OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Κανονικά όχι μόνο οι άνεργοι, αλλά κανένας δε πρέπει να χτυπάει εισητήριο...ευτυχώς τα τελευταία χρόνια οι ελεγκτές είναι σπάνιοι, γιατί πλέον ο κόσμος δε τους παίρνει με καλό μάτι, και καλά κάνει εδώ που τα λέμε....αλλά τέσπα να μην επεκταθώ επί του θέματος πρωί πρωί...
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Κανονικά όχι μόνο οι άνεργοι, αλλά κανένας δε πρέπει να χτυπάει εισητήριο... ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!! 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Λεφτόδεντρο ftw! 1
De@th L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Κανονικά όχι μόνο οι άνεργοι, αλλά κανένας δε πρέπει να χτυπάει εισητήριο...ευτυχώς τα τελευταία χρόνια οι ελεγκτές είναι σπάνιοι, γιατί πλέον ο κόσμος δε τους παίρνει με καλό μάτι, και καλά κάνει εδώ που τα λέμε....αλλά τέσπα να μην επεκταθώ επί του θέματος πρωί πρωί... https://youtu.be/7GWMm5rk5oc Mου φαίνεται Αεκτζής είναι κ ο παπάς...
panosno1com Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/179674/ilektroniko-eisitirio-kai-gia-tous-foitites-i-ekdosi-karton-i-diadikasia
rus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ακομα τα ιδια Eννοεις ότι προς το παρον οι ανεργοι εξακολουθούμε να μετακινουμαστε δωρεαν με την εκτυπωμενη βεβαιωση του οαεδ?
panosno1com Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Eννοεις ότι προς το παρον οι ανεργοι εξακολουθούμε να μετακινουμαστε δωρεαν με την εκτυπωμενη βεβαιωση του οαεδ? καπου διαβασα οτι θα περνανε οι ανεργοι (για τους φοιτητες λενε οτι θα βγαλουν κι αυτοι καρτα τλκ ,αναμενομενο ) απο ειδικό μέρος ,τουλαχιστον στους σταθμους ησαπ και μετρο.. Παντως μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει κατι περι «διακοπης» της δωρεαν μετακινησης. Πρεπει να γινει κατι αναλογο και με τους φανταρους σκεψου, και με τα σωματα ασφαλειας που κυκλοφορουν απο ανεκαθεν τζαμπα..
Ghost_Rider Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 μπαχαλο θα γινει για αλλη μια φορα...τωρα να μου πεις το αυτονοητο λεω.
3DJIN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 αν υπαρχει ειδικο για ανεργους και τετοια που δεν θα εχει μπαρες τοτε ολο το συστημα παει περιπατο,ολοι απο εκει θα μπαινουν. 1
panosno1com Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 κι εγω αυτο σκεφτηκα, σκεψου να εισαι ελεγκτης στην εισοδο αυτης της «θυρας» και να πρεπει να ελενξεις κοσμο ... αντε γεια! οσοι δεν μπουν με ντου, ποσους να προλαβεις να ελενξεις το χαρτι και τη καρτα ανεργιας και τη ταυτοτητα?? Πες οτι τους φανταρους και τα σωματα ασφαλειας σου δειχνουν ταυτοτητα και περνανε τσακ μπαμ. οι ανεργοι ?!?!
theoritikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Για να καθυστερεί η διαδικασία, μάλλον δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ΟΑΕΔ...
panosno1com Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 και με το υπουργειο εσωτερικων ωστε να βγαλουν τα σωματα ασφαλειας και το γεεθα πως λεγεται για τους φανταρους Εχω φιλο ο οποιος φετος περασε φοιτητης Αθηνα και ξεκιναει σιγα σιγα. Δεν ειχε προφανως προηγουμενως καρτα απεριοριστων. Μπορει να βγαλει καρτα κανονικα να φανταστω? Λεει εκει στα δικαιολογητικα οτι θελει τη προηγουμενη χαρτινη καρτα, ε αμα δεν ειχες τι να κανεις ρε φιλε ?
De@th L0rd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 και με το υπουργειο εσωτερικων ωστε να βγαλουν τα σωματα ασφαλειας και το γεεθα πως λεγεται για τους φανταρους Εχω φιλο ο οποιος φετος περασε φοιτητης Αθηνα και ξεκιναει σιγα σιγα. Δεν ειχε προφανως προηγουμενως καρτα απεριοριστων. Μπορει να βγαλει καρτα κανονικα να φανταστω? Λεει εκει στα δικαιολογητικα οτι θελει τη προηγουμενη χαρτινη καρτα, ε αμα δεν ειχες τι να κανεις ρε φιλε ? Xτυπάς κανονικό εισιτήριο λογικά. Τα κλασικά εισιτήρια με το 1.40 τα κατήργησαν;
nvel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 δεν χρειάζεται να έχεις παλιά απεριορίστων ή αν έχεις να την δείξεις για να βγάλεις νέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις