rus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Yπαρχουν νεα για τους ανεργους? ή εξακολουθουν να κινουνται με την μηνιαια εκτυπωμενη κατασταση του οαεδ?
Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, rus είπε Yπαρχουν νεα για τους ανεργους? ή εξακολουθουν να κινουνται με την μηνιαια εκτυπωμενη κατασταση του οαεδ? εχει ξεκινησει η εκδοση της ατενα για ανεργους λογικα μεχρι τον αλλο μηνα θα ειναι ενεργη, προς το παρον ακομα ειναι με τις βεβαιωσεις 1 2
panosno1com Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, rus είπε Yπαρχουν νεα για τους ανεργους? ή εξακολουθουν να κινουνται με την μηνιαια εκτυπωμενη κατασταση του οαεδ? στο εκδοτηριο του ησαπ Πειραια μου ειπαν οτι δν εχουν ακομα επισημη ενημερωση , ομως απ το athenacard μπορεις να βαλεις τα στοιχεια και να ερθει σπιτι ! Το θεμα ειναι για ατομα οπως εγω που ειχα βγαλει φοιτητικη και πλεον δεν ειμαι αφου ορκιστηκα, δεν μπορουν να μου την κανουν ανεργου ! (δεν περιμενα οτι θα ορκιστω τοσο γρηγορα και λεω ε βγαλτη μωρε να υπαρχει μεχρι να περασει η ημερομηνια που λεει το πασο επανω)
Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, panosno1com είπε στο εκδοτηριο του ησαπ Πειραια μου ειπαν οτι δν εχουν ακομα επισημη ενημερωση , ομως απ το athenacard μπορεις να βαλεις τα στοιχεια και να ερθει σπιτι ! Το θεμα ειναι για ατομα οπως εγω που ειχα βγαλει φοιτητικη και πλεον δεν ειμαι αφου ορκιστηκα, δεν μπορουν να μου την κανουν ανεργου ! (δεν περιμενα οτι θα ορκιστω τοσο γρηγορα και λεω ε βγαλτη μωρε να υπαρχει μεχρι να περασει η ημερομηνια που λεει το πασο επανω) αθηνα στην μετσοβου γνωστο μου ειπε οτι του εβγαλαν καρτα αμεα και οτι θα την ενεργοποιησουν σε ενα μηνα. πανε και εσυ εκει και ρωτα ειναι τα κεντρικα
panosno1com Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Anorymous είπε αθηνα στην μετσοβου γνωστο μου ειπε οτι του εβγαλαν καρτα αμεα και οτι θα την ενεργοποιησουν σε ενα μηνα. πανε και εσυ εκει και ρωτα ειναι τα κεντρικα Μετσόβου 15 εννοείς (for the record , αν το αναζητησει κανεις) . Κομπλε θα παω εκει και θα ενημερωσω ! Μου το ειπε κ ενα μελος στο leoforeia.gr Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από panosno1com 1
Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, panosno1com είπε Μετσόβου 15 εννοείς (for the record , αν το αναζητησει κανεις) . Κομπλε θα παω εκει και θα ενημερωσω ! Μου το ειπε κ ενα μελος στο leoforeia.gr Ναι εκεί λέω μπορείς να πας εκεί να βγάλεις κάρτα μετά απλά θα περιμένει πότε θα ενεργοποιηθεί
rus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Μετσόβου 15 εννοείς (for the record , αν το αναζητησει κανεις) . Κομπλε θα παω εκει και θα ενημερωσω ! Aναμενουμε την ενημερωση
panosno1com Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Anorymous είπε Ναι εκεί λέω μπορείς να πας εκεί να βγάλεις κάρτα μετά απλά θα περιμένει πότε θα ενεργοποιηθεί To θέμα είναι οτι έχω ήδη κάρτα απλά θελω απο φοιτητική να γίνει ανέργου 7 λεπτά πριν, rus είπε Aναμενουμε την ενημερωση Εννοείται μόλις γυρίσω θα ενημερώσω !
Anorymous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, panosno1com είπε To θέμα είναι οτι έχω ήδη κάρτα απλά θελω απο φοιτητική να γίνει ανέργου Εννοείται μόλις γυρίσω θα ενημερώσω ! Εκεί ρωτά να σού πουν τι θα κάνεις λογικά θα μπορείς να ακυρώσεις την παλιά. 1
Stefanos83b Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Όποιος άνεργος έκανε αίτηση για athenacard ηλεκτρονικά, του ήρθε στο email επιβεβαίωση?
Anorymous Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, Stefanos83b είπε Όποιος άνεργος έκανε αίτηση για athenacard ηλεκτρονικά, του ήρθε στο email επιβεβαίωση? Όχι δεν είναι ακόμα έτοιμη η εφαρμογή όταν θα είναι θα έρθει μήνυμα 1
Dreamcatcher Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, Stefanos83b είπε Όποιος άνεργος έκανε αίτηση για athenacard ηλεκτρονικά, του ήρθε στο email επιβεβαίωση? Οχι και ακόμα δεν έχουν ενεργοποιήσει την λειτουργία παρακολούθησης της αίτησης. 1
panosno1com Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2018 στις 11:47 ΜΜ, rus είπε Aναμενουμε την ενημερωση Δεν πρόλαβα να παω σημερα , και μαλλον ουτε τις επομενες μερες ως την Πεμπτη (δεν νομιζω εξαλλου να ειναι μετα τις 14.00 ανοιχτοι αυτοι) αλλα μπηκα για πλακα να κανω αιτηση στο site εβαλα στοιχεια αμκα ανεργος κτλ αλλα αυτή τη φορά διαφορετικο κωδικο επανακτησης και πηρε κανονικα την αιτηση... Τωρα τι να πω , ειναι bug ? θα με παρουν να μου πουν τιποτα? Ειδωμεν Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από panosno1com
Anorymous Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 σε κανα μηνα θα ειναι ετοιμη η εφαρμογη ενεργοποιησεις στο ηδικα
panosno1com Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Anorymous είπε σε κανα μηνα θα ειναι ετοιμη η εφαρμογη ενεργοποιησεις στο ηδικα τι εννοεις εφαρμογη ? Οτι σε ενα μηνα το ηδικα θα μπορεσει να απαντησει στον οασα τι παιζει με το καθε αμκα φτιαχνοντας εφαρμογή ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις