Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panosno1com είπε

τι εννοεις εφαρμογη ? Οτι σε ενα μηνα το ηδικα θα μπορεσει να απαντησει στον οασα τι παιζει με το καθε αμκα φτιαχνοντας εφαρμογή ? :unsure:

Θα μπαίνεις στο ΗΔΙΚΑ με το αφμ και τους κωδικούς του taxis για να ενεργοποιηθεί η κάρτα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mynam3 είπε

Ποια ειναι η διαδικασια για εκδοση τετοιας καρτας απο ανεργο?

μπες στο athenacard.gr και πατα πανω δεξια στο μωβ και μετα τη δευτερη επιλογη. βαλε τα στοιχεια και μια φωτο περιπου 100 κβ και περιμενεις να στη στειλουν :P

Δημοσ.
Στις ‎23‎/‎1‎/‎2018 στις 2:25 ΜΜ, panosno1com είπε

μπες στο athenacard.gr και πατα πανω δεξια στο μωβ και μετα τη δευτερη επιλογη. βαλε τα στοιχεια και μια φωτο περιπου 100 κβ και περιμενεις να στη στειλουν :P

Αυτό είναι για ανεργους μόνο ή για ολους?

Στο "pin" τι βαζουμε?

Δημοσ.

Αν πάω σε κάποια στάση μετρό για να μου φτιάξουν την κάρτα, παρόλο που έκανα την αίτηση online, θα την πάρω γρηγορότερα?

Είμαι εκτός Αθηνών, αλλιώς θα πήγαινα να ρωτήσω

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Αν πάω σε κάποια στάση μετρό για να μου φτιάξουν την κάρτα, παρόλο που έκανα την αίτηση online, θα την πάρω γρηγορότερα?

Είμαι εκτός Αθηνών, αλλιώς θα πήγαινα να ρωτήσω

Εχω την εντυπωση πως αν εχεις κανει αιτηση online δεν μπορείς να την παρεις απο τα εκδοτήρια. Αν ΔΕΝ έχεις κάνει αιτηση online στην δίνουν την ίδια στιγμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

*Ενημερωτικά: Eβγαλα την καρτα μεσα σε 5' απο σταθμο του μετρο. Με το αποδεικτικό ανανεωσης ανεργιας(οπου αναγραφεται το αμκα), ταυτοτητα και εβγαλαν μια φωτογραφια μου με καμερα(απο κεινες τις logitech που εχεις για το skype). Οποτε ουτε ηλεκτρονικα, ουτε τιποτα(πηγα σε φαση που δεν ειχε κοσμο στην ουρα)

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Eβγαλα την καρτα μεσα σε 5' απο σταθμο του μετρο. Με το αποδεικτικό ανανεωσης ανεργιας(οπου αναγραφεται το αμκα), ταυτοτητα και εβγαλαν μια φωτογραφια μου με καμερα(απο κεινες τις logitech που εχεις για το skype). Οποτε ουτε ηλεκτρονικα, ουτε τιποτα(πηγα σε φαση που δεν ειχε κοσμο στην ουρα)

Ποιο αποδεικτικο ανανεωσης ανεργιας ρε φιλε? υπαρχει τετοιο πραγμα? Επισης για ποσο καιρο ισχυει? Για παντα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

Ποιο αποδεικτικο ανανεωσης ανεργιας ρε φιλε? υπαρχει τετοιο πραγμα? Επισης για ποσο καιρο ισχυει? Για παντα?

Ναι, καθε 3 μηνες που ανανεωνεις την "καρτα" ανεργιας, υποτιθεται οτι εκτυπωνεις και ενα αποδεικτικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Νομιζω για ενα μηνα. Μετα βγαζεις βεβαιωση ανεργιας.

Και εγω μαλλον σε σταθμο θα παω. Δεν ρισκαρω να μου τη στειλουν στην πολυκατοικια. Πεφτει πολυ κλεψιμο.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...