα στραβά αυτής της χώρας. Έχουμε χρεοκοπημένο χαρακτήρα και έχουμε επίσης έλλειψη παιδείας και τρόπων.

Κάτι άλλο να μας προσάψετε υπάρχει;

• Like 2
Δημοσ.

μισογυνισμός θα τον χαρακτήριζα. 

Παρόλη τη τέλεια αγάπη που με διακατέχει, τολμώ να πως πως ορισμένα μυαλά πρέπει να ευνουχιστούν, ώστε να μη διαιωνιστούν  

:blink:  κι εγώ από δω τό'μαθα!
Οι γυναίκες φταίμε για όλα τα κακά και τα στραβά αυτής της χώρας. Έχουμε χρεοκοπημένο χαρακτήρα και έχουμε επίσης έλλειψη παιδείας και τρόπων.

Κάτι άλλο να μας προσάψετε υπάρχει;

ξεχνούν ότι από το σώμα μιας γυναίκας αντίκρισαν το φως ετούτου του κόσμου 

Νενυ, πάμε να αυτοκτονήσουμε. ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ 

Δημοσ.

Ισχυει στο 90% των περιπτωσεων.

Οποτε ειναι κανονας.

Ο εχω ωτα, ακουειν ακουετω!

Δημοσ.

Αυτές οι καριόλες οι Ελληνίδες τα φταίνε όλα,όχι οι Ιλλουμινάτι ούτε οι Ιβραίοι,αλλά αι ΕΛ γυναίκαι.

Δεν φτάνει που έφαγαν το μήλο και μας πέταξαν από τον παράδεισο,τώρα μας χρεοκόπησαν κιόλας.

Δηλαδή σιγά-σιγά θα φέρουν και τον Αρμαγεδδών,να με το θυμηθείτε.

• Like 3
Δημοσ.

σε λίγο θα μας πείτε ότι και ο διάβολος, γυναίκα είναι με βυζγιά και οπίσθια 

Το γελάς;

Το Malleus Maleficarum το αναφέρει ξεκάθαρα στο πως να διακρίνεις τον Έξω-από-εδώ/Ασταρώθ/Βέλιαλ,κάτω από το κεφάλαιο με τις μάγισσες(που θεωρούμε ότι είναι a priori όλες οι ΕΛ γυναίκες) και τους διαβόλους-τριβόλους.

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι,γυναίκα ΕΛ δεν είσαι και εσύ;

Να μην σε απαντάω από τούδε και στο εξής διότι είσαι Δάκτυλος του Κακού επί της Γης και φοβούμαι γαρ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...