Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να αναφέρω εδώ, πως τον περασμένο μήνα που φόρτισα μέσω NFC, δεν είχα καταλάβει τι έκανε το app, μέχρι να έρθει η στιγμή να "χτυπήσω" την κάρτα, όπου κατάλαβα πως ήταν όλα κομπλέ :lol: 

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎2‎/‎6‎/‎2018 στις 5:17 ΜΜ, Fulgore είπε

Εγω που περασα σημερα μια βολτα απο μετρο Χαλανδριου(αλλα και σε αλλες στασεις προφανως ηλεκτρικου ή και μετρο)κανενας δεν ηταν να ανοιξει την πορτα.Αναγκαστικα πρεπει να πας πισω απο καποιον αλλο.

Nαι αλλα να τον διαλέγεις, άλλο να πας πισω απο έναν κοιλαρα, άλλο πισω απο μια κοπελα με κολαν.

16 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Το να περνάς πίσω από άλλον είναι μια προσωρινή λύση πιστεύω, όσο βέβαια μπορεί να μην σε πάρει χαμπάρι ο άλλος.

Αμα καποιος κολλησει από πισω σου για να περασει, δε θα τον παρεις χαμπαρι?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καποιος δεν εχει παραλαβει την καρτα μονο το τηλεφωνο 8200999 στην Μετσοβου κανει δουλεια?Αλλιως δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη(τα Ελτα κλασσικα δεν εχουν ιδεα,δοκιμασα)?

Προσπαθω εδω και μερες(σημερα 4 φορες)να με περασουν στην γραμμη για τις καρτες και τιποτα.

Ποσο δυσκολο ποια ειναι να γινει μια ρημαδο ακυρωση της καρτας να μπορει οποιος περιμενει ταχυδρομικα την καρτα να παει να βγαλει μια απο ενα σταθμο?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Συγγενής άφησε την κάρτα του να λήξει (30 ή 31 Μαΐου). Πήγε σήμερα να ανανεώσει, αλλά μπάλες. Πουθενά επιδότηση παρότι είναι κανονικά εγγεγραμμένος σε ΙΔΗΚΑ κλπ. (τσεκάραμε).

Ποια είπαμε ότι είναι η διαδικασία σε αυτή την περίπτωση; Προσευχές; Τηλέφωνο στο Μαξίμου; Ραντεβού με τον Σπίρτζη; Ψάχνουμε στην τύχη μηχάνημα που να κάνει ανανέωση;

Για δώστε τα φώτα σας κάποιος που να έχει περάσει το μαρτύριο ξεπεράσει το πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 2/6/2018 στις 10:53 ΠΜ, nemesi54 είπε

Μπαίνω σήμερα στην εφαρμογή και δεν φαίνεται πουθενά το υπόλοιπο...

Ενεργοποίησα κανονικά το δωρεάν κόμιστρο με nfc στις 16 Μαΐου.

Δεν έχω δωρεάν μεταφορά??

583813002_Screenshot_2018-06-02-10-46-25v1.png.c22c0e2a22c3f36c546522a0ead873e7.png

Επανέρχομαι αφού σήμερα είναι όλα οκ...

Βασικά δεν μου λέει ΠΟΥΘΕΝΑ πότε λήγει...

Εσείς πως το ξέρετε?

Screenshot_2018-06-04-13-17-56 v1.png

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nemesi54 είπε

Εσείς πως το ξέρετε?

κι σε μενα ετσι το βγαζει σε μπαρες στο μετρο λεει ποσες μερες ακομα εχω η στα λεωφορεια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nemesi54 είπε

Εσείς πως το ξέρετε?

Την χρησιμοποιήσες; Πρέπει να την χτυπήσεις μια φορά και μετα αρχίζει να μετρά το 30ημερο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, έχει τύχει σε κανέναν να του βγάζει μήνυμα ότι "Το προιόν υπάρχει στο διακομιστή, αλλά η κάρτα έχει ήδη ένα προιόν";

Τον προηγούμενο μήνα (3/5) έκανα κανονικά φόρτιση μέσω της εφαρμογής και NFC, τώρα μου βγάζει αυτό το μήνυμα εδώ και 3 μέρες που προσπαθώ.
Είδα ότι είπαν ότι από Δευτέρα θα έφτιαχνε, αλλά και σήμερα σε 3 προσπάθειες, το ίδιο αποτέλεσμα.

Screenshot_20180604-153239.png

Screenshot_20180604-153242.png

Επεξ/σία από mpas0u
Δημοσ.
Στις 3/6/2018 στις 6:20 ΜΜ, Getta Robo είπε

Δεν προσπαθησα να περασω απο σταθμο, θα προσπαθησω λογικα σημερα. Θα ειναι εκπληκτικο παντως αν συμβαινει κατι τετοιο!

Προσπάθησα σήμερα να περάσω από τη μπάρα και η κάρτα κάθε άλλο παρά φορτισμένη ήταν, τελικά τη φόρτισα κανονικά από το app όταν γύρισα σπίτι...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Την χρησιμοποιήσες; Πρέπει να την χτυπήσεις μια φορά και μετα αρχίζει να μετρά το 30ημερο.

Όχι, δεν τη χρειάστηκα ακόμη!

Συνεχώς μαθαίνουμε νέα πράγματα τα οποία θα έπρεπε να τα έχουν σε FAQs οι ίδιοι.

Να σαι καλά για την ενημέρωση.

Δημοσ.

Λοιπον καταφερα να ενεργοποιησω την καρτα μου στο σταθμο του Ελευθεριου Βενιζελου, και μαλιστα στο δυσλειτουργικο μηχανημα!

Μετα απο 6 σταθμους, αρκετη ωρα, και σπασμενα νευρα, με δικαιωσε το μηχανημα που κολλαει. Δεν ξερω τι στο καλο εγινε, αλλα τελικως ενεργοποιηθηκε.

Ελπιζω να υπαρξει προβλημα λοιπον και στα μηχανηματα αλλων σταθμων, να σταματησει να ταλαιπωρειται ο κοσμος!

Δημοσ.
Στις 4/6/2018 στις 3:38 ΜΜ, mpas0u είπε

Παίδες, έχει τύχει σε κανέναν να του βγάζει μήνυμα ότι "Το προιόν υπάρχει στο διακομιστή, αλλά η κάρτα έχει ήδη ένα προιόν";

Τον προηγούμενο μήνα (3/5) έκανα κανονικά φόρτιση μέσω της εφαρμογής και NFC, τώρα μου βγάζει αυτό το μήνυμα εδώ και 3 μέρες που προσπαθώ.
Είδα ότι είπαν ότι από Δευτέρα θα έφτιαχνε, αλλά και σήμερα σε 3 προσπάθειες, το ίδιο αποτέλεσμα.

Screenshot_20180604-153239.png

Screenshot_20180604-153242.png

Λοιπόν ενημερωτικά, εμένα λειτουργεί κανονικά με τελευταία φόρτιση στις 3/5 μέσω NFC. Δεν θα με χαλάσει καθόλου να μη χρειάζεται να ξαναφορτίζω μέχρι να τελειώσει η περίοδος ανεργίας.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mpas0u είπε

Λοιπόν ενημερωτικά, εμένα λειτουργεί κανονικά με τελευταία φόρτιση στις 3/5 μέσω NFC. Δεν θα με χαλάσει καθόλου να μη χρειάζεται να ξαναφορτίζω μέχρι να τελειώσει η περίοδος ανεργίας.

What? Λειτουργεί η κάρτα και μετά τις 3/6 χωρίς επαναφόρτιση δηλαδή; Και τι ακριβώς σου βγάζει στο μηχάνημα όταν την περνάς;  ότι απομένουν -3 ημέρες ξέρω γω; 😛 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...