tommybertsen Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μόνο από μπροστά γιατί; Τα ακυρωτικά των παλιών εισιτηρίων πότε θα τα βγάλουν; Για να κοσμούν τα λεωφορεία τα αφήνουν πάνω; Αστείες καταστάσεις. 2
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Στις 15/6/2018 στις 11:00 ΠΜ, tommybertsen είπε Η βεβαίωση απλά υπάρχει για περιπτώσεις που δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα. Θεωρητικά πάντα, δεν ισχύει, αλλά όταν δεν έχεις τι να κάνεις με την κάρτα... μάλλον την χρειάζεσαι. Πάντως χτες επιβεβαίωσα αυτό που αρκετοί έχουν πει. Αν είσαι σε σταθμό μετρό/ηλεκτρικού, και δεν χτυπήσεις στην είσοδο την κάρτα, επειδή πχ είναι ανοιχτές οι πύλες, τότε στην έξοδο βγάζει κάτι σε ΕΟ14 σφάλμα (αν το θυμάμαι σωστά). Για παράδειγμα, έτρεξα στο σταθμό της Καλλιθέας να προλάβω το τρένο, κατέβηκα ομόνοια απευθείας στο μετρό, και μετά στο σταθμό Πανεπιστήμιο δεν μου άνοιγε στην έξοδο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βγεις από την...είσοδο (χτυπάς από την πίσω πλευρά την κάρτα). Έτσι ανοίγει και δεν χρειάζεται να "χωθείς" πουθενά, ούτε να φωνάζεις το σταθμάρχη. Α, και συνεχίζεται η παρωδία. Δοκίμασα ακύρωση από ΗΔΙΚΑ, και μου έβγαζε κάποιο error (3 φορές). Αφού θέλουν να κυκλοφορώ τζάμπα, τι, όχι να τους πω; (θα ξαναδοκιμάσω μετά το ΣΚ μπας και...) είμαι στην ίδια κατάσταση.πριν ξεκινησω δουλειά είχε μπει ήδη το πακέτο μήνα ανεργίας.σημερα τσεκαρα τι παίζει γιατί την επόμενη εβδομάδα ληγει και δεν υπάρχει αυτόματο πακέτο να ανανεωσω. άρα δώστου χρόνο και θα σε βγάλει από μόνο του. 4 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Από Δευτέρα μόνο από μπροστά είσοδος στα λεωφορείο. Νέος χαμούλης έχει να γίνει. FYI, αυτήν τη φορά τη φόρτισα επιτυχώς 9 ημέρες πριν την λήξη του 30ήμερου. τι είπες τώρα? πάνε καλά? ήδη στα τρένα και με κλειστές μπάρες γίνεται της τρελης αν το κάνουν αυτό τα λεωφορεία τρόλεϊ θα είναι απλησίαστα!
tommybertsen Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, gatokoritso είπε είμαι στην ίδια κατάσταση.πριν ξεκινησω δουλειά είχε μπει ήδη το πακέτο μήνα ανεργίας.σημερα τσεκαρα τι παίζει γιατί την επόμενη εβδομάδα ληγει και δεν υπάρχει αυτόματο πακέτο να ανανεωσω. άρα δώστου χρόνο και θα σε βγάλει από μόνο του. 10 ώρες πριν, Miracle Worker είπε 2 μέρες νωρίτερα δοκίμασε. Μια χαρά υπήρχε σε εμένα 😛. Προς το παρόν ακόμη το λειτουργώ έτσι, αλλά πληρώνομαι σήμερα, οπότε μάλλον θα το κάνω όπως πρέπει (αν με αφήσει να το ακυρώσω από ΗΔΙΚΑ ) 1
Getta Robo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Επειδη αναφερθηκε σε προηγουμενη σελιδα, κατα ποσο γινεται ανανεωση σε καρτα ανεργιας οπου δεν εχει ολοκληρωθει ο μηνας απο την ενεργοποιηση, ειχα ενεργοποιησει εγω 5 του Ιουνη την δικη μου, και την επαναφορτησα χθες 30/06 κανονικα.
tommybertsen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Getta Robo είπε Επειδη αναφερθηκε σε προηγουμενη σελιδα, κατα ποσο γινεται ανανεωση σε καρτα ανεργιας οπου δεν εχει ολοκληρωθει ο μηνας απο την ενεργοποιηση, ειχα ενεργοποιησει εγω 5 του Ιουνη την δικη μου, και την επαναφορτησα χθες 30/06 κανονικα. Θέλουν παιδί μου τζάμπα να κυκλοφορούμε, δεν εξηγείται αλλιώς
gatokoritso Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 πάντως λεωφορεία σήμερα ούτε καν να μπούμε από τη πρώτη πόρτα είπαν χαχαχα.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Υπαρχουν αντιδρασεις για αυτο http://www.news247.gr/koinonia/leoforeia-giati-oi-odigoi-antidroyn-stin-epivivasi-apo-tin-mprostini-porta.6629166.html
tommybertsen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ επιβιβάστηκα από την μπροστινή. Στις επόμενες στάσεις όμως που κατέβαινε κόσμος από τις υπόλοιπες, ανέβαιναν κιόλας, λογικό. Δεν γίνεται να το ελέγξουν 😛 Από το παραπάνω: Αναφορά σε κείμενο Υπενθυμίζεται ότι από αύριο Δευτέρα η διοίκηση του ΟΑΣΑ προτίθεται να αλλάξει τον τρόπο επιβίβασης επιτρέποντας αυτή να γίνεται μόνο από την μπροστινή είσοδο σε μία προσπάθεια να μειώσει την εισιτηριόδαιφυγή, η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις φθάνει στο 80% σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Γελάει ο κόσμος. Οι ελεγκτές άφαντοι, αν και είδε (στη γραμμή Α2) η κοπέλα μου ΔΥΟ φορές, να ανεβαίνει ελεγκτής, και τις 2 στην στάση "Πάντειος", εγώ σε 1.5 χρόνο δεν πέτυχα ούτε στο μετρό. Σήμερα στον ΗΣΑΠ Ομόνοια αλλά ΚΑΙ Καλλιθέα, τα μηχανήματα σφύριζαν σαν τρελά Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από tommybertsen
Miracle Worker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εντωμεταξύ στο Μοναστηράκι το Σάββατο είχαν κλείσει τις μπάρες στο "Μετρό" και τις είχαν ανοιχτές στον "Ηλεκτρικό"...
gatokoritso Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 @tommybertsen ειχες δικιο μου ξαναεβγαλε το πακετο να το ενεργοποιήσω🙄 δεν το εβαλα μπας και ξεκολλήσει μονο του χαχα 😂😂😂
tommybertsen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Αυτό δεν ξέρω να στο πω, μπορεί να μην στο κάνει μετά, μπορεί να στο φορτίσει ξανά με επιδότηση. Το πιστεύω. Μόνο του πάντως δεν σου αφαιρεί το επιδοτούμενο κόμιστρο. Πρέπει να πας στο ΗΔΙΚΑ , να πατήσεις ακύρωση, και να προσεύχεσαι να μην σου βγάλει error (ή να σου βγάλει, ανάλογα το τι ζητάς )
Adanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Στις 28/6/2018 στις 8:45 ΜΜ, Miracle Worker είπε Από Δευτέρα μόνο από μπροστά είσοδος στα λεωφορείο. Νέος χαμούλης έχει να γίνει. Απορώ τι σκεπτικό είναι αυτό πάλι. Είναι σωστό απ' την μια, αλλά οι υποδομές ΔΕΝ το επιτρέπουν. Και εννοώ το εξής: Έστω ότι κάποιος δεν ακυρώνει το εισιτήριο του όταν μπει. Τι θα κάνει ο οδηγός; Θα κατεβάσει τον άνθρωπο; Και πόσες φορές θα το κάνει αυτό; Και πόσοι θα αντιδράσουν; Πόση καθυστέρηση θα έχει μετά το λεωφορείο που ΗΔΗ έχει καθυστέρηση; Το ένα που σκέφτηκα όταν το πρωτοάκουσα ήταν ότι ποιος θα σταματήσει τους άλλους να μπουν απ' τις πίσω πόρτες όταν οι άλλοι κατεβαίνουν. Χθες που μπήκα σε λεωφορείο, ο οδηγός άνοιξε την μπροστινή, μπήκαν όσοι ήταν να μπούν, και αφού μπήκαν ΤΟΤΕ άνοιξε τις πίσω για να βγούν οι άλλοι. Και για να καταλάβετε πόσο χαζός λαός είμαστε τελικά: Στο λεωφορείο που αναφέρω (το οποίο διανύει μεγάλη απόσταση), είχανε σταθεί ΟΛΟΙ στην μπροστινή πόρτα κοντά στον οδηγό και το υπόλοιπο λεωφορείο ήταν άδειο. Δεν τους έκοψε να "διαμοιραστούν" στο υπόλοιπο λεωφορείο για να είναι πρώτα απ' όλα οι ίδιοι άνετα και μετά όσοι μπαίνουν να μην κολλάνε στο παρμπρίζ. Αλλά που μυαλό... Στις 28/6/2018 στις 11:44 ΜΜ, tommybertsen είπε Μόνο από μπροστά γιατί; Τα ακυρωτικά των παλιών εισιτηρίων πότε θα τα βγάλουν; Για να κοσμούν τα λεωφορεία τα αφήνουν πάνω; Αστείες καταστάσεις. Και όχι μόνο τα παλιά. Και τα καινούργια που βάλανε στις πίσω πόρτες γιατί τα βάλανε εφόσον υποτίθεται θα χτυπάμε μόνο από μπροστά όταν μπαίνουμε; 3
Miracle Worker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Το εχω ζησει το συστημα με την εισοδο απο μπροστα στην επαρχια. Εδω δε μπορει να εφαρμοστει για αρκετους λογους. Εκει τα λεωφορεια ηταν πιο καταλληλα διαμορφωμενα, ειχαν ακυρωτικο διπλα στον οδηγο, σε στασεις με κινηση ειχαν δευτερο ατομο στην πισω πορτα, ο περισσοτερος κοσμος εμπαινε στην αφετηρια στο κεντρο της πολης, λιγοτερη σαρα και μαρα κτλ κτλ. Και το ηλεκτρονικο δε βοηθαει ιδιαιτερα.
*nenya* Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) On 02/07/2018 at 22:47, gatokoritso said: πάντως λεωφορεία σήμερα ούτε καν να μπούμε από τη πρώτη πόρτα είπαν χαχαχα. Στο 224 ελεγε σε καθε σταση ο οδηγος να ανεβαινουν απ'την μπροστινη. Ουρεεεες χαμος κακο, φανταζεσαι καθυστερηση σε καθε σταση. Και οταν ανοιγε καποια στιγμη τις πισω πορτες για να κατεβει ο κοσμος, τοτε καμποσοι ετρεχαν και ανεβαιναν απο κει για να μην τους δει ο οδηγος που δεν χτυπαγαν καρτα/εισιτήριο Απαραδεκτη η κατασταση. Ουρες μεσα στη ζεστη και δεν τηρούνται τα δρομολογια. Να το χεσουμε το oasa telematics πλεον.. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από *nenya* 1
pontez2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντομεταξυ το προβλημα στα λεωφορεία θα ειχε λυθει, αν απλώς επανέφεραν τον θεσμό του εισπράκτορα Και θα τελείωναν και οι μαγκιές από διάφορους στις γραμμές για Ανατολικη Αττική και οι τζαμπατζηδες δε θα υπήρχαν και ολα οκ. Αλλά μην ακουμε για προσληψεις. Μη και εργαστει κανεις. Αν μπορουσαν να κινούνται μονα τους τα λεωφορεια θα ηταν τελειο 😛 😛 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από pontez2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις