euxoulhs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 να ρωτησω για οσους που εχουν καρτα ανεργιας και θα πανε σε δημοσιο ικε,η καρτα ανεργιας σταματα;γνωριζει κανεις κατι;
Wire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 <<ο ΟΑΕΔ με έγγραφό του θεωρεί ότι οι καταρτιζόμενοι στα ΙΕΚ δεν επιτρέπεται, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, να θεωρούν το δελτίο ανεργίας τους ή να εγγραφούν στο μητρώο ανέργων, με τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τακτική επιδότηση ανεργίας, «ακόμα και αν θεωρηθεί ότι είναι διαθέσιμοι προς απασχόληση στην αγορά εργασίας>>τσέκαρε το λινκ http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/1876116/katartizomeni-sta-iek-ke-karta-anergias 1
euxoulhs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 <<ο ΟΑΕΔ με έγγραφό του θεωρεί ότι οι καταρτιζόμενοι στα ΙΕΚ δεν επιτρέπεται, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, να θεωρούν το δελτίο ανεργίας τους ή να εγγραφούν στο μητρώο ανέργων, με τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τακτική επιδότηση ανεργίας, «ακόμα και αν θεωρηθεί ότι είναι διαθέσιμοι προς απασχόληση στην αγορά εργασίας>> τσέκαρε το λινκ http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/1876116/katartizomeni-sta-iek-ke-karta-anergias και αν δεν προκειται για επιδοτηση ανεργιας αλλα για ασφαλιση απο τον οαεδ; ειμαι γραμμενος στον οαεδ και δεν παιρνω καποιο επιδομα,απλα με ασφαλιζει ο οαεδ για συνολο 2 χρονια..αυτο τωρα που θα ξεκινησω το δημοσιο ιεκ,θα παψει? :/ και οχι τπτ ειμαι 24,και τα ιεκ ασφαλιζουν μεχρι 24χρονων
gia_nnis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Β Ε Β Α Ι Ω Σ Η (Ν.3979/2011 'Αρθρο 14, παρ. 1) ΑΜ ΟΑΕΔ χχχχχχχχχ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ χχχχχχχχχχχχχ Έγγραφο ταυτοποίησης χχχχχχχχχχχχ ΑΦΜ χχχ ΑΜΚΑ χχχχχχ Διεύθυνση χχχχχχχχ Τηλέφωνο χχχ Ηλ.Διεύθυνση χχχ Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, από 28/07/2015 έως 12/01/2016 Βάσει του Ν. 4144/18.4.2013 παρ.2 άρθρο30: «Ο χρόνος της επαγγελματικής κατάρτισης δεν υπολογίζεται ως χρόνος ανεργίας» Ενα τετοιο εχετε και εσεις για τα μμμ??? Αυτο ομως γραφει εως την σημερινη ημερομηνια εκδοσης. Δεν επρεπε να γραφει πχ απο 12/1/2016 εως 12/2/2016???
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αυτό έχω. Αρκεί να μην έχει περάσει 1 μήνας από την ημερομηνία εκτύπωσης. Αν θες να είσαι ακόμα περισσότερο καλυμμένος πήγαινε σε μια επιλογή στα δεξιά της σελίδας που λέει εκτύπωση δελτίου ανεργείας, εκεί αναφέρει μέχρι πότε θα είσαι ενεργός στο μητρώο του ΟΑΕΔ.
gia_nnis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Γιατι υπαρχει και αυτο: ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ Συναλλασσόμενος ΧΧΧΧΧ ΑΜ ΟΑΕΔ ΧΧΧΧ ΑΦΜ ΧΧ ΑΜΚΑ ΧΧΧ Το Δελτίο Ανεργίας με αριθμό ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, είναι ενεργό έως και την 25/01/2016. Διάστημα επόμενης ανανέωσης ΧΧ/01/2016 - ΧΧ/02/2016 ΠΡΟΣΟΧΗ Το παρόν αποτελεί αποδεικτικό ανανέωσης. Το παρόν ΔΕΝ αποτελεί βεβαίωση χρόνου ανεργίας. Αυτό έχω. Αρκεί να μην έχει περάσει 1 μήνας από την ημερομηνία εκτύπωσης. Αν θες να είσαι ακόμα περισσότερο καλυμμένος πήγαινε σε μια επιλογή στα δεξιά της σελίδας που λέει εκτύπωση δελτίου ανεργείας, εκεί αναφέρει μέχρι πότε θα είσαι ενεργός στο μητρώο του ΟΑΕΔ.Και αμα εχεις το Αποδεικτικο..???
GrandGamer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και αμα εχεις το Αποδεικτικο..??? Το αποδεικτικό δεν είναι βεβαίωση ανεργία παρά μόνο απόδειξη ανανέωσης της κάρτας. Στη διάρκεια των τριών μηνών εσύ μπορεί να πιάσεις δουλειά (λέμε τώρα) και να μπαίνει στα μέσα με την κάρτα ανεργίας και να το παίζεις άνεργος με το αποδεικτικό. Εγώ προσωπικά τα έχω και τα δύο μαζί μου (αποδεικτικό και βεβαίωση) και την κάρτα ανεργίας και την ταυτότητα. Ακόμα βέβαια δεν με έχει σταματήσει κανένας ελεγκτής να με ελέγξει. 1
gia_nnis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το αποδεικτικό δεν είναι βεβαίωση ανεργία παρά μόνο απόδειξη ανανέωσης της κάρτας. Στη διάρκεια των τριών μηνών εσύ μπορεί να πιάσεις δουλειά (λέμε τώρα) και να μπαίνει στα μέσα με την κάρτα ανεργίας και να το παίζεις άνεργος με το αποδεικτικό. Εγώ προσωπικά τα έχω και τα δύο μαζί μου (αποδεικτικό και βεβαίωση) και την κάρτα ανεργίας και την ταυτότητα. Ακόμα βέβαια δεν με έχει σταματήσει κανένας ελεγκτής να με ελέγξει.Συμφωνω.. Το ιδιο ομως δεν ηταν οταν σου κολλουσαν το χαρτακι στην καρτα.. Εγραφε το διαστημα.. αλλα οταν επιανες δουλεια ο οαεδ δεν σου εκανε κατι στην καρτα..!!!
GrandGamer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνω.. Το ιδιο ομως δεν ηταν οταν σου κολλουσαν το χαρτακι στην καρτα.. Εγραφε το διαστημα.. αλλα οταν επιανες δουλεια ο οαεδ δεν σου εκανε κατι στην καρτα..!!! Ναι αλλά όποιος κοίταγε το χαρτάκι στην κάρτα ήταν λακαμάς. Οποιοσδήποτε κολλάει ένα χαρτάκι πάνω στην κάρτα με μία ημερομηνία βάζει και μία τζίφρα και ανανεώθηκε η κάρτα για τους τρίτους
gia_nnis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά όποιος κοίταγε το χαρτάκι στην κάρτα ήταν λακαμάς. Οποιοσδήποτε κολλάει ένα χαρτάκι πάνω στην κάρτα με μία ημερομηνία βάζει και μία τζίφρα και ανανεώθηκε η κάρτα για τους τρίτους Και ομως ετσι ηταν.. Αρα το αποδεικτικο κανει την ιδια δουλεια.. Και η βεβαιωση ειναι ασαφης(ακυρη) γιατι γραφει μεχρι την ημερομηνια της εκδοσης του χαρτιου..
Flaoutistas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Γιατί το έχουν τόσο μπλέξιμο; Και ξεχωριστή κάρτα και άλλα χαρτιά.. ένα σύγχρονο κράτος θα είχε μια κάρτα ανεργίας σε μορφή πιστωτικής καρτάς και θα την χτύπαγες σε ένα μηχάνημα..
GrandGamer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και ομως ετσι ηταν.. Αρα το αποδεικτικο κανει την ιδια δουλεια.. Και η βεβαιωση ειναι ασαφης(ακυρη) γιατι γραφει μεχρι την ημερομηνια της εκδοσης του χαρτιου.. Κανονικά το αποδεικτικό μπορεί να αντικαταστήσει την κάρτα ανεργίας αφού έχει τα στοιχεία της κάρτας πάνω. Από 'κει και πέρα θες τη βεβαίωση για να αποδείξεις ότι όντως είσαι άνεργος και αυτή ισχύει για ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσης.
gia_nnis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 και αυτή ισχύει για ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσης.που το γραφει αυτο..???
GrandGamer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 που το γραφει αυτο..??? Έτσι λειτουργεί για τους ανέργους και τα ΜΜΜ. Κάθε μήνα θα εκτυπώνεις μία βεβαίωση από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τέλος.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 που το γραφει αυτο..??? Δε το γράφει πουθενά, θα στο πουν αν ρωτήσεις οπουδήποτε στον ΟΑΣΑ. Εγώ τους έστειλα ερώτηση με mail και έχω ένα δικό τους απαντητικό email που είχε και αριθμό πρωτοκόλλου επάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις