Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Α καλη φαση...Τι κανεις γαμας την δικια σου και σκεφτεσαι την αλλη? Τι μλκιες ανωριμοτητες ειναι αυτες μωρε...Και μην μου πεις οχι την αγαπαω και αηδιες...Αν εισαι αντρας με @@ θα την χωριζες πρωτα και μετα θα χωνοσουν στην αλλη...Οχι εχω σχεση, τα ριχνω στην αλλη, αλλα παραλληλα εχω και το σιγουρακι ετσι ωστε αν φαω πιτα να ειμαι safe...Καραγκιοζιλια...Μην κανεις ποτε στον αλλον κατι που δεν θα θελες να σου κανουν και σενα! Cause you know..Carma is a bitch! αυτη τη στιγμη δεν εχω κοπελα για αυτο εκανα κινηση προχτες. Οτι τα ειχα με αλλη και μου αρεσε και η αλλη ειναι αληθεια αλλα δεν εκανα κατι με τη δευτερη να πω κερατωσα την αλλη. μεχρι αν φτασει καποιος στη σχεση πρωτα ειναι φακ μπαντι. δε γραφω κατι αλλο, ειμαι κουρασμενος & δεν καταλαβαινεις. Ουτε. Fuck buddies ειναι αυτο που σου ειπα. Αν πηδας μια και μετα κανεις σχεση δε λεγεται τιποτα-αυτη μονο λεγεται πουτανα για λιγο. Αν τη πηδηξεις μια και δε την ξαναδεις ειναι one night standκαι η πουτανα κλαιει. Εχει μαλλιασει το δαχτυλο να γραφω οτι την θελω για κατι παραπανω και ποτε δεν ανεφερα τιποτα για sex, ισα ισα ειπα δε θελω μονο να τη ριξω στο κρεβατι. Κατα τ'αλλα εγω δε καταλαβαινω. Πηγαινε ξεκουρασου και γραφε οταν εισαι φρεσκος
Haris San Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 αυτη τη στιγμη δεν εχω κοπελα για αυτο εκανα κινηση προχτες. Οτι τα ειχα με αλλη και μου αρεσε και η αλλη ειναι αληθεια αλλα δεν εκανα κατι με τη δευτερη να πω κερατωσα την αλλη. Δηλαδη αν σου λεγε παμε σπιτι μου ενω τα χες με την αλλη δεν θα τελειωνες μες τα παντελονια σου?Δεν θα πηγαινες? Το γαματο θα ειναι να τις χασεις και τις 2 (οχι οτι την ξενη την ειχες ποτε)... Αλλο το να εισαι 18 χρονων και επειδη θες να βαλεις το μπιζελι σε οποια βρεις κανεις μλκιες (αν και παλι δεν θα πρεπε) και αλλο το να εισαι 28...Σε αυτη την ηλικια σημαινει οτι εχεις εμπειρια, εισαι ωριμος και πανω απ'ολα ξερεις τι θελεις! Και μετα αναρωτιωμαστε πως υπαρχουν εκει εξω τοσο broken ατομα... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 τώρα ήρθε η ώρα να αναλύσουμε την έννοια "κέρατο" 2
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δηλαδη αν σου λεγε παμε σπιτι μου ενω τα χες με την αλλη δεν θα τελειωνες μες τα παντελονια σου?Δεν θα πηγαινες? Το γαματο θα ειναι να τις χασεις και τις 2 (οχι οτι την ξενη την ειχες ποτε)... Αλλο το να εισαι 18 χρονων και επειδη θες να βαλεις το μπιζελι σε οποια βρεις κανεις μλκιες (αν και παλι δεν θα πρεπε) και αλλο το να εισαι 28...Σε αυτη την ηλικια σημαινει οτι εχεις εμπειρια, εισαι ωριμος και πανω απ'ολα ξερεις τι θελεις! Και μετα αναρωτιωμαστε πως υπαρχουν εκει εξω τοσο broken ατομα... φιλε καμια σχεση. Ειναι μεγαλη ιστορια, οφφ τοπικ και ουτε εχω ορεξη να εξηγησω. Ισα ισα φανηκα κυριος στην αλλη αυτο μονο.
Jethro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ποσο αδοξα ληγουν μερικες φορες οι σχεσεις, αυτο το παω καπακια στον επομενο/νη ειναι μεγαλου ατου. Δεν σκας και προχωρας Μπραβο οσοι το καταφερνεται παντως, seriously. Πολλες φορες θα ηθελα να ημουν ετσι !
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 τώρα ήρθε η ώρα να αναλύσουμε την έννοια "κέρατο" Ποσο αδοξα ληγουν μερικες φορες οι σχεσεις, αυτο το παω καπακια στον επομενο/νη ειναι μεγαλου ατου. Δεν σκας και προχωρας Μπραβο οσοι το καταφερνεται παντως, seriously. Πολλες φορες θα ηθελα να ημουν ετσι ! για πες και συ το πονο σου
Jethro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μπα δεν εχω πονο σαν ποιντ το λεω ! σοβαρα για πες και συ το πονο σου
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 αν ερωτευτείς άλλον σημαίνει ότι δεν αγαπούσες πραγματικά τον δικό σου ή είχε φτάσει σε τέλμα η σχέση. μου χει τύχει μόνο μια φορά. Απλά μου απέδειξε ότι πραγματικά δεν προχωρούσε άλλο η σχέση μου.
johnkal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ποσο αδοξα ληγουν μερικες φορες οι σχεσεις, αυτο το παω καπακια στον επομενο/νη ειναι μεγαλου ατου. Δεν σκας και προχωρας Μπραβο οσοι το καταφερνεται παντως, seriously. Πολλες φορες θα ηθελα να ημουν ετσι ! Ελα μωρέ, σαν να χαλάει ο "νεροχύτης" είναι και πας να πάρεις καινούριο 2
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Jethro οταν εισαι μικρος σου κακοφενετε ο χωρισμος γιατι εισαι πιο αθωος και ευαισθητος. Οσο μεγαλωνεις τοσο σιχενεσαι τις γυναικες και πας στην επομενη-γιατι δε μπορεις και να ξεφυγεις. Τρελλο κολλημα ειχα φαει στα 13-14 με μια, εκανα χρονια να ξεκολλησω, τωρα λεω "φτου, παλι απ την αρχη". Στη ζωη σου θα συναντησεις 2-3 γυναικες που πραγματικα αξιζουν κατι παραπανω, η μια θα ειναι στα εφηβηκα χρονια, η αλλη πιο μετα την οποια θα παντρευτεις. Αυτα με λιγα λογια
Jethro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ελα μωρέ, σαν να χαλάει ο "νεροχύτης" είναι και πας να πάρεις καινούριο χαχαχα καλη θεωρια αλλα ειναι αναλογα τον ανθρωπο ! Αναλογα τι σημαινει για σενα ο αλλος..! Σεξ μπορεις να βρεις ειτε γυναικα ειτε αντρας, να μοιραστεις στιγμες ομως που αυτο εχει σημασια σε μια σχεση ειναι δυσκολο ! αν ερωτευτείς άλλον σημαίνει ότι δεν αγαπούσες πραγματικά τον δικό σου ή είχε φτάσει σε τέλμα η σχέση. μου χει τύχει μόνο μια φορά. Απλά μου απέδειξε ότι πραγματικά δεν προχωρούσε άλλο η σχέση μου. Αν υπαρχει αγαπη & ερωτας δεν υπαρχει χωρος για τριτο ατομο αν κοιτας και αλλου τοτε δεν εισαι 100% στη σχεση αλλα συμβιβασμος μεχρι να βρεις κατι καλυτερο Jethro οταν εισαι μικρος σου κακοφενετε ο χωρισμος γιατι εισαι πιο αθωος και ευαισθητος. Οσο μεγαλωνεις τοσο σιχενεσαι τις γυναικες και πας στην επομενη-γιατι δε μπορεις και να ξεφυγεις. Τρελλο κολλημα ειχα φαει στα 13-14 με μια, εκανα χρονια να ξεκολλησω, τωρα λεω "φτου, παλι απ την αρχη". Στη ζωη σου θα συναντησεις 2-3 γυναικες που πραγματικα αξιζουν κατι παραπανω, η μια θα ειναι στα εφηβηκα χρονια, η αλλη πιο μετα την οποια θα παντρευτεις. Αυτα με λιγα λογια Ενταξει δεν μπορω να σιχαθω γενικευμενα, οτι και να εχει γινει με ενα ταιρι οτι και τελος να ειχε μοιραστηκες καποια πραγματα μαζι του. Δεν παυεις να νοιαζεσαι για τον αλλον. Μια φορα καλλιέργησα μισος, ορθολογικα λαθος γιατι επι της ουσιας δεν εκανε κατι λαθος αλλα για μενα συναισθηματικα ηταν λαθος ! Ο καθενας αντιμετωπιζει τον χωρισμο διαφορετικα και φυσικα αναλογα τι σημασια ειχε για σενα ο αλλος. Ολα τα συγχωρεις εκτος απο το κερατο κατ'εμε.
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 χαχαχα καλη θεωρια αλλα ειναι αναλογα τον ανθρωπο ! Αναλογα τι σημαινει για σενα ο αλλος..! Σεξ μπορεις να βρεις ειτε γυναικα ειτε αντρας, να μοιραστεις στιγμες ομως που αυτο εχει σημασια σε μια σχεση ειναι δυσκολο ! Αν υπαρχει αγαπη & ερωτας δεν υπαρχει χωρος για τριτο ατομο αν κοιτας και αλλου τοτε δεν εισαι 100% στη σχεση αλλα συμβιβασμος μεχρι να βρεις κατι καλυτερο jethro σε κοβω 18-20 σωστα? 1
Jethro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Οχι βαλε 10 χρονια, απλα αλλου jethro σε κοβω 18-20 σωστα?
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Οχι βαλε 10 χρονια, απλα αλλου εσυ φιλε εισαι αρρωστος! σ'αυτη την ηλικια you should know better. Ξεκολλα μαν δε τη κοβω να με παιρνει η ουκρανεζα. Ελα απο δω να ακουσουμε καρρα και να πιουμε ουισκακι παρεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα