Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει διαφορά η κάρτα για ανέργους από την κανονική; Δηλαδή, στο γκισέ πρέπει να ζητήσω έκδοση κάρτας για ανέργους ή μπορώ να βγάλω μια κανονική και να τη φορτίσω μετά δωρεάν μέσω ΗΔΙΚΑ;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Πριν λιγο περασα απο Συνταγμα και ολες οι πορτες ηταν κλειστες,οτι να ναι πραγματικα.

Είναι δυο πύλες ανοιχτές με ελεγκτές για να ελέγξουν αν έχεις τα απαραίτητα χαρτιά σου. Οι υπόλοιπες είναι κανονικά κλειστές. Έτσι είναι και στο Αιγάλεω, Ελαιώνα, Ελληνικό κλπ

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Adanos είπε

Είναι δυο πύλες ανοιχτές με ελεγκτές για να ελέγξουν αν έχεις τα απαραίτητα χαρτιά σου. Οι υπόλοιπες είναι κανονικά κλειστές. Έτσι είναι και στο Αιγάλεω, Ελαιώνα, Ελληνικό κλπ

Οταν πηγα εγω εχτες δεν υπηρχαν ουτε πυλες ανοιχτες αλλα ουτε οι εν λογω κυριοι.Μετα απο κανενα μισαωρο εσκασαν.

Και οπως καταλαβαινεις η κατασταση ηταν να χτυπαει ο ενας να ανοιξει η πυλη και να περνανε 4 4 καθε φορα.

Δημοσ.
36 minutes ago, eidikos33 said:

εγω παντου ανοικτες τις βλεπω ρε παιδες...απορω με τις κουταμαρες που γραφετε μερικοι 

Σαββατο που πηγε φιλος Συνταγμα ηταν ολες κλειστες. Ποτε τις ειδες εκει τελευταια φορα ανοικτες;

Δημοσ.
3 minutes ago, 3DJIN said:

δεν ειναι κλειστες τις ωρες αιχμης μετα κλεινουν

Τι ωρα βρηκες ανοικτη πυλη στο Συνταγμα για ανεργους;

Δημοσ.

δεν εχω κατεβει συνταγμα καμια βδομαδα,ειδηση που πηρε το ματι μου απο site ειναι,αλλωστε του συνταγματος εκλεινε κυριακη 4/3 αρα σαββατο θα ηταν σιγουρα ανοιχτη (αυτο επισημο)

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Σαββατο που πηγε φιλος Συνταγμα ηταν ολες κλειστες. Ποτε τις ειδες εκει τελευταια φορα ανοικτες;

Όλες; Γιατί με τέτοιο συνωστισμό δύσκολο να δεις. Παρόλα αυτά, όσες φορές πήγα σύνταγμα, οι πύλες ήταν όλες κλειστές ΠΛΗΝ 2 στο κέντρο που ήταν για ΑΜΕΑ και ανέργους που είχε ελεγκτές.

Τώρα αν έγινε όντως σκηνικό να είναι όλες κλειστές, πάω πάσο.

Δημοσ.
1 minute ago, Adanos said:

Τώρα αν έγινε όντως σκηνικό να είναι όλες κλειστές, πάω πάσο.

Εγω μιλησα για το Σαββατο και ο Fulgore για χθες. Δεν ξερω τι ωρα πηγε αυτος, Σαββατο πρωι παντως δεν υπηρχε καμια πυλη ανοιχτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι ακομα συνεχεια κλειστες ,και σημερα περασα συνταγμα .Σε πολυ κοσμο δεν ελεγχουν ανεργους κλπ εκει που ειναι ανοικτες.Απλα με τον πολυ κοσμο που υπαρχει νομιζεις καθυστερουν ολοι .Αυτο γινεται γιατι κτυπουν τις καρτες,και σε πολλους δεν τις δεχεται καν ,βγαζει λαθος κλπ γινεται λιγο μπαχαλο

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
Στις ‎11‎/‎3‎/‎2018 στις 3:03 ΜΜ, Anorymous είπε

πανε σε ενα εκδοτηριο να βγαλεις

τι δικαιολογητικα χρειαζονται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...