eidikos33 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 για το αποδεικτικό ανεργίας λες? Γιατί αυτό έχει ισχύ 3 μήνες νομίζω. 1 μηνα εχει για τα μμμ
Postmort3m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 1 μηνα εχει για τα μμμ Που το λέει αυτό? Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή?
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Που το λέει αυτό? Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή? http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/98959/ola-osa-xreiazontai-gia-tin-dorean-metakinisi-anergon-tou-oaed-me-ta-mmm
txcellas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θεσσαλονίκη να δείτε τι γίνεται με τους ανέργους και τα ΜΜΜ. Ούτε κάποια έκπτωση ούτε τπτ απολύτως!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θεσσαλονίκη να δείτε τι γίνεται με τους ανέργους και τα ΜΜΜ. Ούτε κάποια έκπτωση ούτε τπτ απολύτως!! Κρατικοποιήθηκαν, θα δώσουν αργά ή γρήγορα...
Anorymous Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 1 μηνα εχει για τα μμμ οταν λεμε ενα μηνα λεμε οτι αν το βγαλεις σημερα ειναι μεχρι τελος αυγουστου οχι 30 μερες γιατι πολλοι το μπερδευουν, επισης θελει να εχεις μαζι και ταυτοτητα και καρτα ανεργιας
Centurion Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 οταν λεμε ενα μηνα λεμε οτι αν το βγαλεις σημερα ειναι μεχρι τελος αυγουστου οχι 30 μερες γιατι πολλοι το μπερδευουν, επισης θελει να εχεις μαζι και ταυτοτητα και καρτα ανεργιας Απ΄ όσο γνωρίζω η βεβαίωση έχει ισχύ για 30 μέρες από την ημέρα έκδοσης. Δεν έχω ξανακούσει αυτό που λες.
Anorymous Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Απ΄ όσο γνωρίζω η βεβαίωση έχει ισχύ για 30 μέρες από την ημέρα έκδοσης. Δεν έχω ξανακούσει αυτό που λες. η βεβαιωση ειναι για 30 μερες αν την βγαλεις 1 του μηνα αν την βγαλεις στις 15 η στις 20 ειναι για οσες μερες εχουν μεινει πριν αλλαξει ο μηνας
Centurion Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 η βεβαιωση ειναι για 30 μερες αν την βγαλεις 1 του μηνα αν την βγαλεις στις 15 η στις 20 ειναι για οσες μερες εχουν μεινει πριν αλλαξει ο μηνας Έχεις κάποιο λινκ; Εδώ λέει ότι έχει ισχύ για 30 μέρες από την ημέρα έκδοσης http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/98959/ola-osa-xreiazontai-gia-tin-dorean-metakinisi-anergon-tou-oaed-me-ta-mmm
τότε τι κρίμα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 η βεβαιωση ειναι για 30 μερες αν την βγαλεις 1 του μηνα αν την βγαλεις στις 15 η στις 20 ειναι για οσες μερες εχουν μεινει πριν αλλαξει ο μηνας http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/98959/ola-osa-xreiazontai-gia-tin-dorean-metakinisi-anergon-tou-oaed-me-ta-mmm τσεκαρε το λινκ
Anorymous Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Έχεις κάποιο λινκ; Εδώ λέει ότι έχει ισχύ για 30 μέρες από την ημέρα έκδοσης http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/98959/ola-osa-xreiazontai-gia-tin-dorean-metakinisi-anergon-tou-oaed-me-ta-mmm τσεκαρε το λινκ λινκ δεν εχω αλλα ελεγκτης που ρωτησα μου το ειχε πει παλιοτερα
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εγώ ήξερα για 30ήμερο από την ημερομηνία έκδοσης της βεβαίωσης.
Anorymous Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 τελικα παιδια μαλλον μου ελεγε μλκς ο ελεγκτης και εγω με ψαξιμο βρηκα οτι ειναι για 30 μερες απο την ημερα που την βγαζεις , καλου κακου αν μπορειτε βγαζετε καθε μηνα να εισθε σιγουρη
gia_nnis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Οπως και να εχει και να πιασουν καποιον απο τη στιγμη που ειναι εγγεγραμμενος ανεργος βγαζει την βεβαιωση την προσκομιζει και διαγραφεται το προστιμο.. Τι ασχολειστε αφου δεν μπαινουν ελεγκτες περα απο το Συνταγμα και λιγο Μοναστηρακι.. Προσωπικη μου εμπειρια.. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Οπως και να εχει και να πιασουν καποιον απο τη στιγμη που ειναι εγγεγραμμενος ανεργος βγαζει την βεβαιωση την προσκομιζει και διαγραφεται το προστιμο.. Τι ασχολειστε αφου δεν μπαινουν ελεγκτες περα απο το Συνταγμα και λιγο Μοναστηρακι.. Προσωπικη μου εμπειρια.. σωστος ο παιχτης αν και μια φορα ετυχε να ειναι ελεγκτες στο Μετρο Αμπελοκηπων...λεω ετυχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις