Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Ποια πλαστικη? Σε εναν φιλο μου εδωσαν την καρτα ανεργιας σε ενα χαρτι!!!!!!!!!!!! Πρωτη φορα το ειδα αυτο..

Και σε εμενα χαρτι εδωσαν και μου ειπαν αυτο ειναι η καρτα σου. Δεν μου ειπαν οτι εχουν τελειωσει οι κανονικες ή να περασω αλλη μερα να μου δωσουν. 

Μαλιστα, καποια στιγμη μου ζητησαν τον αριθμο δελτιου της καρτας και δεν ηξερα τι να δωσω γιατι δεν ειχε και εδωσα τον ΑΜ ΟΑΕΔ. 

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jonkyr είπε

Απορώ πραγματικά. Θεωρώ αδύνατο να μην έχει πάει κανείς από εσάς σε Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Βερολίνο για να δει τι ακριβώς σημαίνει ώρα αιχμής. Πώς καταφέρνουμε σε αυτή τη χώρα να γκρινιάζουμε όταν χαλάει η βολεψή μας (και φυσικά δεν μιλάω για τις εξώφθαλμες μλκς που συμβαίνουν) δεν μπορώ να το καταλάβω. Επειδή ζορίζονται τα παπούδια και επειδή δεν μας αρέσει η μπάρα και την κοιτάμε σαν εξωγήινο, ας γυρίσουμε στο παλιό σύστημα. Λογικό μού ακούγεται.

Υ.Γ.: Και ναι, ξέρω ότι θα διαβάσω για το κωλοκράτος, για την τσαπατσουλιά, τις μίζες κλπ. Ανεχτείτε την πλειοψηφία που τους ψήφισε (αυτούς, τους προηγούμενους και τους επόμενους). Αυτή είναι η ζωή. Δεν θα απαντήσω σε τπτ άλλο μη σχετικό με τις κάρτες (όταν και αν ενεργοποιηθεί η δική μου).

Οι πόλεις που αναφέρεις έχουν αυτό το σύστημα πολλά χρόνια και μην ξεχνάμε ότι έχουν άλλη παιδεία. Εμείς δεν μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε ότι πρέπει να σταθούμε στην δεξιά μεριά των κυλιόμενων για να περνάνε οι βιαστικοί απ' τα αριστερά.

Αλλά εντάξει, μην αγνοείς και το γεγονός ότι γενικά ως κατασκευή μπάζει. Εγώ ήμουν υπέρ της μπάρας αλλά όχι και αυτό το χάλι. Να βγαίνουν 200 άτομα σε σταθμό και να δουλεύουν οι μισές πύλες για άγνωστο λόγο; Να περιμένω 2 λεπτά να περάσω επειδή βαράει Χ το ακυρωτικό; Κρίμα τα λεφτά δηλαδή.

Και "Δεν θα απαντήσεις σε τίποτα άλλο"; Στεναχωρηθήκαμε :lol:

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Adanos είπε

Οι πόλεις που αναφέρεις έχουν αυτό το σύστημα πολλά χρόνια και μην ξεχνάμε ότι έχουν άλλη παιδεία. Εμείς δεν μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε ότι πρέπει να σταθούμε στην δεξιά μεριά των κυλιόμενων για να περνάνε οι βιαστικοί απ' τα αριστερά.

Αλλά εντάξει, μην αγνοείς και το γεγονός ότι γενικά ως κατασκευή μπάζει. Εγώ ήμουν υπέρ της μπάρας αλλά όχι και αυτό το χάλι. Να βγαίνουν 200 άτομα σε σταθμό και να δουλεύουν οι μισές πύλες για άγνωστο λόγο; Να περιμένω 2 λεπτά να περάσω επειδή βαράει Χ το ακυρωτικό; Κρίμα τα λεφτά δηλαδή.

σωστά τα λες πιάνουν την αριστερή μεριά και συζητάνε κιόλας και αν δεν τους φωνάξεις εκεί τον χαβά τους λες και δεν υπάρχουν αλοι όπως και με τα αυτοκινητα ακόμα και στο πεζοδρόμιο η κλείνουν της εισόδους των ΑμεΑ είτε σε μετρό είτε σε αυτοκίνητο ο Έλληνας στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει Γαλλία,Γερμανία ,Βέλγιο και τα λοιπά είναι Παναγία στο δρόμο μόνο στην Ελλάδα το Παναγία χωράφι του κοιτάξτε που έχει παρκαρει

20180322_191952.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Ποια πλαστικη? Σε εναν φιλο μου εδωσαν την καρτα ανεργιας σε ενα χαρτι!!!!!!!!!!!! Πρωτη φορα το ειδα αυτο..

Κι εγώ σε χαρτί την έχω 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Adanos είπε

Σπάω τον "όρκο σιωπής" (:-() επειδή δυστυχώς φαίνεται ότι δεν ξέρουν όλοι ελληνικά. Εννοώ ότι δεν θα μπω σε debate για να μην βγούμε off topic. Συγγνώμη αν σε στεναχώρησα και επανήλθα :)

Spoiler

Αλλά είμαι αδύναμος χαρακτήρας τελικά και μιας κι έκανα το αμάρτημα, ας συνεχίσω:

Εσύ ΙΣΩΣ να έχεις άλλη παιδεία. Εγώ και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας έχουν την ίδια με τους έξω. Σαν κατασκευή δεν ξέρω αν μπάζει, δεν είμαι ειδικός. Αν έχουν φέρει κάτι "πρωτοποριακό" στην Ελλάδα, συμφωνώ μαζί σου. Αν πρόκειται για κάτι που χρησιμοποιείται πετυχημένα σε άλλες χώρες, τότε ΜΑΛΛΟΝ φταίει ο χρήστης. Simple. Όσον αφορά το δεξιά-αριστερά, το αφήνω διότι πράγματι δεν βγαίνει άκρη διότι όλοι θεωρούν ότι οι κυλιόμενες είναι εθνική οδός και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν... προσπέραση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, Fulgore said:

Το αστειο ειναι οτι και σε επομενες καρτες υπαρχει αυτο το προβλημα οπως ανεφερα πιο πισω.

Αφου οι ανθρωποι ειναι ζωα και το pin κανονικα αφου δεν γινεται να αλλαξει επρεπε να εβαζες εσυ οποιο ηθελες και οχι να γινεται αυτο το χαος.

Σου λενε το Pin ειναι η ημερομηνια γεννησης πας το βαζεις και αν δεν ειναι σωστο μετα δεν μπορουν να τσεκαρουν τι pin εχει βαλει ο αλλος ή αν εχει γενικα βαλει pin.

Τωρα μου θελουν και 2ευρω για επανεκδοση καρτας.....

το pin βάζεις κανονικά όποιο θες εσύ. απλά οι υπάλληλοι απο βαρεμάρα ή αδιαφορία για το σύστημα, δεν ρώταγαν τον κόσμο και έβαζαν οτι τους ερχοταν στο κεφάλι (πχ 11111111, 12345678)

edit: ο λόγος που δεν μπορούν να δουν το pin σου είναι καθαρά μετά από παρέμβαση της αρχής προστασίας δεδομένων. πάει καιρός που το διάβασα στο athenstransport, οπότε συγχωρείστε με για την όποια παραπληροφόρηση.

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonkyr είπε

Σπάω τον "όρκο σιωπής" (:-() επειδή δυστυχώς φαίνεται ότι δεν ξέρουν όλοι ελληνικά. Εννοώ ότι δεν θα μπω σε debate για να μην βγούμε off topic. Συγγνώμη αν σε στεναχώρησα και επανήλθα :)

Απόκρυψη περιεχομένων

Αλλά είμαι αδύναμος χαρακτήρας τελικά και μιας κι έκανα το αμάρτημα, ας συνεχίσω:

Εσύ ΙΣΩΣ να έχεις άλλη παιδεία. Εγώ και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας έχουν την ίδια με τους έξω. Σαν κατασκευή δεν ξέρω αν μπάζει, δεν είμαι ειδικός. Αν έχουν φέρει κάτι "πρωτοποριακό" στην Ελλάδα, συμφωνώ μαζί σου. Αν πρόκειται για κάτι που χρησιμοποιείται πετυχημένα σε άλλες χώρες, τότε ΜΑΛΛΟΝ φταίει ο χρήστης. Simple. Όσον αφορά το δεξιά-αριστερά, το αφήνω διότι πράγματι δεν βγαίνει άκρη διότι όλοι θεωρούν ότι οι κυλιόμενες είναι εθνική οδός και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν... προσπέραση.

Ως μοντέλο υπάρχει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το θέμα είναι ότι λειτουργούν σωστά γιατί υπάρχουν σωστές υπηρεσίες. Δεν νομίζω ότι υπήρχε αυτό το χάος και έλλειψη οργάνωσης σε αυτές τις μεγάλες πόλεις. Δεν είναι επιτρεπτό εκεί πέρα. Εδώ βέβαια φταίει ο χρήστης όχι το υπουργείο και η εταιρεία. Δεν ξέρω αν έχεις κυκλοφορήσει με κάρτα στην Αθήνα, αλλά τρως άκυρο χωρίς λόγο από πύλη. Αλλά φταίω εγώ ως χρήστης, όχι ο προγραμματισμός τους.Δηλαδή πόσο άχρηστος παίζει να είσαι να κάνεις λάθος στο πέρασμα μιας κάρτας;

Και μπορώ να πω ότι έχω την ίδια παιδιά με τους έξω. Τι πάει να πει αυτό; Ότι ισχύει; Έχω ζήσει εξωτερικό και έχω δει πως είναι τα πράγματα. Δεν χρειάζομαι καθοδήγηση.

Εθνική οδό ή όχι, οι κυλιόμενες αριστερά είναι για αυτούς που βιάζονται και ΟΧΙ για αυτούς που θέλουν να κάνουν πικνικ με κουβεντούλα. Simple. Τώρα με τι παιδεία εσύ νομίζεις ότι είναι κακό να θες να κάνεις προσπέραση δεν ξέρω.

Spoiler

Α, και κάτι τελευταίο. Δεν έχει να κάνει με το αν ξέρει κάποιος Ελληνικά. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο γραπτός λόγος είναι απρόσωπος και ψυχρός. Δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου 100%. Οπότε καλό θα ήταν να μην ειρωνεύεσαι το γεγονός ότι δεν κατάλαβα καλά κάτι έτσι όπως το έγραψες.

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω θα πάρει καιρό η πληρης μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτηριο με αυτά που διαβάζω...

Και είχα αγχωθεί ο ανόητος να βγάλω νωρίς κάρτα μην τυχόν και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ΜΜΜ όταν είμαι Αθήνα :angry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Adanos είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Α, και κάτι τελευταίο. Δεν έχει να κάνει με το αν ξέρει κάποιος Ελληνικά. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο γραπτός λόγος είναι απρόσωπος και ψυχρός. Δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου 100%. Οπότε καλό θα ήταν να μην ειρωνεύεσαι το γεγονός ότι δεν κατάλαβα καλά κάτι έτσι όπως το έγραψες.

Σε αυτό έχεις δίκιο. Ζητώ συγγνώμη. Αλλά ειρωνεύτηκες και απάντησα αναλόγως. Τεσπα, προχωράμε. Δεν είναι χώρος για τσακωμούς εδώ.

Οι κυλιόμενες είναι για να σε πηγαίνουν, όχι για να πας πιο γρήγορα. Αλλά είπαμε, δεν είναι ο χώρος αυτός.

Επεξ/σία από jonkyr
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, jakegate7 είπε

το pin βάζεις κανονικά όποιο θες εσύ. απλά οι υπάλληλοι απο βαρεμάρα ή αδιαφορία για το σύστημα, δεν ρώταγαν τον κόσμο και έβαζαν οτι τους ερχοταν στο κεφάλι (πχ 11111111, 12345678)

edit: ο λόγος που δεν μπορούν να δουν το pin σου είναι καθαρά μετά από παρέμβαση της αρχής προστασίας δεδομένων. πάει καιρός που το διάβασα στο athenstransport, οπότε συγχωρείστε με για την όποια παραπληροφόρηση.

Ενας λογος παραπανω για κραξιμο γιατι οχι μονο δεν βαζεις οποιο pin θελεις εσυ οπως πρεπει,αλλα και σου βαζει ο αλλος οποιο pin γουσταρει και δεν μπορεις να επιβεβαιωσεις αν οντως σου εβαλε αυτο(για να πεταει συνεχεια λαθος κωδικο).

Τωρα μαλιστα ζητανε και 2ευρω για την επανεκδοση καρτας τρομαρα τους....

Δημοσ.

Σημερινή απάντηση (μετά από email μου τη δευτέρα και επανάληψη αυτού χτες μιας που δεν είχαν μπει στον κόπο να απαντήσουν):

Athenacard <[email protected]>
Fri 3/23/2018 1:12 PM
Inbox

Μετά και την διαδικασία ενεργοποίησης της  κάρτας σας μέσω της ΗΔΙΚΑ δεν μπορείτε ακόμη να έχετε δωρεάν μετακίνηση η κάρτα δεν έχει ισχύ μέχρι νεότερης ανακοίνωσης για τον τρόπο φόρτωσης του δικαιώματος. 

φεεεεεεταααα

Δημοσ.
Στις 3/22/2018 στις 1:56 ΜΜ, BILL5 είπε

το σύστημα ακόμα για την επιδότηση δεν είναι ακόμα αίτημο υπομονή παιδιά όταν θα ανοίξει θα μας ειδοποιήσουν

Μονο αν κοιτας τι γραφουν,οποτε γραφουν, στα γκισε σαν ανακοινωση.Κανεις αλλος δεν ξερει.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, jonkyr είπε

Σε αυτό έχεις δίκιο. Ζητώ συγγνώμη. Αλλά ειρωνεύτηκες και απάντησα αναλόγως. Τεσπα, προχωράμε. Δεν είναι χώρος για τσακωμούς εδώ.

Οι κυλιόμενες είναι για να σε πηγαίνουν, όχι για να πας πιο γρήγορα. Αλλά είπαμε, δεν είναι ο χώρος αυτός.

Ακριβως! 

Οι  κυλιομενες   δεν  ειναι  για   αγωνες.

Εκτος   αυτου   λογω   χαρακτηριστικων   δηλαδη   στενοτητα   σκαλας   και   μεγαλο   σχετικα   υψος   σκαλοπατιων   ειναι   αρκετα   επικινδυνο.

Πριν   κανα   δυο   χρονια   προσπερνωντας  με   καποιος   εφαγε   τα   μουτρα   του   και  το  χειροτερο.....  το  κορδονι   του   τζακετ   του   το  πηρε   απο  κατω   η  σκαλα  

και  δεν   μπορουσε   να   σηκωθει   μεχρι   που  εσπασε!

Οι  γελοιοι   του  μετρο   που   προμοταραν    το  "δεξια"   το  εχουν  σταματησει   απο  οσο   εχω   καταλαβει.

Αλλωστε   υπαρχουν   και   οι   σταθερες   σκαλες   για   οποιον   θελει   να   ανεβοκατεβαινει   πιο  γρηγορα.

Μην   θελουμε   και   ιπταμενα   χαλια   γιατι   το  παιζουμε    δρομεις   αναμεσα   σε   κοσμο....

Ειπαμε   δεν   ειναι  εθνικη.....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...