Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη να δείτε τι γίνεται με τους ανέργους και τα ΜΜΜ. Ούτε κάποια έκπτωση ούτε τπτ απολύτως!!

Κρατικοποιήθηκαν, θα δώσουν αργά ή γρήγορα...

Δημοσ.

1 μηνα εχει για τα μμμ

οταν λεμε ενα μηνα λεμε οτι αν το βγαλεις σημερα ειναι μεχρι τελος αυγουστου οχι 30 μερες γιατι πολλοι το μπερδευουν, επισης θελει να εχεις μαζι και ταυτοτητα και καρτα ανεργιας 

Δημοσ.

οταν λεμε ενα μηνα λεμε οτι αν το βγαλεις σημερα ειναι μεχρι τελος αυγουστου οχι 30 μερες γιατι πολλοι το μπερδευουν, επισης θελει να εχεις μαζι και ταυτοτητα και καρτα ανεργιας 

Απ΄ όσο γνωρίζω η βεβαίωση έχει ισχύ για 30 μέρες από την ημέρα έκδοσης. Δεν έχω ξανακούσει αυτό που λες.

Δημοσ.

Απ΄ όσο γνωρίζω η βεβαίωση έχει ισχύ για 30 μέρες από την ημέρα έκδοσης. Δεν έχω ξανακούσει αυτό που λες.

η βεβαιωση ειναι για 30 μερες αν την βγαλεις 1 του μηνα αν την βγαλεις στις 15 η στις 20 ειναι για οσες μερες εχουν μεινει πριν αλλαξει ο μηνας 

Δημοσ.

η βεβαιωση ειναι για 30 μερες αν την βγαλεις 1 του μηνα αν την βγαλεις στις 15 η στις 20 ειναι για οσες μερες εχουν μεινει πριν αλλαξει ο μηνας 

Έχεις κάποιο λινκ; 

Εδώ λέει ότι έχει ισχύ για 30 μέρες από την ημέρα έκδοσης http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/98959/ola-osa-xreiazontai-gia-tin-dorean-metakinisi-anergon-tou-oaed-me-ta-mmm

Δημοσ.

τσεκαρε το λινκ

Δημοσ.

Έχεις κάποιο λινκ; 

Εδώ λέει ότι έχει ισχύ για 30 μέρες από την ημέρα έκδοσης http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/98959/ola-osa-xreiazontai-gia-tin-dorean-metakinisi-anergon-tou-oaed-me-ta-mmm

τσεκαρε το λινκ

λινκ δεν εχω αλλα ελεγκτης που ρωτησα μου το ειχε πει παλιοτερα 

Δημοσ.

τελικα παιδια μαλλον μου ελεγε μλκς ο ελεγκτης και εγω με ψαξιμο βρηκα οτι ειναι για 30 μερες απο την ημερα που την βγαζεις , καλου κακου αν μπορειτε βγαζετε καθε μηνα να εισθε σιγουρη 

Δημοσ.

Οπως και να εχει και να πιασουν καποιον απο τη στιγμη που ειναι εγγεγραμμενος ανεργος βγαζει την βεβαιωση την

προσκομιζει και διαγραφεται το προστιμο.. Τι ασχολειστε αφου δεν μπαινουν ελεγκτες περα απο το Συνταγμα και λιγο Μοναστηρακι..

Προσωπικη μου εμπειρια..

• Like 1
Δημοσ.

Οπως και να εχει και να πιασουν καποιον απο τη στιγμη που ειναι εγγεγραμμενος ανεργος βγαζει την βεβαιωση την

προσκομιζει και διαγραφεται το προστιμο.. Τι ασχολειστε αφου δεν μπαινουν ελεγκτες περα απο το Συνταγμα και λιγο Μοναστηρακι..

Προσωπικη μου εμπειρια..

σωστος ο παιχτης αν και μια φορα ετυχε να ειναι ελεγκτες στο Μετρο Αμπελοκηπων...λεω ετυχε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...