Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτυπωσα την βεβαιωση (τρεχουσα κατασταση) βγαζει ολο το διαστημα της ανεργιας αλλα δεν λεει πουθενα,δεν ξερω αν θα επρεπε απλα ρωταω,την διαρκεια αυτης της βεβαιωσης..οσον αφορα τα ΜΜΜ.

Καρτα ανεργιας,βεβαιωση εκτυπωμενη και ταυτοτητα ειναι αρκετα?Ζητω προκαταβολικα συγνωμη γιατι δεν εχω διαβασει ολο το θρεντ.

Δημοσ.

ναι η τρεχουσα κατασταση αναγραφει μεχρι και την ημερα που την εκτυπωσες απο την ημερομηνια της εκτυπωσης εχει ενα μηνα ισχυει η βεβαιωση?

Δημοσ.

ναι η τρεχουσα κατασταση αναγραφει μεχρι και την ημερα που την εκτυπωσες απο την ημερομηνια της εκτυπωσης εχει ενα μηνα ισχυει η βεβαιωση?

Αυτο αναρωτιεμαι και εγω...

Δημοσ.

Ναι

Αυτο μονο θες τιποτα αλλο.Το δειχνεις στον ελεγκτη και αυτος κανει οτι το ειδε και εισαι οκ( μιλαω απο προσωπικη πειρα :-D )

Δημοσ.

Ναι

Αυτο μονο θες τιποτα αλλο.Το δειχνεις στον ελεγκτη και αυτος κανει οτι το ειδε και εισαι οκ( μιλαω απο προσωπικη πειρα :-D )

Η βεβαιωση ισχυει για εναν μηνα? Προσωπικα δεν με τρομαζει ο ελεγκτης γιατι εχω 3.5 χρονια ανεργιας,οποτε και να μην καλυφθει και κοψει προστιμο εγω θα παω μεχρι τον οαεδ,αλλα για να γλυτωσουμε ταλαιπωριες...καταλαβαινεις!

Δημοσ.

Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς εισιτήριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Τελικα θελει την ειδικη καρτα που λεει στην αρχη ή οχι; Το αρθρο περισσοτερο μπερδευει παρα βαζει σε μια ταξη το τι ισχυει..

Απο την στιγμη που εισαι πραγματι ανεργος/η μεχρι να αποφασισουν αυτοι αν θελουν καρτες,βεβαιωσεις ή τα κερατα τους τα βερνικωμενα δεν πα'να κουρευονται?Και προστιμο να σου κοψουν θα τους το πεταξεις στην μουρη ! Οσον αφορα τους ανεργους τουλαχιστον..

Δημοσ.

Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς εισιτήριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Τελικα θελει την ειδικη καρτα που λεει στην αρχη ή οχι; Το αρθρο περισσοτερο μπερδευει παρα βαζει σε μια ταξη το τι ισχυει..

η καρτα δεν εχει βγει ακομα ειχαν πει εδω και καιρο οτι θα βγει αλλα εχει καθυστερηση, μολις βγει αντι για το χαρτι θα εχεις καρτα απεριριστων δωρεαν οσο εισαι ανεργος , επισης τωρα ο ΟΑΣΑ δεν παιρνει κατι για την απωλεια εσοδων οταν βγει η καρτα θα παιρνει λεφτα απο το κρατος για οσους ανεργους εχουν καρτα

Δημοσ.

η καρτα δεν εχει βγει ακομα ειχαν πει εδω και καιρο οτι θα βγει αλλα εχει καθυστερηση, μολις βγει αντι για το χαρτι θα εχεις καρτα απεριριστων δωρεαν οσο εισαι ανεργος , επισης τωρα ο ΟΑΣΑ δεν παιρνει κατι για την απωλεια εσοδων οταν βγει η καρτα θα παιρνει λεφτα απο το κρατος για οσους ανεργους εχουν καρτα

Και γιατί δεν λένε απλά, οι άνεργοι να μπορούν να πάνε στο γκισέ και να βγάλουν μηνιαία κάρτα απεριόριστου με τη βεβαίωση και το αποδεικτικό;

Δημοσ.

και αν καποιος ειναι απο επαρχεια και ειναι ανεργος που θα την βρει την καρτα?

Εκεί που θα τη βρουν και οι υπόλοιποι. Εξάλλου ο νόμος προβλέπει μόνο τα μέσα της Αθήνας (ΟΑΣΑ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...