geioannou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, jakegate7 είπε βγαίνει επιτόπου. οχι ρε γμτ !!!! και εκανα ηλεκτρονικη αιτηση τωρα !!!
jakegate7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 αν δεν έχει εκτυπωθεί, προλαβαίνεις να πας σε εκδοτήριο να σου βγάλουν εκεί αν για καποιο λόγο σου αρνηθούν δοκίμασε σε κάποιο πιο κεντρικό πχ Συντάγματος.
geioannou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, jakegate7 είπε αν δεν έχει εκτυπωθεί, προλαβαίνεις να πας σε εκδοτήριο να σου βγάλουν εκεί αν για καποιο λόγο σου αρνηθούν δοκίμασε σε κάποιο πιο κεντρικό πχ Συντάγματος. τι εννοεις αν δεν εχει εκτυπωθει !! πριν απο 30 λεπτα εκανα την ηλεκτρονικη αιτηση !!!
spyros007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Ρε παιδια η γυναικα ειναι ανεργη και εβγαλε καρτα .Κωδικουσ στο ταχισ νετ όμως εχω μονο εγω αφου εγω κανω την δηλωση με ποιους κωδικούς θα μπει στην ΗΔΙΚΑ.Αν μπει με τούς δικούς μου θα φαίνεται ανεργη ?
dhmak Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλύτερα να πάει η γυναίκα σου, με την ταυτότητα της, στο τμήμα μητρώου της τοπικής εφορίας, να ζητήσει κωδικούς για το taxis, δυο λεπτών δουλειά είναι. Δεν έχει κάποια επίπτωση στην κοινή φορολογική δήλωση που κάνεται. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από dhmak
spyros007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Οκ αυτη ειναι μια πιθανη λυση και πιο σιγουρη...
jakegate7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 38 minutes ago, geioannou said: τι εννοεις αν δεν εχει εκτυπωθει !! πριν απο 30 λεπτα εκανα την ηλεκτρονικη αιτηση !!! ναι προφανώς δεν έχει εκτυπωθεί :), απλά το έγραψα για να πας σχετικά άμεσα 35 minutes ago, spyros007 said: Ρε παιδια η γυναικα ειναι ανεργη και εβγαλε καρτα .Κωδικουσ στο ταχισ νετ όμως εχω μονο εγω αφου εγω κανω την δηλωση με ποιους κωδικούς θα μπει στην ΗΔΙΚΑ.Αν μπει με τούς δικούς μου θα φαίνεται ανεργη ? θα πρέπει να βγάλει δικούς της κωδικούς taxis, ανεξάρτητα αν κάνετε κοινή δήλωση. Καλό ειναι να τους έχει γιατί χρειάζονται σε διαφορες ηλ. υπηρεσίες. Κάνει πρώτα μια εγγραφή νέου χρήστη http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/index.html Και μετά παει στην εφορία να πάρει τον κλειδάριθμο της.
rus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, jakegate7 είπε η έκδοση της κάρτας ειναι δωρεάν. Πρεπει να είμαι ο ιδιος ή μπορω να στειλω καποιον άλλο να μου τη φερει? Η καρτα αυτή πως χρησιμοποιειται στα λεωφορεια? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από rus
Anorymous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, rus είπε Πρεπει να είμαι ο ιδιος ή μπορω να στειλω καποιον άλλο να μου τη φερει? Η καρτα αυτή πως χρησιμοποιειται στα λεωφορεια? Εσύ πρέπει είναι για όλα τα ΜΜΜ 3 ώρες πριν, soiramk είπε Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση... Καλό Πάσχα
rus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Anorymous είπε Εσύ πρέπει είναι για όλα τα ΜΜΜ Καλό Πάσχα Φευγεις για τις πασχαλινες διακοπες σου? Για το μετρο απ οτι ειδα τη βαζεις στη θεση και ανοιγουν οι μπαρες. Για τα λεωφορεια πως θα χρησιμοποιειται?
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, rus είπε Φευγεις για τις πασχαλινες διακοπες σου? Για το μετρο απ οτι ειδα τη βαζεις στη θεση και ανοιγουν οι μπαρες. Για τα λεωφορεια πως θα χρησιμοποιειται? το καλο πασχα πηγαινε για το ποτε θα ενεργοποιηθουν τελικα οι καρτες εχει μηχανημα μεσα στα τρολει και τα λεωφορεια που την περνας 1
rus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Anorymous είπε εχει μηχανημα μεσα στα τρολει και τα λεωφορεια που την περνας Nα σε ρωτησω κατι, και πως θα ξερει ο ελεγκτης οτι τη περασες? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από rus
iNorganic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Καλημέρα σήμερα ενεργοποίησα την κάρτα μου μέσω https://www.idika.gr/athenacard/
Adanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, rus είπε Nα σε ρωτησω κατι, και πως θα ξερει ο ελεγκτης οτι τη περασες? Με μηχάνημα σαν POS. Το σκανάρει και δείχνει αν έχεις υπόλοιπο χρόνο ή αν έχεις μηνιαία κλπ. Όπως δουλεύει και στις πύλες. Το περνάς και σου λέει π.χ. 65 λεπτά υπόλοιπο. 11 ώρες πριν, geioannou είπε παιδια σημερα εκανα εκανα αιτηση ηλεκτρονικα και οπως εχω διαβασει προηγουμενος θα περιμενω αρκετα πριν την παραλαβω. απο εναν γκισε η καρτα βγαινει επι τοπου η και εκει καταθετης τα χαρτια σου και στην στελνουν ?? Βγαίνει επιτόπου αλλά τώρα που έκανες αίτηση ηλεκτρονικά ίσως να μην μπορέσεις να την βγάλεις από γκισέ. Εγώ πάντως που πήγα σε γκισε κάνα μήνα αφού έκανα ηλ. αίτηση μου είπε η υπάλληλος ότι δεν μπορεί να προχωρήσει καθώς έχω κάνει ηλ. αίτηση. Ψάξτο όμως. Ποτέ δεν ξέρεις.
Eliaskat Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Παιδες ηρθε η καρτα μου , πρεπει να κανω κατι ή ειναι ετοιμη προς χρηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις