Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο (2) μήνες μετά (έκανα αίτηση το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη), μου ήρθε ειδοποίηση απ' τα ΕΛΤΑ για παραλαβή συστημένου. Δεν περιμένω κάτι άλλο οπότε μάλλον η δευτέρα παρουσία ήρθε... :rolleyes:

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σημερα πετυχα ελεχτη στο 608  με  μηχανημα για να διαβαζει της καρτες  , δεν ειχα την καρτα πανω μου  ειχα το δελτιο ανεργιας . μου ειπε οτι δεν κανει αυτο πρεπει να παω στο κεπ να βγαλω βεβαιωση ανεργιας ,  τι ειναι αυτο τωρα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βεβαιωση που λεει οτι ησουν ανεργος απο [ημερομηνια εγγραφης] εως [σημερα] και ισχυει για ενα μηνα απο [σημερα].

Την βγαζεις και απο το σαιτ του ΟΑΕΔ. Στα ΚΕΠ μπορει να στην πουνε.

Δελτιο εννοεις το χαρτι της εγγραφης; Ηταν πανω απο μηνα; Σε εγραψε;

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Μια βεβαιωση που λεει οτι ησουν ανεργος απο [ημερομηνια εγγραφης] εως [σημερα] και ισχυει για ενα μηνα απο [σημερα].

Την βγαζεις και απο το σαιτ του ΟΑΕΔ. Στα ΚΕΠ μπορει να στην πουνε.

Δελτιο εννοεις το χαρτι της εγγραφης; Ηταν πανω απο μηνα; Σε εγραψε;

δελτιο ανεργιας  , επειδη δεν ειχανε καρτες οταν πηγα να γραφτω  μου εδωσαν ενα χαρτι   που ισχυει εως 16/4/18  . αυτο γιατι δεν ισχυει  και για τα ΜΜΜ??

οχι δεν με εγραψε απλα μου ειπε να βγαλω  αυτη την βεβαιωση

εντωμεταξυ  παρελαβα  και την καρτα προχθες   πηγα να την περασω στο μηχανημα του λεωφ  και μου λεει οτι δεν εχω υπολοιπο..

λογικα πρεπει καπως να την  ενεργοποιησω  σαν ανεργος

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

δελτιο ανεργιας  , επειδη δεν ειχανε καρτες οταν πηγα να γραφτω  μου εδωσαν ενα χαρτι   που ισχυει εως 16/4/18  . αυτο γιατι δεν ισχυει  και για τα ΜΜΜ??

εντωμεταξυ  παρελαβα  και την καρτα προχθες   πηγα να την περασω στο μηχανημα του λεωφ  και μου λεει οτι δεν εχω υπολοιπο..

Ναι, πρεπει να την φορτισεις για 1 μηνα, μεσω ΗΔΙΚΑ, αλλα οπως γραφουν εδω δεν εχει ανοιξει ακομα η πλατφορμα.

Και εμενα χαρτι μου δωσανε. Αυτο δεν ισχυει γιατι στην ουσια πρεπει να αποδειξεις οτι ησουν ανεργος τουλαχιστον εντος 1 μηνα. Οποτε, αν εσυ το πηρες 16/1/18, σημερα εχει περασει 1 μηνας και 20 μερες, οποτε θεωρητικα εσυ μπορει να εχεις βρει δουλεια αυτες τις εξτρα 20 μερες. Στην ουσια, επειδη δε μπορουν να ελεγξουν αν εισαι ανεργος σημερα, σου λενε δωσε ενα χαρτι εντος μηνος που λεει οτι ησουν.

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Το χαρτι αυτο που σου δωσανε ειναι το δελτιο ανεργιας(καθε τρεις μηνες πρεπει να το βγαζεις εκτος αν εχεις πισι να μπαινεις να ανανεωνεις οτι εισαι ανεργος).

Για τα ΜΜΜ πρεπει να ζητας απο τα ΚΕΠ χαρτι για τα ΜΜΜ και ισχυει μονο για ΕΝΑ μηνα(καθε μηνα πρεπει να το ανανεωνεις).

Παιδια μεσα στο σαιτ οταν μπαινω στα στοιχεια μου γραφει και ΑΥΤΟ....

Α11111....11111.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Στην ουσία αυτό είναι ένα Ατομικό Σχέδιο Δράσης που υποτίθεται πρέπει να κάνεις με έναν εργασιακό σύμβουλο του ΟΑΕΔ, ώστε να σε βρίσκουν οι επιχειρήσεις στο database του ΟΑΕΔ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια ουσιαστική επίπτωση. Εγώ είχα πάει στον ΟΑΕΔ και απλά έκανε κάτι δυο δευτερόλεπτα στον υπολογιστή και μου λέει εντάξει.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Στην ουσία αυτό είναι ένα Ατομικό Σχέδιο Δράσης που υποτίθεται πρέπει να κάνεις με έναν εργασιακό σύμβουλο του ΟΑΕΔ, ώστε να σε βρίσκουν οι επιχειρήσεις στο database του ΟΑΕΔ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια ουσιαστική επίπτωση. Εγώ είχα πάει στον ΟΑΕΔ και απλά έκανε κάτι δυο δευτερόλεπτα στον υπολογιστή και μου λέει εντάξει.

Δηλαδη να παω στον ΟΑΕΔ που ανηκω και να ρωτησω(η ταχα μου να πω οτι ψαχνω δουλεια)?Αυτο πρεπει να εγινε γιατι της ειχα πει οτι δεν ψαχνω για δουλεια απλα θελω την βεβαιωση...!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, christopher0016 είπε

σημερα πετυχα ελεχτη στο 608  με  μηχανημα για να διαβαζει της καρτες  , δεν ειχα την καρτα πανω μου  ειχα το δελτιο ανεργιας . μου ειπε οτι δεν κανει αυτο πρεπει να παω στο κεπ να βγαλω βεβαιωση ανεργιας ,  τι ειναι αυτο τωρα? 

Αν έχεις λογαριασμό στο διαδικτυακό ΟΑΕΔ κάνεις ανανέωση ανεργίας κάθε τρίμηνο από εκεί με ένα κλίκ και βγάζεις και βεβαίωση του μήνα για τα μέσα και κάθε νόμιμη χρήση με άλλο ένα κλίκ ή από ΚΕΠ. Το δεύτερο χαρτί σου ζητούσαν μέχρι τώρα οι ελεγκτές και αυτό αρκεί. Βλέπουν την ημερομηνία έκδοσης και αν είσαι εντός του μήνα, είσαι κομπλέ.

1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε

Στα ΚΕΠ μπορει να στην πουνε.

Γιατί να του την πούνε; Σε όποια ΚΕΠ κι αν πάω μου βγάλανε χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Αρκεί να έχεις μαζί την παλιά σου βεβαίωση ή ΑΜΚΑ. Τώρα αν πέσεις σε γκρινιάρη, συμβαίνουν κι αυτά.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dannie είπε

Δηλαδη να παω στον ΟΑΕΔ που ανηκω και να ρωτησω(η ταχα μου να πω οτι ψαχνω δουλεια)?Αυτο πρεπει να εγινε γιατι της ειχα πει οτι δεν ψαχνω για δουλεια απλα θελω την βεβαιωση...!

Εγώ πήγα σε έναν σύμβουλο, όχι στα γκισέ και είπα ότι μου βγάζει αυτό το μήνυμα και το έφτιαξε. Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό, και εμένα το ίδιο μήνυμα μου έβγαζε χωρίς να γίνει κάτι. Αν ήταν θα σε είχαν διαγράψει, αλλά για καλό μας είναι απίθανο ΔΥ να προβεί σε τέτοια κίνηση.:)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Εγώ πήγα σε έναν σύμβουλο, όχι στα γκισέ και είπα ότι μου βγάζει αυτό το μήνυμα και το έφτιαξε. Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό, και εμένα το ίδιο μήνυμα μου έβγαζε χωρίς να γίνει κάτι. Αν ήταν θα σε είχαν διαγράψει, αλλά για καλό μας είναι απίθανο ΔΥ να προβεί σε τέτοια κίνηση.:)

Οι συμβουλοι σε ποια γραφεια ειναι?Σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Dannie είπε

Οι συμβουλοι σε ποια γραφεια ειναι?Σε ευχαριστω πολυ!

Αναλόγως. Στην Καισαριανή είναι στον πρώτο όροφο, στην Κέρκυρα είναι όπως μπαίνεις αριστερά.:P 

• Thanks 1
Δημοσ.

ουτε σημερα ηρθε η καρτα μου η θα πρεπει να ξανακανω την αιτηση online η

να παω στα ελτα ή στη μετσοβου να αρχισω τα γ@μωσταυριδια

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

εφτιαξα λογαριασμο στον ΟΑΕΔ     για την βεβαιωση  για τα ΜΜΜ  να επιλεξω το    ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? 

για την ανανεωση δελτιου ανεργιας    μεσα στο site του ΟΑΕΔ στις λειτουργιες εχει την επιλογη δελτια ανεργιας   και μου βγαζει     

(ΕΝΕΡΓΟ ΔΕΛΤΙΟ) 17/01/2018     16/10/2018     , ενω το δελτιο  ανεργιας που μου εδωσαν στον οαεδ  λεει οτι εχει ισχύ  εως  16/4/18

Δηλαδη σου λενε ισχυ  9 μηνες αντι  3? :blink:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...