jakegate7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μάλλον εννοεί οτι δεν μπορείς να περάσεις την δωρεάν μετακίνηση στην κάρτα (ανέργων, αμέα) αλλά μπορείς να περάσεις κανονικά εισιτήρια στην κάρτα. Δεν είμαι Αθήνα, και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την δικιά μου κάρτα.
lek88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, soiramk είπε Εγώ πάλι το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω το μήνυμα του/της @lek88 και δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Αυτό που λέει έρχεται σε αντίθεση με όσα αναφέρουν οι υπόλοιποι. Εκτός αν χάνω κάτι εγώ... Οταν έρθει η δικιά μου θα σας ενημερώσω για σίγουρα 1 ώρα πριν, Dreamcatcher είπε Απλα εχει κανει λαθος. Οι καρτες χωρις φορτιση δεν λειτουργουν. Και θέλει δηλαδή να της βάλεις λεφτά;; για ανέργους μιλάμε.
alan2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, lek88 είπε Οταν έρθει η δικιά μου θα σας ενημερώσω για σίγουρα Και θέλει δηλαδή να της βάλεις λεφτά;; για ανέργους μιλάμε. Δωρεαν εισιτηριο θα επρεπε να μπορουμε να βαλουμε στη καρτα ως ανεργοι.
Fir3fly Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δεν βαζεις λεφτα, πατας "Επiδοτηση" στο αυτοματο μηχανημα. Αλλα μεχρι τωρα δεν λειτοργει. 1
Anorymous Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Racerr είπε Εγώ μάλλον θα πάω στον οασα να ρωτήσω πάρα στα ΕΛΤΑ Παρε πρωτα τα ελτα να σου που αν η καρτα εχει φυγει η ειναι να σου ερθει, αν τελικα ηρθαν και δεν σε βρηκαν και πηγε πισω στον ΟΑΣΑ τοτε πας
lek88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, alan2 είπε Δωρεαν εισιτηριο θα επρεπε να μπορουμε να βαλουμε στη καρτα ως ανεργοι. Θα δω παιδιά και θα σας πω για σίγουρα όταν αξιωθεί να μου έρθει η κάρτα
christopher0016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lek88 είπε Θα δω παιδιά και θα σας πω για σίγουρα όταν αξιωθεί να μου έρθει η κάρτα οταν σου ερθει η καρτα θα την ενεργοποιησεις στο ΗΔΙΚΑ , και μετα πρεπει να φορτισεις απο μηχανημα το δωρεαν κομιστρο .απλα οπως λενε και τα παιδια η δυνατοτητα φορτισης δωρεαν κομιστου ειναι απενεργοποιημενη. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από christopher0016
Fotia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Εχουν γραπτές ανακοινώσεις στους σταθμούς του μετρό τι ισχύει ως τώρα.
Adanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Παρασκευή βράδυ σε τερματικό σταθμό, οι πύλες κλειστές πλην δυο για ΑΜΕΑ και Ανέργους. Πάω υπομονετικά πίσω απ' την ουρά της πύλης για να περάσω. Δυο άτομα μπροστά μου. Χτυπάει ο πρώτος περνάει, χτυπάει η κοπέλα μπροστά μου ΠΡΙΝ κλείσει η πύλη του προηγούμενου, ανοίγουν οι πύλες πάλι και περνάει. Πάω να χτυπήσω εγώ, τίποτα. Σφάλμα. Πάω στην δίπλα. Σφάλμα. Από πίσω ο όχλος ήδη βρίζει (όχι εμένα). Πάω στην δίπλα, είχε πάλι δυο άτομα. Περνάει ο πρώτος με κάρτα, χώνεται και ο άλλος κολλητά πίσω τους (τσαμπατζής). Πάω να χτυπήσω κάρτα. Σφάλμα. Ξαναπερνάω κάρτα, σφάλμα. Ξαναπερνάω. Σφάλμα αλλά ανοίγει η πόρτα. Περνάω. Έκανα 2 λεπτά να περάσω δοκιμάζοντας 3 πύλες και πέρασα καταλάθος. Την επόμενη φορά θα περάσω απ' την πύλη ΑΜΕΑ/Ανέργων και αν θέλουν ας μου πουν τίποτα. Ξαναλέω: ΈΝΑ πράγμα να φτιάχνανε σωστό.
Alxnks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Ήρθε η κάρτα σε συγγενή σήμερα. Μπήκα ΗΔΙΚΑ, του την πέρασα με αριθμό κάρτας και pin, μετά έκανα το αίτημα για δωρεάν λόγω ανεργίας, εγκρίθηκε άμεσα και τώρα δείχνει την κάρτα με τον αριθμό της και λέει "Ενεργή" και επίσης λέει "Τύπος: Ανεργίας (Ενεργή)" Λέτε να δουλεύει πια και να μπορεί να την φορτίσει δωρεάν από μηχάνημα ήδη;
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, Alxnks είπε Ήρθε η κάρτα σε συγγενή σήμερα. Μπήκα ΗΔΙΚΑ, του την πέρασα με αριθμό κάρτας και pin, μετά έκανα το αίτημα για δωρεάν λόγω ανεργίας, εγκρίθηκε άμεσα και τώρα δείχνει την κάρτα με τον αριθμό της και λέει "Ενεργή" και επίσης λέει "Τύπος: Ανεργίας (Ενεργή)" Λέτε να δουλεύει πια και να μπορεί να την φορτίσει δωρεάν από μηχάνημα ήδη; Διαβασε λιγο ρε φιλε το θεμα...Λεμε οτι δεν μπορεις να την φορτωσεις ακομα
cb_papi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από cb_papi
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τι θα γινει ρε παιδια με την καρτα; κοκκαλα εχει; παμε για 2μηνο αναμονη.. τι ηθελα και διαβασα το ποστ και εκανα αιτηση ηλεκτρονικα.. ουτε τα τηλεφωνα απαντανε πλεον, το 5ψηφιο λεει περιμενετε και μετα απο λιγο πεφτει η γραμμη, το αλλο δεν απανταει καν.. πηγαμε και απο τον ησαπ και λεει δεν μπορουμε να κανουμε αιτηση γιατι την μπλοκαρει το συστημα, και σου λενε κατι ακαουντ στο τουιτερ παρε πολλαπλα, πως να παρω πολλαπλα οταν οτι συνδυασμο κι αν κανεις για 22-23 εργασιμες θες κανα 60αρι ευρω, σχεδον το διπλασιο δηλαδη της καρτας! αει σιχτιρ! μωρε καλα κανουμε και τα σπανε, αφου ειμαστε ενα μπουρδελο ειμαστε! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από patrickdrd 1
Adanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, patrickdrd είπε τι θα γινει ρε παιδια με την καρτα; κοκκαλα εχει; παμε για 2μηνο αναμονη.. τι ηθελα και διαβασα το ποστ και εκανα αιτηση ηλεκτρονικα.. ουτε τα τηλεφωνα απαντανε πλεον, το 5ψηφιο λεει περιμενετε και μετα απο λιγο πεφτει η γραμμη, το αλλο δεν απανταει καν.. πηγαμε και απο τον ησαπ και λεει δεν μπορουμε να κανουμε αιτηση γιατι την μπλοκαρει το συστημα, και σου λενε κατι ακαουντ στο τουιτερ παρε πολλαπλα, πως να παρω πολλαπλα οταν οτι συνδυασμο κι αν κανεις για 22-23 εργασιμες θες κανα 60αρι ευρω, σχεδον το διπλασιο δηλαδη της καρτας! αει σιχτιρ! μωρε καλα κανουμε και τα σπανε, αφου ειμαστε ενα μπουρδελο ειμαστε! Το να τα σπάνε δεν βοηθάει στο να οργανωθούν. Και δεν τα σπάνε γι' αυτόν τον λόγο. Αλλά όπως και να έχει, δεν νομίζω να αργήσει να αρχίζουν να τα σπάνε και φιλήσυχοι πολίτες. Να την ακυρώσουν την παλιά και να βγει καινούργια παίζει; Στα ΕΛΤΑ κοίταξες μήπως και είναι κάπου χωμένη; Όντως τα πολλαπλά ΔΕΝ συμφέρουν. 1
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 για ακυρωση παιρνω να ρωτησω, μλκια που δεν το σκεφτηκα οταν πηγα στο σταθμο, κατι ακουσα για τηλεφωνα στα ελτα, κατσε να τους παρω κι αυτους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις