Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι λειτουργεί για τους ανέργους και τα ΜΜΜ. Κάθε μήνα θα εκτυπώνεις μία βεβαίωση από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τέλος.

Καταλαβα.. καινουργιο και αυτο.. εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο ΟΑΕΔ!!!
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε το γράφει πουθενά, θα στο πουν αν ρωτήσεις οπουδήποτε στον ΟΑΣΑ. Εγώ τους έστειλα ερώτηση με mail και έχω ένα δικό τους απαντητικό email που είχε και αριθμό πρωτοκόλλου επάνω.

και τι σου απαντησαν ; ποια χαρτια χρειαζονται να εχεις;

Δε το γράφει πουθενά, θα στο πουν αν ρωτήσεις οπουδήποτε στον ΟΑΣΑ. Εγώ τους έστειλα ερώτηση με mail και έχω ένα δικό τους απαντητικό email που είχε και αριθμό πρωτοκόλλου επάνω.

Δημοσ.

Αυτά που έχουν αναφερθεί εδώ, την βεβαίωση δηλαδή και να μην έχει περάσει ένας μήνας από την ημερομηνία εκτύπωσης, αν περάσει εκτυπώνεις την καινούργια.

Δημοσ.

Καλά που μου το θυμίσατε, ήθελα να ρωτήσω και εγώ γι' αυτό.

Εγώ πήγα σε ΚΕΠ της επαρχίας και δεν ήξεραν τίποτα. Στο τέλος τους ζήτησα μία βεβαίωση ανεργίας, οπότε είμαι καλυμμένος.

Αυτό ισχύει και μέχρι το αεροδρόμιο, σωστά; Με βλέπω για ταξιδάκι. :)

Πάντως, η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο θα ήταν να πήγαινες κάθε μήνα με τα δικαιολογητικά και να σου έβγαζαν μία μηνιαία κάρτα.

Δημοσ.

Καλά που μου το θυμίσατε, ήθελα να ρωτήσω και εγώ γι' αυτό.

Εγώ πήγα σε ΚΕΠ της επαρχίας και δεν ήξεραν τίποτα. Στο τέλος τους ζήτησα μία βεβαίωση ανεργίας, οπότε είμαι καλυμμένος.

Αυτό ισχύει και μέχρι το αεροδρόμιο, σωστά; Με βλέπω για ταξιδάκι. :)

Πάντως, η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο θα ήταν να πήγαινες κάθε μήνα με τα δικαιολογητικά και να σου έβγαζαν μία μηνιαία κάρτα.

Δεν ισχυει για επαρχια ουτε για μεχρι το αεροδρομιο...
Δημοσ.

Για επαρχία το ξέρω. Απλά ήταν να με φέρει κάποιος Αθήνα και θα με άφηνε στο αεροδρόμιο.

Α ναι; Και εμένα περίεργο μου φάνηκε, αλλά σε κάτι παλιά άρθρα που διάβασα έγραφε "περιλαμβανομένης της γραμμής μέχρι το αεροδρόμιο".

Δημοσ.

και αν δεν μπορεις να εκτυπωσεις την βεβαιωση γιατι δεν εχεις εκτυπωτικο τι κανεις τοτε? :P

Το παίρνεις σε ένα usb και πας σε ένα φωτοτυπείο. Ίσως να μπορείς να το κάνεις και στα ΚΕΠ αλλά δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

Ίσως να μπορείς να το κάνεις και στα ΚΕΠ αλλά δεν το γνωρίζω.

Μπορείς, το έκανε ένας φίλος μου, αλλά νομίζω δεν τους πήγε το usb, τους είπε απλά οτι θέλει την βεβαίωση και αυτοί εισήλθαν σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα και την έβγαλαν.

Δημοσ.

Για εκπτωση σε ανεργους... εδειξα και τα 2 χαρτια και μου ειπε εγω θελω το αποδεικτικο ανανεωσης και οχι του μηνα..

Δημοσ.

Μην λέμε οτι να ναι,ποια έκπτωση? Δωρεάν ειναι για ανέργους και σύμφωνα με mail απο οασα καλύπτει και αεροδρόμιο... 

Η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων ισχύει για Λεωφορεία (περιλαμβάνονται και οι γραμμές του Αεροδρομίου), Τρόλεϊ, Μετρό (περιλαμβάνεται και ο σταθμός του Αεροδρομίου), ΗΣΑΠ και Τραμ. Η δωρεάν μετακίνηση ΔΕΝ ισχύει στον Προαστιακό (ούτε στο αστικό τμήμα) καθώς δεν υπάρχει τέτοια νομική πρόβλεψη.

Δημοσ.

Για εκπτωση σε ανεργους... εδειξα και τα 2 χαρτια και μου ειπε εγω θελω το αποδεικτικο ανανεωσης και οχι του μηνα..

Αφού το ένα από τα δύο χαρτιά είναι το αποδεικτικό ανανέωσης.... οτι να ναι είπε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...