anwnymh29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εκτυπωσα την βεβαιωση (τρεχουσα κατασταση) βγαζει ολο το διαστημα της ανεργιας αλλα δεν λεει πουθενα,δεν ξερω αν θα επρεπε απλα ρωταω,την διαρκεια αυτης της βεβαιωσης..οσον αφορα τα ΜΜΜ. Καρτα ανεργιας,βεβαιωση εκτυπωμενη και ταυτοτητα ειναι αρκετα?Ζητω προκαταβολικα συγνωμη γιατι δεν εχω διαβασει ολο το θρεντ.
eidikos33 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ναι η τρεχουσα κατασταση αναγραφει μεχρι και την ημερα που την εκτυπωσες απο την ημερομηνια της εκτυπωσης εχει ενα μηνα ισχυει η βεβαιωση?
anwnymh29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ναι η τρεχουσα κατασταση αναγραφει μεχρι και την ημερα που την εκτυπωσες απο την ημερομηνια της εκτυπωσης εχει ενα μηνα ισχυει η βεβαιωση? Αυτο αναρωτιεμαι και εγω...
D4rkshadow Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ναι Αυτο μονο θες τιποτα αλλο.Το δειχνεις στον ελεγκτη και αυτος κανει οτι το ειδε και εισαι οκ( μιλαω απο προσωπικη πειρα )
anwnymh29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ναι Αυτο μονο θες τιποτα αλλο.Το δειχνεις στον ελεγκτη και αυτος κανει οτι το ειδε και εισαι οκ( μιλαω απο προσωπικη πειρα ) Η βεβαιωση ισχυει για εναν μηνα? Προσωπικα δεν με τρομαζει ο ελεγκτης γιατι εχω 3.5 χρονια ανεργιας,οποτε και να μην καλυφθει και κοψει προστιμο εγω θα παω μεχρι τον οαεδ,αλλα για να γλυτωσουμε ταλαιπωριες...καταλαβαινεις!
Neal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν το έχεις σε PDF στο κινητό αντί να το εκτυπώσεις θα σου κάνουν μανούρα;
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αν το έχεις σε PDF στο κινητό αντί να το εκτυπώσεις θα σου κάνουν μανούρα; Κατά 95% ναι, εκτύπωσέ το να είσαι κομπλέ.
Luxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς εισιτήριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Τελικα θελει την ειδικη καρτα που λεει στην αρχη ή οχι; Το αρθρο περισσοτερο μπερδευει παρα βαζει σε μια ταξη το τι ισχυει..
anwnymh29 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς εισιτήριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Τελικα θελει την ειδικη καρτα που λεει στην αρχη ή οχι; Το αρθρο περισσοτερο μπερδευει παρα βαζει σε μια ταξη το τι ισχυει.. Απο την στιγμη που εισαι πραγματι ανεργος/η μεχρι να αποφασισουν αυτοι αν θελουν καρτες,βεβαιωσεις ή τα κερατα τους τα βερνικωμενα δεν πα'να κουρευονται?Και προστιμο να σου κοψουν θα τους το πεταξεις στην μουρη ! Οσον αφορα τους ανεργους τουλαχιστον..
Anorymous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς εισιτήριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Τελικα θελει την ειδικη καρτα που λεει στην αρχη ή οχι; Το αρθρο περισσοτερο μπερδευει παρα βαζει σε μια ταξη το τι ισχυει.. η καρτα δεν εχει βγει ακομα ειχαν πει εδω και καιρο οτι θα βγει αλλα εχει καθυστερηση, μολις βγει αντι για το χαρτι θα εχεις καρτα απεριριστων δωρεαν οσο εισαι ανεργος , επισης τωρα ο ΟΑΣΑ δεν παιρνει κατι για την απωλεια εσοδων οταν βγει η καρτα θα παιρνει λεφτα απο το κρατος για οσους ανεργους εχουν καρτα
GrandGamer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 η καρτα δεν εχει βγει ακομα ειχαν πει εδω και καιρο οτι θα βγει αλλα εχει καθυστερηση, μολις βγει αντι για το χαρτι θα εχεις καρτα απεριριστων δωρεαν οσο εισαι ανεργος , επισης τωρα ο ΟΑΣΑ δεν παιρνει κατι για την απωλεια εσοδων οταν βγει η καρτα θα παιρνει λεφτα απο το κρατος για οσους ανεργους εχουν καρτα Και γιατί δεν λένε απλά, οι άνεργοι να μπορούν να πάνε στο γκισέ και να βγάλουν μηνιαία κάρτα απεριόριστου με τη βεβαίωση και το αποδεικτικό;
eidikos33 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 και αν καποιος ειναι απο επαρχεια και ειναι ανεργος που θα την βρει την καρτα?
GrandGamer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 και αν καποιος ειναι απο επαρχεια και ειναι ανεργος που θα την βρει την καρτα? Εκεί που θα τη βρουν και οι υπόλοιποι. Εξάλλου ο νόμος προβλέπει μόνο τα μέσα της Αθήνας (ΟΑΣΑ).
Luxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εγω που απλα εκτυπωνω το χαρτι απο τον ΟΑΕΔ καθε μηνα δεν ειμαι ενταξει;
GrandGamer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εγω που απλα εκτυπωνω το χαρτι απο τον ΟΑΕΔ καθε μηνα δεν ειμαι ενταξει; Μια χαρά είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις