skiabox Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 SilkyN : Πραγματικά θέλει μεγάλες δώσεις μαζοχισμού να έχεις δεξιότητες και να μένεις Ελλάδα. Ξέρεις τι είναι να είσαι το μεγαλύτερο κορόιδο στον πλανήτη οσο αφορά τη σχέση δεξιοτήτων/αποδοχών; Και δεν αναφέρω καν το περιβάλλον που ζεις (αν έχεις ασφάλεια όταν κυκλοφορείς έξω, ιατρική περίθαλψη, ανθρώπινες και όχι ζωόδες συμπεριφορές στον κοινωνικό και εργασιακό περίγυρο, αν όποιος βλέπεις γύρω σου και γελάει ακόμα είναι επειδή ζει εις βάρος των άλλων). Τεσπα μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Απλά όσο είμαστε στην ίδια χώρα η ψήφος σου μπορεί να καθορίσει τη ζωή μου. Δεν αφιερώνω ποτέ πάνω από 5 λεπτά από το χρόνο μου προσπαθόντας να πείσω κάποιον Ελληνα για κάτι οπότε τα λέμε σε κάποιο άλλο thread.
WorldOfGlass Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 τι διαβάζω ρε πουτι μου και ματώνουν τα μάτια μου 3
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 SilkyN : Πραγματικά θέλει μεγάλες δώσεις μαζοχισμού να έχεις δεξιότητες και να μένεις Ελλάδα. Ξέρεις τι είναι να είσαι το μεγαλύτερο κορόιδο στον πλανήτη οσο αφορά τη σχέση δεξιοτήτων/αποδοχών; Και δεν αναφέρω καν το περιβάλλον που ζεις (αν έχεις ασφάλεια όταν κυκλοφορείς έξω, ιατρική περίθαλψη, ανθρώπινες και όχι ζωόδες συμπεριφορές στον κοινωνικό και εργασιακό περίγυρο, αν όποιος βλέπεις γύρω σου και γελάει ακόμα είναι επειδή ζει εις βάρος των άλλων). Τεσπα μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Απλά όσο είμαστε στην ίδια χώρα η ψήφος σου μπορεί να καθορίσει τη ζωή μου. Δεν αφιερώνω ποτέ πάνω από 5 λεπτά από το χρόνο μου προσπαθόντας να πείσω κάποιον Ελληνα για κάτι οπότε τα λέμε σε κάποιο άλλο thread. προφανώς και δεν μπορείς να συνεχίσεις δια του διαλόγου. υστερείς στον επικοινωνιακό λόγο με μηδενική επιχειρηματολογία. στο καλό, να προσέχεις τα γυναικεία και ανδρικά ζώα 3
SilkyN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 SilkyN : Πραγματικά θέλει μεγάλες δώσεις μαζοχισμού να έχεις δεξιότητες και να μένεις Ελλάδα. Ξέρεις τι είναι να είσαι το μεγαλύτερο κορόιδο στον πλανήτη οσο αφορά τη σχέση δεξιοτήτων/αποδοχών; Και δεν αναφέρω καν το περιβάλλον που ζεις (αν έχεις ασφάλεια όταν κυκλοφορείς έξω, ιατρική περίθαλψη, ανθρώπινες και όχι ζωόδες συμπεριφορές στον κοινωνικό και εργασιακό περίγυρο, αν όποιος βλέπεις γύρω σου και γελάει ακόμα είναι επειδή ζει εις βάρος των άλλων). Τεσπα μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Απλά όσο είμαστε στην ίδια χώρα η ψήφος σου μπορεί να καθορίσει τη ζωή μου. Δεν αφιερώνω ποτέ πάνω από 5 λεπτά από το χρόνο μου προσπαθόντας να πείσω κάποιον Ελληνα για κάτι οπότε τα λέμε σε κάποιο άλλο thread. Άρα όλοι όσοι μένουμε Ελλάδα, είμαστε κορόιδα (τα μεγαλύτερα στον πλανήτη, όχι αστεία), φοβόμαστε να βγούμε έξω απ' το σπίτι μας γιατί και πάσα πιθανότητα θα μας βιάσουν/σκοτώσουν, φερόμαστε σαν ζώα, κακώς ψηφίζω γιατί προφανώς είμαι τουλάχιστον ηλίθια και δεν σπαταλάς τον χρόνο σου προσπαθώντας να πείσεις Έλληνες, μιας και όπως προείπες είμαστε ανάγωγοι, αγράμματοι και ζώα. Έχασα κάτι; 2
John323 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Τι σχεση εχει η γκομενα που προκαλεσε τον συντροφο να μπλοκαρει με τις δεξιοτητες και τις αποδοχες? Αποδεχτηκαμε απο νωρις οτι σιγα μην του κατσει και προχωρησαμε σε αλλο θεμα? 1
king2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 σε λίγο θα μας πείτε ότι και ο διάβολος, γυναίκα είναι με βυζγιά και οπίσθια Something like that? Η χρεοκοπία της χώρας οφείλεται σε αυτούς που έφαγαν τα εκατομμύρια του λαου και τώρα εχουν φύγει από τη χώρα ελπίζοντας να ξανά γυρίσουν και να αγοράσουν τα πάντα σε όσο πιο χαμηλή τιμή γίνεται. Δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά το διεφθαρμενο μυαλό του Έλληνα 1
Kostasspil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Η χρεοκοπία της χώρας οφείλεται σε αυτούς που έφαγαν τα εκατομμύρια του λαου για μια γυναικα το καναν :ph34r:
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Θα την πεσετε σε καμια γυναικα εκει εξω ή θα παραμεινετε κοτες κ θα τις κραζετε εδω μεσα? 3
John323 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Θα την πεσετε σε καμια γυναικα εκει εξω ή θα παραμεινετε κοτες κ θα τις κραζετε εδω μεσα? Ποσα ακομα ακυρα να μαζεψουμε αγαπητη, τοσα ΟΧΙ ουτε την 28η δεν λενε... Εσυ κανε κανα βαρακι και ασε μας εμας ναουμ.
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ποσα ακομα ακυρα να μαζεψουμε αγαπητη, τοσα ΟΧΙ ουτε την 28η δεν λενε... Εσυ κανε κανα βαρακι και ασε μας εμας ναουμ. ώπα ώπα, basta pepito, αν εισπράττεις επί μονίμου βάσεως άκυρα κάτι δεν πάει καλά, κάνε μια ενδοσκόπηση και βρες "τι πταίει" εγώ κάνω το βαράκι μου, πίνω την καφεδάρα μου και λιθοβολίζομαι 1
John323 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ώπα ώπα, basta pepito, αν εισπράττεις επί μονίμου βάσεως άκυρα κάτι δεν πάει καλά, κάνε μια ενδοσκόπηση και βρες "τι πταίει" Ευχαριστω, εκτιμω που αναδεικνυεις το προφανες. Δεν απελπιζομαι ομως, τοσες νεες εκει εξω με διαθεση τιμωριας του μπαμπα υπαρχουν, δεν χανω την ελπιδα μου. εγώ κάνω το βαράκι μου, πίνω την καφεδάρα μου και λιθοβολίζομαι Καλα κανε οτι θες αλλα να πινεις καφε και οχι καφεδαρα. Τα ληγοντα εις -αρα πχ ποταρα, καφεδαρα ζωαρα δικαιολογουνται μονο για τα φανταρια. Εξαιρεση αποτελει το μουν-αρα αν και εφοσον στοιχειοθετειται φυσικα...
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω, εκτιμω που αναδεικνυεις το προφανες. Δεν απελπιζομαι ομως, τοσες νεες εκει εξω με διαθεση τιμωριας του μπαμπα υπαρχουν, δεν χανω την ελπιδα μου. Μη γίνεσαι τόσο αρνητικός, μόνο χαμένος θα βγεις έτσι. η εσωστρέφεια και η ενδοσκόπηση δεν θα σου κάνουν κακό. Πριν κρίνεις τρίτους, ξεκίνα από τον εαυτό σου. πάω να πιω την καφεδάρα μου χαλλλλλαρά bye pepito 3
NoExit Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Θα την πεσετε σε καμια γυναικα εκει εξω ή θα παραμεινετε κοτες κ θα τις κραζετε εδω μεσα? Ισοτητα θελατε. Ξεκινατε να την πεφτετε εσεις για αρχη. 1
John323 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 πάω να πιω την καφεδάρα μου χαλλλλλαρά bye pepito http://www.enikos.gr/images/resized/590_2573c767e4583fdf2a5b4550819e5268.jpg 1
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ισοτητα θελατε. Ξεκινατε να την πεφτετε εσεις για αρχη. ναι γιατί όχι, είπε κανείς το αντίθετο; γιατί να βάλω ταμπέλα και να πω ως κοντέσσα "αχ, όχι δεν κάνει, είναι μεμπτό" θα μου σπάσει κάνα νύχι; Και άκυρο να πάρω, δεν τρελαίνομαι, ούτε βγάζω κακία, δεν γίνεται να είσαι αρεστή/ος σε όλους/ες! τι είχαμε, τι χάσαμε, neeext please http://www.enikos.gr/images/resized/590_2573c767e4583fdf2a5b4550819e5268.jpg και πόδι σταυροπόδι για να ρουφιέται καλύτερα ο φραπές 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα