Gkostas2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με την κάρτα ανεργίας ρε παιδιά, αφού δεν κολλάνε πλέον τα αυτοκόλλητα σε όσους την κάνουμε ηλεκτρονικά, για ποιό λόγο πρέπει να την έχουμε; Επίσης, εγώ κουβαλάω φωτοτυπία της ταυτότητας μην τυχόν και την χάσω και τρέχω σε αστυνομίες κλπ... Αυτή γίνεται δεκτή;
gia_nnis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με την κάρτα ανεργίας ρε παιδιά, αφού δεν κολλάνε πλέον τα αυτοκόλλητα σε όσους την κάνουμε ηλεκτρονικά, για ποιό λόγο πρέπει να την έχουμε; Επίσης, εγώ κουβαλάω φωτοτυπία της ταυτότητας μην τυχόν και την χάσω και τρέχω σε αστυνομίες κλπ... Αυτή γίνεται δεκτή; Εχεις δικιο.. Δεν υπαρχει λογικη.. Οσο για το δευτερο να ξερεις οτι αμα σε πιασει η αστυνομια με φωτ. ταυτ. σε πανε μεσα για εξακριβωση στοιχειων..! Με επιασε ελεγκτης και μολις ειδε απο το πορτοφολι καρτα οαεδ και το χαρτη α4 τυλιγμενο λεει: Α οαεδ οκ. Δεν ανοιξε να δει τιποτα... Ρεκλατζα!!!! 1
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ζητησα να μου εχει ολες τις γραμμες του προαστιακου δωρεαν με την καρτα ανεργιας αλλα οπως ειπα τους ενδιαμεσους που χρησιμοποιει ο κοσμος βλεπε απο Δ.Πλακεντιας πχ(που τελειωνει το μετρο)μεχρι πχ Νερατζιωτισσα και Ηρακλειο.Αν πχ εγω μενω Δουκισης πλακεντιας και θελω να παω πχ Νεα Ιωνια και αρα πρεπει να παρω Προαστιακο και τρενο δεν εχει νοημα καν να εχω την καρτα ανεργιας μαζι μου αφου θα πρεπει να βγαλω ουτως ή αλλως εισιτιριο,εκτως αν ειναι να κανω τον κυκλο και να μου παρει 1 ωρα. Παραλογα πραγματα αυτα που λεω δεν ειναι(οσοι εχουν κυκλοφορησει με Προαστιακο ξερουν)δυστηχως αλλα τα κανουν να δειχνουν παραλογα. Εδω πλεον και στις δημοτικες συγκοινωνιες και θελουν ξεχωριστο να βγαλουμε λες και δεν πληρωνουμε ηδη τοσους φορους....
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ζητησα να μου εχει ολες τις γραμμες του προαστιακου δωρεαν με την καρτα ανεργιας αλλα οπως ειπα τους ενδιαμεσους που χρησιμοποιει ο κοσμος βλεπε απο Δ.Πλακεντιας πχ(που τελειωνει το μετρο)μεχρι πχ Νερατζιωτισσα και Ηρακλειο.Αν πχ εγω μενω Δουκισης πλακεντιας και θελω να παω πχ Νεα Ιωνια και αρα πρεπει να παρω Προαστιακο και τρενο δεν εχει νοημα καν να εχω την καρτα ανεργιας μαζι μου αφου θα πρεπει να βγαλω ουτως ή αλλως εισιτιριο,εκτως αν ειναι να κανω τον κυκλο και να μου παρει 1 ωρα. Παραλογα πραγματα αυτα που λεω δεν ειναι(οσοι εχουν κυκλοφορησει με Προαστιακο ξερουν)δυστηχως αλλα τα κανουν να δειχνουν παραλογα. Εδω πλεον και στις δημοτικες συγκοινωνιες και θελουν ξεχωριστο να βγαλουμε λες και δεν πληρωνουμε ηδη τοσους φορους.... Πάντως ελεγκτή στον προαστιακό σε αυτή την διαδρομή δεν έχω δει ποτέ μου... και πίστεψέ με το χρησιμοποιούσα καθημερινά όταν δούλευα. Κυρίως προς Κιάτο θα σε ελέγξουν ή μετά την Δουκίσσης
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως ελεγκτή στον προαστιακό σε αυτή την διαδρομή δεν έχω δει ποτέ μου... και πίστεψέ με το χρησιμοποιούσα καθημερινά όταν δούλευα. Κυρίως προς Κιάτο θα σε ελέγξουν ή μετά την Δουκίσσης Εχω πετυχει εγω στην Κηφισιας και σε αντιθεση με Μετρο που ειναι κλασσικα απεξω,στον Προαστιακο μπαινουν μεσα Βεβαια τα μεσημερια και να θελουν δεν μπορουν γιατι ειναι κυριολεκτικα γεματος,χειροτερα απο οτι ειναι στο Μετρο ενα πραγμα και το βραδυ τι να μπουν μεσα που τα εκδοτηρια κλεινουν αρκετα πριν τα τελευταια δρομολογια 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/98959/ti-xreiazetai-gia-tin-dorean-metakinisi-anergon-tou-oaed-me-ta-mmm εγω δεν καταλαβα τι λεει με τα κεπ ρε παιδια?
Anorymous Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/98959/ti-xreiazetai-gia-tin-dorean-metakinisi-anergon-tou-oaed-me-ta-mmm εγω δεν καταλαβα τι λεει με τα κεπ ρε παιδια? οτι μπορεις και εκει να παρεις βεβαιωση για τα μμμ
Miracle Worker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τώρα μου επαναφέρατε το rant που με κόπο είχα καταπιέσει. Πάω προχθές να πάρω το χαρτί από το ΚΕΠ, διότι δεν παίζει εκτυπωτής και η γηραιά κυρία με κατσάδιασε γιατί δεν χρησιμοποιώ τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. Της πέταξα ότι δεν έχω εκτυπωτή, αλλά μάλλον δεν το κατάλαβε. Συνέχισε να επαναλαμβάνει "μα είναι τόσο απλό, τόσο απλό", οπότε συμφώνησα για να τελειώνουμε. Δηλαδή, ήμαρτον, πρέπει να σκάσω ένα 100ευρω σε εκτυπωτή και μελάνια για ένα κωλόχαρτο που βγάζει σε 1 λεπτό; Ή μήπως είναι προτιμότερο να το κατεβάσω σε pdf, να το αποθηκεύσω σε στικάκι και να πάω να το εκτυπώσω σε φωτοτυπάδικο για το αστρονομικό ποσό των 10 λετπών του ευρώ; Φαντάζομαι ο χρόνος του φωτοτυπά, που με χαρά με εξυπηρετεί, είναι ασήμαντος μπροστά στο θείο έργο που αυτή επιτελεί. Σημειωτέον, ήταν 3 υπάλληλοι και εγώ ο μόνος 'πελάτης'. Δε θέλω να είμαι αγενής, αλλά μερικοί από δαύτους δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Πραγματικά, δεν ντρέπονται λίγο, δεν σκέφτονται ότι απέναντι τους έχουν έναν άνεργο μιας άλφα ηλικίας, που μπορεί να βρίσκεται σε χάλια ψυχολογική κατάσταση; Τι να πει κανείς, λίγο επαγγελματισμός ρε γαμώτο. 1
eidikos33 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 γιατι μπορεις να το κατεβασεις και σε pdf? εμενα παντως δεν με αφηνει
Centurion Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πατάς εκτύπωση και για printer διαλέγεις microsoft pdf ή από όποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς pdf viewer.
anwnymh29 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τώρα μου επαναφέρατε το rant που με κόπο είχα καταπιέσει. Πάω προχθές να πάρω το χαρτί από το ΚΕΠ, διότι δεν παίζει εκτυπωτής και η γηραιά κυρία με κατσάδιασε γιατί δεν χρησιμοποιώ τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. Της πέταξα ότι δεν έχω εκτυπωτή, αλλά μάλλον δεν το κατάλαβε. Συνέχισε να επαναλαμβάνει "μα είναι τόσο απλό, τόσο απλό", οπότε συμφώνησα για να τελειώνουμε. Δηλαδή, ήμαρτον, πρέπει να σκάσω ένα 100ευρω σε εκτυπωτή και μελάνια για ένα κωλόχαρτο που βγάζει σε 1 λεπτό; Ή μήπως είναι προτιμότερο να το κατεβάσω σε pdf, να το αποθηκεύσω σε στικάκι και να πάω να το εκτυπώσω σε φωτοτυπάδικο για το αστρονομικό ποσό των 10 λετπών του ευρώ; Φαντάζομαι ο χρόνος του φωτοτυπά, που με χαρά με εξυπηρετεί, είναι ασήμαντος μπροστά στο θείο έργο που αυτή επιτελεί. Σημειωτέον, ήταν 3 υπάλληλοι και εγώ ο μόνος 'πελάτης'. Δε θέλω να είμαι αγενής, αλλά μερικοί από δαύτους δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Πραγματικά, δεν ντρέπονται λίγο, δεν σκέφτονται ότι απέναντι τους έχουν έναν άνεργο μιας άλφα ηλικίας, που μπορεί να βρίσκεται σε χάλια ψυχολογική κατάσταση; Τι να πει κανείς, λίγο επαγγελματισμός ρε γαμώτο. Αστα και εγω τι τραβαω με αυτο το χαρτι καθε φορα μιας και δεν εχω εκτυπωτη..αλλα αυτην επρεπε να την βαλεις στην θεση της!Και για εσενα μωρη πες της 1 λεπτο δουλεια ειναι τοσο απλο!!
