Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ήταν που... θα παραδεχτω οτι ειχα λαθος αν δε στειλει σε κανα 2 βδομαδες. Αλλα εισαι πολυ αρνητικος, δε θα σε καλεσω στο γαμο 1
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 θα παραδεχτω οτι ειχα λαθος αν δε στειλει σε κανα 2 βδομαδες. Αλλα εισαι πολυ αρνητικος, δε θα σε καλεσω στο γαμο μη το σκέφτεσαι και το ξεψειρίζεις το θέμα, χαλάρωσε και όπως εξελιχθεί. μη τρελαίνεσαι ... σε όποιους αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε ... 1
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αγάπη αυτό το thread. Με τόσα που έχεις κάνει και έχεις σχεδόν μηδενική ανταπόκριση, μάλλον πρέπει να εγκαταλείψεις το Ουκρανιδάκι. 2
kontrakultura Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Για την κοπέλα έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία του background της; Πέρα από την αδιάψευστη και ονειρική ομορφιά της....τι παίζει, τι άλλο ξέρεις; Εργάζεται οκ, τρώει σοκολάτες οκ, σπουδάζει, φαίνεται καλλιεργημένη, συντηρητική, βλαμμένη, πεινασμένη, πλούσια, ψωνισμένη, αλαφροίσκιωτη, έξυπνη, προσγειωμένη, φραγκοkiller, παλιοκόριτσο, καλό παιδί; Δώσε καμιά περαιτέρω ίνφο στο λαό σου, μάγε, αν έχεις. Τι λέτε τόσους μήνες, μόνο για τις σοκολάτες;
Jethro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Να πω οτι τα χατε και σε ακυρωσε παει στο διαολο, αλλα εχεις φαει τρελη καψουρα ! Δεν το παιζω ειδήμονας γιατι και γω λειτουργω πολυ με το συναισθημα σε αυτα τα θεματα ευτυχως που ειμαι ντροπαλος και οταν βλεπω οτι δεν με παιρνει μετα απο λιγο την κανω..κανεις τις προσπαθειες σου αν δεν...ε αστο. Θυμαμαι μια απο τις πρωτες μου αγαπες στη σαλονικη, πηγαινα καθε μερα σε μια καφετερεια οπου συχναζε και αυτη...μια βδομαδα σχεδον, ματιες εγω καμια κινηση - χεστης- ημουν και μικροτερος. Ε μια παρασκευη σηκωνεται η σαλονικια, ερχεται μπροστα στη παρεα μου και με λεει "τι θα γινει θα μιλησεις ή εισαι μουγκος?" Point is αν γουσταρεις ανταποκρινεσαι αν οχι φακ ιτ πηγαινε αλλου, να φυγετε να πατε αλλου κυριε! 1
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 φιλε πανω κατω οτι ξερω το ειπα. Ειναι ντροπαλη και φενετε απλη, δηλαδη δε βαφετε πολυ και δε το παιζει γκομενα. Βασικα δεν εχει τα χαρακτηριστικα μιας γκομενας (μεγαλος στηθος, μεγαλα χειλη πχ.) αλλα εχει μια πιο φυσικη ομορφια και αυτο το προτιμω. Μιλαει σε ηπιο τονο με απαλη φωνη. Εμενε Τσεχια πριν ερθει εδω. Την κοβω φτωχοκοριτσο που εφυγε απο κει για ενα καλυτερο μελλον και ηρθε εδω και το παλευει γιατι το μαγαζι που δουλευει πληρωνει ξερω βασικο μισθο και δεν ειναι κατι κυριλε, και δουλευει σχεδον καθε μερα και πολλες ωρες. Αν ηρθε η μενει μονη της δε γνωριζω Jethro, εχω φαει κολλημα με τη συγκεκριμενη γιατι ειναι απλη και ομορφη χωρις να το παιζει οτι ειναι καποια, και μ'αρεσει οπως μιλαει και συμπεριφερεται. Τετοιο τυπο γυναικας το θελω για κατι πιο σοβαρο, δηλαδη δε προσπαθω τοσο καιρο μονο και μονο για να τη ριξω στο κρεβατι 1
hliastsek Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 να στειλω κανα λουλουδι; εγω λεω..οχι, εσεις; whaaaaaaat?!?!? Και γιατι να περιμενεις 2 βδομαδες? Δεν ειστε 15 χρονων ειστε 20++, αμα ενδιαφεροταν θα ειχε ηδη στειλει οσο ντροπαλή και αν ειναι. Δεν θελω να σε απογοητευω αλλα και εσυ μην κολλας. Σιγουρα δεν ειναι η μοναδικη γλυκια κοπελα που θα συναντήσεις 1
Jethro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) φιλε πανω κατω οτι ξερω το ειπα. Ειναι ντροπαλη και φενετε απλη, δηλαδη δε βαφετε πολυ και δε το παιζει γκομενα. Βασικα δεν εχει τα χαρακτηριστικα μιας γκομενας (μεγαλος στηθος, μεγαλα χειλη πχ.) αλλα εχει μια πιο φυσικη ομορφια και αυτο το προτιμω. Μιλαει σε ηπιο τονο με απαλη φωνη. Εμενε Τσεχια πριν ερθει εδω. Την κοβω φτωχοκοριτσο που εφυγε απο κει για ενα καλυτερο μελλον και ηρθε εδω και το παλευει γιατι το μαγαζι που δουλευει πληρωνει ξερω βασικο μισθο και δεν ειναι κατι κυριλε, και δουλευει σχεδον καθε μερα και πολλες ωρες. Αν ηρθε η μενει μονη της δε γνωριζω Jethro, εχω φαει κολλημα με τη συγκεκριμενη γιατι ειναι απλη και ομορφη χωρις να το παιζει οτι ειναι καποια, και μ'αρεσει οπως μιλαει και συμπεριφερεται. Τετοιο τυπο γυναικας το θελω για κατι πιο σοβαρο, δηλαδη δε προσπαθω τοσο καιρο μονο και μονο για να τη ριξω στο κρεβατι Σε καταλαβαινω απολυτα απλα σου λεω για το θεμα ανταποκρισης..εχω φαει και γω κολληματα οπως ολοι μας..αλλα μερικες φορες δεν τραβαει οτι και να κανουμε...ολα ειναι ζητημα του "θελω" δεν φτανει να θες μονο εσυ πρεπει να θελει και εκεινη... Εδω αυτο γινεται και μεσα σε σχεσεις να θελει ο ενας και ο αλλος να μην ηθελε αλλα να ηταν απλα επειδη δεν ειχε κατι αλλο...υπαρχει θελω ή δεν θελω..θες να βγουμε ? ναι ή οχι? σε θελω, με θες? ναι ή οχι...δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο και αν πει καμια δεν ξερω τι θελω, χεστο παρτο ως οχι..καποια πραγματα ειναι ξεκαθαρα..τουλαχιστον οταν λειτουργεις με το συναισθημα και οχι με το να ζυγιζεις τον αλλον σε τι μπορει να αποφερει... Δεν υπαρχει λογος να το κανουμε στον εαυτο μας με ανθρωπους που δεν μας θελουν απλα και μονο επειδη τους θελουμε εμεις...να πηγαινουμε εκει που μας θελουν και τους θελουμε ! να ειναι αμοιβαιο.. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2015 από Jethro
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Σε καταλαβαινω απολυτα απλα σου λεω για το θεμα ανταποκρισης..εχω φαει και γω κολληματα οπως ολοι μας..αλλα μερικες φορες δεν τραβαει οτι και να κανουμε...ολα ειναι ζητημα του "θελω" δεν φτανει να θες μονο εσυ πρεπει να θελει και εκεινη... Εδω αυτο γινεται και μεσα σε σχεσεις να θελει ο ενας και ο αλλος να μην ηθελε αλλα να ηταν απλα επειδη δεν ειχε κατι αλλο...υπαρχει θελω ή δεν θελω..θες να βγουμε ? ναι ή οχι? σε θελω, με θες? ναι ή οχι...δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο και αν πει καμια δεν ξερω τι θελω, χεστο παρτο ως οχι..καποια πραγματα ειναι ξεκαθαρα..τουλαχιστον οταν λειτουργεις με το συναισθημα και οχι με το να ζυγιζεις τον αλλον σε τι μπορει να αποφερει... Εχω πληγωθει απειρες φορες, δεν υπαρχει λογος να το κανουμε στον εαυτο μας με ανθρωπους που δεν μας θελουν απλα και μονο επειδη τους θελουμε εμεις...να πηγαινουμε εκει που μας θελουν και τους θελουμε ! να ειναι αμοιβαιο.. ειμαι αρκετα ωριμος και ξερω η ζωη συνεχιζεται, δε θα αυτοκτονησω κιολας. Αλλα να, ειναι μια στις τοσες οι καλες γυναικες και αν δε τη γνωρισω καλυτερα τουλαχιστον θα ειναι ενα μεγαλο κριμα. τελος παντω, βλεπουμε. Αν στειλει θα σας ενημερωσω 2
Jethro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καταλαβαινω...καλη τυχη ! ποτε δεν ξες και ποτε δεν λεμε ποτε ! ειμαι αρκετα ωριμος και ξερω η ζωη συνεχιζεται, δε θα αυτοκτονησω κιολας. Αλλα να, ειναι μια στις τοσες οι καλες γυναικες και αν δε τη γνωρισω καλυτερα τουλαχιστον θα ειναι ενα μεγαλο κριμα. τελος παντω, βλεπουμε. Αν στειλει θα σας ενημερωσω 1
WorldOfGlass Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Dude απλά ξεκόλλα. Τέτοιο κόλλημα έφαγα και γω φέτος με μια από την σχολή μου και ήμουν τόσο κολλημένος που έριξα x σε άλλο άτομο τα οποίο ήταν πολύ πιο αξιόλογο απ αυτήν.. Τον εαυτό σου φθείρεις η άλλη δεν γουστάρει ακόμα και αν φάει ενα εργοστάσιο με lacta 1
mclein Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 πεσε κοιμησου, συνουσιαζεται με αλλον τωρα μιας κ ειναι ωραιο παιδι ! 1
WorldOfGlass Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 πεσε κοιμησου, συνουσιαζεται με αλλον τωρα μιας κ ειναι ωραιο παιδι ! και τρώνε τις σοκολάτες που της είχε πάει 7
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Dude απλά ξεκόλλα. Τέτοιο κόλλημα έφαγα και γω φέτος με μια από την σχολή μου και ήμουν τόσο κολλημένος που έριξα x σε άλλο άτομο τα οποίο ήταν πολύ πιο αξιόλογο απ αυτήν.. Τον εαυτό σου φθείρεις η άλλη δεν γουστάρει ακόμα και αν φάει ενα εργοστάσιο με lacta Με το πουλί στο χέρι έμεινες? Άνοιξε θέμα αν θες Κάνα ζάχαρο θα πάθει η κοπέλα με τόσες σοκολάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα