Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xτυπάς κανονικό εισιτήριο λογικά. Τα κλασικά εισιτήρια με το 1.40 τα κατήργησαν;

χτυπουσε των 0.60 χαρτινο ως τωρα , αυτο δεν ηξερα, αν γινεται να βγαλεις athena card χωρις να εχεις απο πριν απεριοριστων χαρτινη :)

Δημοσ.

ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!

Αν κατάλαβα διαφωνείς με το ποστ μου;

Πολλοί χτυπάνε εισιτήριο γιατί φοβούνται τον ελεγκτή. Άμ έλα όμως που οι πιθανότητες να μπει ελεγκτής είναι μια στις 500. Εκτός βέβαια αν πας σε κανένα Χ96 που πιθανόν να μπαίνει ελεγκτής. Στο σταθμό Συντάγματος έχω δει μερικές φορές ελεγκτές να τη στηνουν μόλις πας να βγεις στην σκάλα, αλλά και στον Προαστιακο στο σταθμό Λαρίσης μπροστά στις αποβαθρες πριν μπεις.

Με λίγα λόγια, μαθηματικά να το πάρεις, ακόμα και να σε πιάσει ελεγκτής και σου κόψει πρόστιμο θα έχεις πληρώσει πολύ λιγότερα από αυτά που έχεις πληρώσει για εισιτήρια "μην τυχόν"...

Συνεπώς κατά την γνώμη μου μπαίνετε ελεύθερα ακόμα και αν δεν έχετε κάρτες και τα ρέστα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κατάλαβα διαφωνείς με το ποστ μου;

Πολλοί χτυπάνε εισιτήριο γιατί φοβούνται τον ελεγκτή. Άμ έλα όμως που οι πιθανότητες να μπει ελεγκτής είναι μια στις 500. Εκτός βέβαια αν πας σε κανένα Χ96 που πιθανόν να μπαίνει ελεγκτής. Στο σταθμό Συντάγματος έχω δει μερικές φορές ελεγκτές να τη στηνουν μόλις πας να βγεις στην σκάλα, αλλά και στον Προαστιακο στο σταθμό Λαρίσης μπροστά στις αποβαθρες πριν μπεις.

Με λίγα λόγια, μαθηματικά να το πάρεις, ακόμα και να σε πιάσει ελεγκτής και σου κόψει πρόστιμο θα έχεις πληρώσει πολύ λιγότερα από αυτά που έχεις πληρώσει για εισιτήρια "μην τυχόν"...

Συνεπώς κατά την γνώμη μου μπαίνετε ελεύθερα ακόμα και αν δεν έχετε κάρτες και τα ρέστα.

Κλασσικο παραδειγμα μεσου Ελληνα πολιτη καθως και της συνειδησης του.

Κλεψτε επειδη μπορειτε.

Κι αμα τον ρωτησεις γιατι εχουμε κριση θα σου απαντησει οτι φταινε οι Γερμανοι που μας δανειζουνε.

• Like 3
Δημοσ.

@YTL Λάθος φίλε. Εγώ είμαι απλά εναντίον των ελεγκτων διότι αυτό που κάνουν είναι καθαρό bullying! Όσες φορές τους έχω πετύχει λένε με ένα υφακι: "Τα εισιτήρια σας!" Και αν δεν έχεις σε κάνουν ρόμπα μπροστά στους υπόλοιπους επιβάτες

Και όπως λένε "Οι μετακινήσεις δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη."

Τώρα αν εσύ θες να πληρώνεις για να κάνεις διαδρομή Πειραιάς-Φάληρο μαγκιά σου. Γιατί και για μια στάση ακόμα, "κανονικά" πληρώνεις εισιτήριο. Τώρα που το είδες το "κλεψιμο"...μόνο εσύ ξέρεις.

Δημοσ.

@YTL Λάθος φίλε. Εγώ είμαι απλά εναντίον των ελεγκτων διότι αυτό που κάνουν είναι καθαρό bullying! Όσες φορές τους έχω πετύχει λένε με ένα υφακι: "Τα εισιτήρια σας!" Και αν δεν έχεις σε κάνουν ρόμπα μπροστά στους υπόλοιπους επιβάτες

Τώρα αν εσύ θες να πληρώνεις για να κάνεις διαδρομή Πειραιάς-Φάληρο μαγκιά σου. Γιατί και για μια στάση ακόμα, "κανονικά" πληρώνεις εισιτήριο. Τώρα που το είδες το "κλεψιμο"...μόνο εσύ ξέρεις.

Γιατί δεν πας αυτή τη μία στάση με τα πόδια λοιπόν;

Ή μήπως η "μία στάση" είναι δωρεάν σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή κτλ χώρα και θα έπρεπε να το ακολουθήσουμε κι εμείς; Παρέπεμψε μας σε κάποια αν ναι.

• Like 2
Δημοσ.

Και πολυ καλα κανουν. Παραδειγματισμος λεγεται, απο τις καλυτερες και αποτελεσματικοτερες μεθοδους για να αποκτησει κανεις την παιδεια που δεν του δωσανε αυτοι που επρεπε, οταν επρεπε. Σιγα μη συμπεριφερονται με το σεις και με το σας στους κλεφτες...

Καπου μπερδευεσαι. Αναγκη δε σημαινει τσαμπα. Πολυ περισσοτερο, αναγκη δε σημαινει οτι δικαιοδοτεισαι να παρανομησεις. Και το νερο και το φαι αναγκες ειναι, σημαντικοτερες απο τις μετακινησεις, αλλα αμα δεν τα πληρωσεις στα κοβουν και πεθαινεις απο την πεινα και τη διψα.

Αν δεν πληρωνει το επιβατικο κοινο μας λες που θα βρεθουν τα λεφτα για να συνεχισουν να υπαρχουν τα ΜΜΜ και να εξυπηρετουν την "αναγκη" που προανεφερες;

ΥΓ. Αν δεν ψηνεσαι να πληρωνεις ειναι δικαιωμα σου. Ποδαρακια εχεις αλλωστε. Δικαιωμα σου ωστοσο ΔΕΝ ειναι να μπαινεις στα ΜΜΜ χωρις να πληρωνεις. Και δε θα γινει ποτε, εκτος αν πληρεις τα γνωστα κοινωνικα κριτηρια.

ΥΓ2. Στην αρχη του ποστ σου φταινε οι ελεγκτες, στη συνεχεια του ποστ υποστηριζεις οτι ειναι "αναγκη" και στο τελος του ποστ μας λες οτι η πληρωμη για μια σταση δεν ειναι σωστη. Καταλαβαινει κανεις τον γενικοτερο αχταρμα "επιχειρηματων" απλα για να δικαιολογησεις τα αγνο, παρθενο τσαμπατζιλικι.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί δεν πας αυτή τη μία στάση με τα πόδια λοιπόν;

Ή μήπως η "μία στάση" είναι δωρεάν σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή κτλ χώρα και θα έπρεπε να το ακολουθήσουμε κι εμείς; Παρέπεμψε μας σε κάποια αν ναι.

αν θημαμαι καλα παλια ο ηλεκτρικος ειχε αλλο εισητηριο για ολοκληρη την διαδρομη δηλαδη πειραιας κηφιασια και αλλο για πειραιας ομονοια και αυτο το βλεπω λογικο δεν μπορει ενας που παει με τα μμμ 2 χιλιομετρα να πληρωνει το ιδιο εισητηριο με εναν που κανει 10 μιλαω παντα για το σταθερης τροχιας, και στο τρενο αναλογα που θα κατεβεις εχει αλλη τιμη.

Και μετά σε διαδηλώσεις κατά της ιδιωτικοποίησης...

το θεμα ειναι οτι εχουμε δαιμονοποιησει το δημοσιο τους βριζουμε ολοι μερα και λεμε να κανουμε τα παντα ιδιωτικα αλλα τον οτε και τον οσε δημοσιες επιχειρησεις τους πηραν ο γερμανικος τηλεπικοινωνιακος  φορεας απο την μια και οι ιταλικοι σιδεροδρομοι απο την αλλη μονο εμεις ειμαστε οι κακοι ελληνες που δεν πρεπει να εχουμε δημοσιο.

Δημοσ.

@Alxnks Καλά εγώ πηγαίνω και κέντρο με τα πόδια από τον Πειραιά. Στην περίπτωση που βιάζεσαι όμως; Και αμάν πια με αυτή την μανία να συγκρίνουμε την Ελλάδα με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η κάθε χώρα έχει τη δική της κουλτούρα, δεν είμαστε καρμπον.

@YTL Εσένα σε έχω ικανό να καρφωσεις αυτόν που άφησε εισιτήριο στις κυλιομενες εφ'οσον "απαγορεύεται" και αυτό.

Αν σε παίρνει βέβαια, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι θα πέσει φατουρο από τους υπόλοιπους επιβάτες.

Δημοσ.

@YTL Εσένα σε έχω ικανό να καρφωσεις αυτόν που άφησε εισιτήριο στις κυλιομενες εφ'οσον "απαγορεύεται" και αυτό.

Αν σε παίρνει βέβαια, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι θα πέσει φατουρο από τους υπόλοιπους επιβάτες.

Μπα δεν ασχολουμαι, σας αφηνω στα χαλια σας. Και αν απολαμβανω κατι, ειναι να σας βλεπω να ξεφτυλιζεστε ως πολιτες που απο την μια κλεβετε το κρατος με οτι τροπο μπορειτε κι απο την αλλη κατηγορειτε τους κακους Γερμανους κλπ για την καταντια σας.

Σορρυ αν φαινεται προβοκατορικο αυτο που γραφω, αλλα αυτες οι αποψεις σαν του γιου του ΑΕΚτζη, μονο στην μπανανια των Βαλκανιων ακουγονται ως λογικες και δεν πεφτει το...φατουρο που επικαλεστηκε.

Ειμαι δε, βεβαιος οτι θεωρεις κοροιδο και οποιον πληρωνει κανονικα το εισητηριο του (εκτος απο δυνητικο "ρουφιανο").

• Like 1
Δημοσ.

@OMpampasMouEinaiAEKtzhs

Μπορείς λοιπόν να πηγαίνεις με τα πόδια όπου θες αν δεν βιάζεσαι.

Αν βιάζεσαι, ξεκίνα νωρίτερα το περπάτημα.

Αν βιάζεσαι και δεν μπορείς να ξεκινήσεις το περπάτημα νωρίτερα (αν κρυώνεις, αν βρέχει, κτλ....προσπαθώ να προλάβω άλλα πιθανά σενάρια σου) θα πληρώσεις.

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου.

Κουλτούρα τζαμπατζη εννοείς ότι έχεις;

• Like 2
Δημοσ.

Όχι. Αν ήταν έτσι θα έμπαινα στο σούπερ μάρκετ, θα έπερνα ότι ήθελα και θα έφευγα.

Αλλά σε μερικά πράγματα, όπως στα ΜΜΜ αλλά και στις συναυλίες (να πληρώσεις 30-40 € για να φας όλο το στριμωξίδι και αντί να βλέπεις τη μπάντα να βλέπεις κεφάλια), θεωρώ ότι δε πρέπει να πληρώνεις και να είναι δωρεάν.

Και για να μην κλειδωθεί το θέμα του τύπου, ας τελειώσουμε εδώ. Στο κάτω-κάτω άμα θέλετε να πληρώνετε εισιτήριο, μαγκιά σας.Άμα μια μέρα δεν έχετε να φάτε, θα ξέρετε που πήγαν τα λεφτά τουλάχιστον.

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε ότι με τα νέα μέτρα είτε θα μπαίνουν μόνο όσοι πληρώνουν, είτε θα πληρώνουν όλοι και θα αυξηθούν τα οχήματα. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως θα σταματήσει το στριμωξίδι που ενοχλεί κάποιους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...