sistah Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Εαν το ποσο των 10 λεπτων δεν ειναι το προβλημα τοτε βρισκω υπερβολικο το γεγονος οτι σας φαινεται "μεγαλη" διαδικασια να βαλετε σε ενα στικακι ενα pdf με μεγιστη διαρκεια 1 λεπτο.Ουτε εγω εχω εκτυπωτη αλλα ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο η κουραστικη αυτη διαδικασια για να βγαλω ενα απλο A4 που προσφερει δωρεαν μετακινηση.Πιο κουραστικο ειναι να παω στα ΚΕΠ να καθομαι να λεω στον βαρεμενο τα στοιχεια μου παρα το usb-->φωτοτυπαδικο.Στην τελικη μια φορα τον μηνα χρειαζεται.Αλλιως κοιταξτε μηπως εχει κανας φιλος εκτυπωτη.Παντως καλα σου ειπε η γηραια κυρια: σου κανει ο ΟΑΕΔ πιο ευκολη την ζωη μεσω internet και εσυ ερχεσαι παλι στην δημοσια υπηρεσια? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2016 από sistah 1
anwnymh29 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εαν το ποσο των 10 λεπτων δεν ειναι το προβλημα τοτε το βρισκω υπερβολικο το γεγονος οτι σας φαινεται "μεγαλη" διαδικασια να βαλετε σε ενα στικακι ενα pdf με μεγιστη διαρκεια 1 λεπτο. Ουτε εγω εχω εκτυπωτη αλλα ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο η κουραστικη αυτη διαδικασια για να βγαλω ενα απλο A4 που προσφερει δωρεαν μετακινηση. Πιο κουραστικο ειναι να παω στα ΚΕΠ να καθομαι να λεω στον βαρεμενο τα στοιχεια μου παρα το usb-->φωτοτυπαδικο. Στην τελικη μια φορα τον μηνα χρειαζεται. Αλλιως κοιταξτε μηπως εχει κανας φιλος εκτυπωτη. Παντως καλα σου ειπε η γηραια κυρια: σου κανει ο ΟΑΕΔ πιο ευκολη την ζωη μεσω internet και εσυ ερχεσαι παλι στην δημοσια υπηρεσια? Ενταξει δεν λες κατι λαθος , προσωπικα δεν γνωριζω πως γινεται με ενα στικακι αλλα θα το μαθω . Ομως και της Qριας δουλεια της ειναι να εξυπηρετει τους πολιτες και οχι να ωρυεται . 2
Atallos1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το φτιαξανε να γινεται απο το ιντερνετ για να μην στεκομαστε στις ουρες και για να υπαρχει efficiency εστω σε ενα μικρο βαθμο στον ΟΑΕΔ που γινεται πανικος καθημερινα Το να κραζουμε ενω μπορουμε κατι να το κανουμε μονοι μας , ειναι λιγακι troll
sistah Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ενταξει δεν λες κατι λαθος , προσωπικα δεν γνωριζω πως γινεται με ενα στικακι αλλα θα το μαθω . Ομως και της Qριας δουλεια της ειναι να εξυπηρετει τους πολιτες και οχι να ωρυεται . Ο τροπος της εννοειται ειναι κατακριτεος αλλα εχει ενα point... Για να κατεβασεις ενα pdf απο τον ΟΑΕΔ υποθετω οτι ξερεις να μπαινεις στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες του. Θα σου δειξω τα βηματα σε Chrome. Μολις βαλεις το username και password σε βγαζει στην προσωπικη σου σελιδα με τα στοιχεια σου. Απο εκει, κατω αριστερα επιλεγουμε απο την Γρηγορη Προσβαση Και παταμε την Καταγραφη της Αιτησης για την εκδοση βεβαιωσης που επιλεξαμε (σε αυτη την περιπτωση επιλεγουμε Βεβαιωση Χρονου Ανεργιας τρεχουσας καταστασης οπως φαινεται παρακατω) Επειτα θα εμφανισει την βεβαιωση οπως θα φαινεται εκτυπωμενη και παταμε κατω δεξια Εκτυπωση της Βεβαιωσης. Αυτοματα θα μας εμφανισει ο chrome το πλαισιο για να επιλεξουμε πως θα κανουμε print. Εαν εξαρχης ειναι επιλεγμενο το Save as PDF τοτε παταμε Save και κατεβαζει το pdf. Εαν δεν ειναι επιλεγμενο το PDF στο Destination τοτε παταμε Change ωστε να μας εμφανισει το παρακατω Απο εκει επιλεγουμε "Save as PDF" και μετα κανονικα το κουμπι Save για να κατεβει το PDF. Βαζεις το USB στο PC και πετας το PDF μεσα. Βγαζεις το USB και πας στο φωτοτυπαδικο. Εnd of story. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις