Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Adanos είπε

Προφανώς.

Και σε αλλες χωρες ηλεκτρονικο εισιτηριο εχουν μη τα μηδενιζουμε ολα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, 3DJIN said:

σημερα πανορμου και κατεχακη ειχαν κολλησει ολα

οπου φυγει

Όταν λες κόλλησαν; Χάλασαν οι μπάρες;
Ήμουν το πρωί Κατεχάκη και δούλευαν κομπλέ. Όμως σχετικά μεγάλες ουρές και κάμποσοι προβληματισμένοι που στέκονταν και κοιτούσαν τις μπάρες σαν να έβλεπαν κάτι το εξωπραγματικό :P

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
Δημοσ.

Σε   αμεα   οπως   εγω   μου  ηρθε   συστημενη   με   ελτα  κουριερ,  την  κατεγραψα   στην   ηδικα   και   πηγα   για   φορτωση   μοναδων   στο   μηχανημα   αλλα   που.....

Δεν   εχουν   φορτωθει   ακομα   οι  μοναδες   εδω   και   10  μερες  και  δεν  γνωριζουν   ουτε   οι  ιδιοι....

Φυσικα   δεν  γινονται   ακομα   ελεγχοι   αλλα   και  να   γινουν  δειχνουμε   την  παλια.....

Ασε   τα   κακομοιρα   τα   γεροντια   που  δεν   ξερουν   τι  να   κανουν.....

1 λεπτό πριν, *nenya* είπε

έβλεπαν κάτι το εξωπραγματικό :P

Γιατι?  δεν  ειναι?:D:P

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Όταν λες κόλλησαν; Χάλασαν οι μπάρες;
Ήμουν το πρωί Κατεχάκη και δούλευαν κομπλέ. Όμως σχετικά μεγάλες ουρές και κάμποσοι προβληματισμένοι που στέκονταν και κοιτούσαν τις μπάρες σαν να έβλεπαν κάτι το εξωπραγματικό :P

δεν ανοιγανε και αρχισαν ολοι να περνανε απο αμεα/ανεργων την ανοιχτη

• Sad 1
Δημοσ.
48 minutes ago, eidikos33 said:

Δε προκειται να κλεισουν ποτε οι μπαρες,το εχω πει τοσες φορες...

και ξαναπεστο :P :D

κι αντε και κλεισαν, ποιος θα πληρωσει τους φυλακες που πρεπει να φυλανε τους σταθμους ολη μερα

γιατι θα περνανε και θα τις σπανε :P :D

Δημοσ.

Με   την  πολυκοσμια   σε   ωρες   αιχμης   ειναι   τουλαχιστον   αστειο   να   πιστευουμε   οτι   θα   λειτουργησουν   οι  μπαρες.....

Θα   χαλανε   μια-μια   και  στο   τελος  θα   γινουν   σαν  τις   πρωτες   κυλιομενες   σκαλες  της   ομονοιας   του   70.....

Ο  δε   γελοιος   υπουργος   ειδε   αυξηση   30%   στην  πωληση   των  εισιτηριων    χωρις   φυσικα   να   υπολογισει   οτι   πολλοι   αγορασαν   εισιτηρια   πολλαπλων

διαδρομων  για  να  εχουν  το  κεφαλι  τους   ησυχο   και   να   μην  καθυστερουν  στις   μεγαλες   ουρες.

Σιγουρα   καποιοι   παντελονιασαν   μαυρο  χρημα......

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το σύστημα ακόμα για την επιδότηση δεν είναι ακόμα αίτημο υπομονή παιδιά όταν θα ανοίξει θα μας ειδοποιήσουν και κάτι άκουσα ότι ο ΟΑΕΔ θα αλλάξει την κάρτα ανεργίας σε πλαστική η ανάπτυξη έρχεται με χελώνα από Κίνα υπομονή 

Επεξ/σία από BILL5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alan2 είπε

Και σε αλλες χωρες ηλεκτρονικο εισιτηριο εχουν μη τα μηδενιζουμε ολα

Οι άλλες χώρες φίλτατε είναι και οργανωμένες και θα είχανε τεθεί σε λειτουργία σε 3 μήνες. Οι δικοί μας βρήκανε την ευκαιρία να τσεπώσουν μερικά λεφτουδάκια με την δικαιολογία ότι "και οι άλλες χώρες έχουν". Κρίση έχουμε, να μην φάνε και αυτοί; Γνωστό παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, BILL5 είπε

το σύστημα ακόμα για την επιδότηση δεν είναι ακόμα αίτημα υπομονή παιδιά όταν θα ανοίξει θα μας ειδοποιήσουν και κάτι άκουσα ότι ο ΟΑΕΔ θα αλλάξει την κάρτα ανεργίας σε πλαστική η ανάπτυξη έρχεται με χελώνα από Κίνα υπομονή 

Ποια πλαστικη? Σε εναν φιλο μου εδωσαν την καρτα ανεργιας σε ενα χαρτι!!!!!!!!!!!! Πρωτη φορα το ειδα αυτο..

• Thanks 1
Δημοσ.

Απορώ πραγματικά. Θεωρώ αδύνατο να μην έχει πάει κανείς από εσάς σε Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Βερολίνο για να δει τι ακριβώς σημαίνει ώρα αιχμής. Πώς καταφέρνουμε σε αυτή τη χώρα να γκρινιάζουμε όταν χαλάει η βολεψή μας (και φυσικά δεν μιλάω για τις εξώφθαλμες μλκς που συμβαίνουν) δεν μπορώ να το καταλάβω. Επειδή ζορίζονται τα παπούδια και επειδή δεν μας αρέσει η μπάρα και την κοιτάμε σαν εξωγήινο, ας γυρίσουμε στο παλιό σύστημα. Λογικό μού ακούγεται.

Υ.Γ.: Και ναι, ξέρω ότι θα διαβάσω για το κωλοκράτος, για την τσαπατσουλιά, τις μίζες κλπ. Ανεχτείτε την πλειοψηφία που τους ψήφισε (αυτούς, τους προηγούμενους και τους επόμενους). Αυτή είναι η ζωή. Δεν θα απαντήσω σε τπτ άλλο μη σχετικό με τις κάρτες (όταν και αν ενεργοποιηθεί η δική μου).

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Ποια πλαστικη? Σε εναν φιλο μου εδωσαν την καρτα ανεργιας σε ενα χαρτι!!!!!!!!!!!! Πρωτη φορα το ειδα αυτο..

και σε μενα εχει γινει παλιοτερα ειχαν τελιωσει οι καρτες περασα μετα απο 2 μηνες και πηρα κανονικη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jonkyr είπε

Απορώ πραγματικά. Θεωρώ αδύνατο να μην έχει πάει κανείς από εσάς σε Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Βερολίνο για να δει τι ακριβώς σημαίνει ώρα αιχμής. Πώς καταφέρνουμε σε αυτή τη χώρα να γκρινιάζουμε όταν χαλάει η βολεψή μας (και φυσικά δεν μιλάω για τις εξώφθαλμες μλκς που συμβαίνουν) δεν μπορώ να το καταλάβω. Επειδή ζορίζονται τα παπούδια και επειδή δεν μας αρέσει η μπάρα και την κοιτάμε σαν εξωγήινο, ας γυρίσουμε στο παλιό σύστημα. Λογικό μού ακούγεται.

Υ.Γ.: Και ναι, ξέρω ότι θα διαβάσω για το κωλοκράτος, για την τσαπατσουλιά, τις μίζες κλπ. Ανεχτείτε την πλειοψηφία που τους ψήφισε (αυτούς, τους προηγούμενους και τους επόμενους). Αυτή είναι η ζωή. Δεν θα απαντήσω σε τπτ άλλο μη σχετικό με τις κάρτες (όταν και αν ενεργοποιηθεί η δική μου).

δυστηχως δεν εχουμε λεφτα για να παμε στο εξωτερικο να δουμε τι κανουν η αλοι εδω ειναι ελλαδα τρομαζουμε να συνηθησουμε που πληρωνουμε με το παραμικρο 0,04 λεπτα την σακουλα και η γυαλινες μπαρες μας μαρανανε παντως εγω που ενεργοποιησα την καρτα μεσω της σελιδας ηνδικα την εβαλα και σε φωτογραφια στο κινητο οτι ειναι ενεργοπημενη μαζι με του οαεδ οποτε οποτε θα ανοιξει το συστημα για να την φωρτιζουμε στα αυτοματα μηχανιματα καθε μηνα θα παω να την φωρτησω.

ΑΤΗ.ΕΝΑCARD.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...